XIIe bestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen

Ieder jaar in oktober wisselt het bestuur van SPiN en nemen nieuwe studenten het stokje over. Deze studenten worden verdeeld over een aantal functies. Dit jaar zijn dat de voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris intern, commissaris onderwijs en commissaris extern. Zij zullen zich een jaar lang inzetten voor SPiN en haar leden en zich bezig houden met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

Bekijk hier de documenten van dit bestuur.


Voorzitter

Lieve lezer, 

Ik ben Mémé Satter en dit jaar met trots de voorzitter van onze mooie vereniging. Ik ben twintig jaar oud en ik ben opgegroeid in ‘s-Hertogenbosch, waar ik een hele leuke hond heb genaamd Keesie. Ik woon nu twee jaar in Nijmegen en ik heb het hier helemaal naar mijn zin! Ik ben nu derdejaarsstudent, maar dat staat dit jaar even op een laag pitje.  

Vanaf het begin van mijn studie ben ik al actief lid bij SPiN. Ik heb eerst in de Feest- en Borrelcommissie gezeten en afgelopen jaar in de SocialCie. Ik vond het ontzettend leuk om activiteiten te organiseren voor de leden en ik wilde graag op een veel intensievere manier bijdragen aan onze vereniging. Onder andere daarom heb ik ervoor gekozen om een bestuursjaar te gaan doen. Als voorzitter ga ik mij dit jaar onder andere bezighouden met het houden van het overzicht binnen ons bestuur en de vereniging en mag ik drie ontzettend leuke commissies begeleiden. Tussen mijn drukke bestuursleven door ben ik graag met vrienden en familie en ben ik altijd in voor een drankje en een dansje. Verder ben ik groot fan van Theo Maassen en luister ik graag naar singer-songwriter muziek. Daarnaast speel ik al sinds jongs af aan hockey in een ontzettend gezellig en fanatiek team! 

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en hoop samen met mijn lieve, leuke bestuursgenoten en alle fantastische leden een geweldig jaar neer te zetten met leuke activiteiten, te gekke reizen en vooral heel veel lol en gezelligheid. Heb je zin om gezellig te kletsen, over serieuzere dingen te praten of spelletjes te spelen, kom vooral naar me toe want daar ben ik altijd voor in! Ook voor vragen of opmerkingen kan je altijd bij mij terecht of stuur een mailtje naar chair@spin-nijmegen.com. 

Liefs,

Mémé Satter

Bestuursblog Mémé


Secretaris

Lieve lezer,

Ik ben Gwendolyn Hermans, nog heel even 19 jaartjes jong (tevens de jongste van dit bestuur) en tweedejaars student. Dit jaar mag ik de prachtfunctie van secretaris vervullen. Ik kom uit Naarden, de mooiste winterstad van Europa. Als je hier een leuk nummer over wilt horen moet je een keer langs de SPiN-kamer komen wanneer ik kamerdienst heb! Helaas, ging op een dag vier uur treinen toch een beetje te ver, dus ik ben meteen op kamers gegaan.

Vorig jaar heb ik in drie commissies gezeten, waaronder eentje bij SPiN. Ik heb als algemeen lid genoten van het organiseren van de verschillende activiteiten met de schatten in mijn eerstejaars commissie. Ik wilde al snel een stap verderzetten in deze mooie vereniging. Na vorig jaar naar bijna alle activiteiten te zijn geweest, was er bij mijn geen twijfel meer. Ik wilde bestuurslid worden. Op studiereis in Singapore heb ik midden in de nacht mijn sollicitatiebrief geschreven en ik mag vol trots zeggen dat ik de secretaris ben van het XIIe bestuur der SPiN. In deze rol zal ik vooral achter de schermen bezig te zijn, met de communicatie voor de vereniging. Ik zal verantwoordelijk zijn voor onder andere de mail, website en de nieuwsbrief.

Ik kijk uit naar een prachtig jaar met veel leuke activiteiten waar ik jullie allemaal hoop te leren kennen! Als je al eerder contact wilt hebben, stuur een mailtje naar Secretary@spin-nijmegen.com.

Liefs,

Gwendolyn Hermans

Bestuursblog Gwendolyn


Penningmeester

Lieve lezer,

Ik ben Louis Papstein en ik ben de penningmeester dit jaar. Ik ben 21 jaar geleden geboren in de mooie stad Keulen. Daar heb ik ook de eerste 18 jaar van mijn leven doorgebracht, tot ik naar de even mooie stad Nijmegen ben verhuisd om psychologie te studeren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hockeyen bij Apeliotes, net zoals het kijken van NBA en Formule 1. Ten slotte, ben ik altijd in voor een potje schaken wanneer ik iemand vind die daar interesse in heeft.

Momenteel zit ik in het derde jaar van mijn bachelor. Sinds mijn eerste jaar ben ik al betrokken bij SPiN. Eerst zat ik in de festiviteitencommissie en toen  in de sportcommissie. In mijn bestuursjaar, ga ik mijn best doen om SPiN zo toegankelijk en leuk te houden als dat ik het heb ervaren afgelopen jaren.

Als je meer wil weten over mij, of me uit wil dagen voor een potje schaken kun je me altijd een mail sturen naar treasurer@spin-nijmegen.com.

Liefs,

Louis Papstein 

Bestuursblog Louis


Commissaris interne betrekkingen

Lieve lezer,

Mijn naam is Sophie Willems en met mijn 21 jaar ben ik, al zou je het niet zeggen, de oudste van ons bestuur. Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Schijndel (en ja dat is van New Kids, dat weet ik). Ongeveer 3 jaar geleden ben ik in het mooie Nijmegen komen wonen en ik vind het geweldig hier.

Op dit moment zit ik in het derde jaar van mijn bachelor psychologie. In mijn eerste jaar ben ik actief lid geworden bij SPiN en zat ik in de Feest- en Borrel commissie. Dit is mij zo goed bevallen dat ik deze commissie het jaar daarna nog een keertje heb gedaan. Dit jaar begin ik aan de grote uitdaging om een jaar lang een deel van het bestuur van SPiN te zijn! Ik ben dit jaar de commissaris interne betrekkingen en zal dus de meeste commissies onder mijn hoede nemen en deze proberen zo goed mogelijk te begeleiden. Daarnaast ben ik dit jaar commissaris vis en zal ik ervoor zorgen dat alle vissen gezond en gelukkig zijn.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden drankjes te doen en te chillen. Daarnaast ga ik graag naar Drum and Bass feestjes waar ik tot in de vroege uurtjes helemaal losga. Ook heb ik een zwak voor plaatjes van lelijke honden die ik uren kan bekijken op Instagram.  

Ik heb super veel zin in dit jaar! Als je nog meer dingen aan mij wil vragen of graag een spelletje met me wil komen spelen, kom dan vooral langs bij de SPiN kamer! Je kan me ook altijd een mailtje sturen naar internal@spin-nijmegen.com.

Liefs,

Sophie Willems

Bestuursblog Sophie


Commissaris onderwijs

Lieve lezer,

Ik ben Rona van der Dussen, en ik ben blij verrast dat je zo ver naar beneden gescrold hebt. Als commissaris onderwijs zal ik dit jaar het contact met de universiteit onderhouden en me hard maken voor jullie studiebelangen. Als je ooit mailt over je studieboeken, dan ben ik het gezicht achter het mailtje. Als je onze communicatie naar een hoger level wil tillen, heet ik je van harte welkom op de SPiN kamer. Aangezien ik ben opgegroeid in Nuland, een klein dorpje (‘gat’) in de buurt van ’s-Hertogenbosch, zal ik altijd proberen om mijn ‘Brabantse Gezelligheid’ mee te nemen. De paar resterende uren in de week die ik niet spendeer in de SPiN kamer, gebruik ik om vines te kijken, ukelele te spelen, te zingen en vooral om te dansen. Als het niet met mijn Showdance team bij S.D.V.N. Dance Fever is, dan is het waarschijnlijk ergens op straat, in de supermarkt of op een willekeurige dansvloer van het Nijmeegse nachtleven.

Op het moment ben ik een vierdejaars student van de Psychologie Bachelor, of zoals ik het zelf noem: mijn bonus jaar. Ik heb al mijn ECTS al binnen, maar omdat ik geen genoeg kan krijgen van deze fantastische studie (en van SPiN) volg ik wat extra vakken.

Ik hoop jullie snel te zien op een van onze activiteiten of in de SPiN kamer. In beide gelegenheden kunnen we dan een dansje wagen.  Of als je vragen hebt kun je een mailtje sturen naar academic@spin-nijmegen.com.

Liefs,

Rona van der Dussen

Bestuursblog Rona


Commissaris externe betrekkingen

Lieve lezer,

Last but not least is het aan mij om me voor te stellen. Ik ben Kirsten de Wit en ik ben dit jaar de commissaris externe betrekkingen. Dit wil zeggen dat ik veel contact heb met de kroegen en andere externe partijen. Niet alleen ben ik bestuurslid, ook ben ik zelf lid van de acquisitiecommissie waar we gaan zorgen voor sponsorgeld voor SPiN en goodie bags voor sommige activiteiten.

Genoeg over mijn functie en nu iets meer over mezelf. Ik ben 20 jaar oud en ben nu derdejaarsstudent psychologie. Ik kom uit een dorp genaamd Valkenswaard. Dit ligt net onder Eindhoven. Met andere woorden ben ik een echte Brabander, te herkennen aan mijn zachte G en harde R. In mijn vrije tijd ga ik graag naar drift of andere leuke feestjes. Ook heb ik heel lang gevoetbald, maar daar heb ik helaas niet echt tijd meer voor in mijn bestuursjaar.

In mijn eerste jaar was ik geen actief lid (schande, ik weet het) maar in mijn tweede jaar was ik onderdeel van de skicommissie en heb hiermee afgelopen jaar een super leuke reis neergezet. Nu in mijn bestuursjaar mag ik gelukkig weer deze commissie begeleiden. Ook heb ik het genoegen om de initiative commissie te begeleiden.

Als er nog dingen zijn die je wilt weten of als je gewoon gezellig wil kletsen kom dan vooral naar de SPiN kamer voor een lekker kopje koffie of thee, of stuur een mailtje naar external@spin-nijmegen.com.

Liefs,

Kirsten de Wit

Bestuursblog Kirsten