Xe bestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen

Ieder jaar in oktober wisselt het bestuur van SPiN en nemen zeven nieuwe studenten het stokje over. Deze studenten worden verdeeld over zeven functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris formeel, commissaris informeel, commissaris onderwijs en commissaris externe betrekkingen. Zij zullen zich een jaar lang inzetten voor SPiN en haar leden en zich bezig houden met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

Bekijk hier de documenten van dit bestuur.

Voorzitter

Lieve lezer,

Mijn naam is Flore van Grunsven en met mijn 19 jaartjes ben ik de jongste van het hele stel. Oorspronkelijk kom ik uit Oss, maar woon sinds mijn eerste studiejaar al op kamers middenin het centrum en daar ben ik ontzettend blij mee. Verder hockey ik nog twee keer per week, werk ik bij de Dromaai op plein ’44, spreek ik af met mijn vriend en mijn vriendinnen en mag ik dit jaar ook nog de prachtige rol van voorzitter vervullen binnen onze mooie vereniging.

Op dit moment zit ik in het derde jaar van de studie, maar staat dit even op een laag pitje. In mijn eerste jaar ben ik ook al actief geweest bij SPiN in de Uitwisselingscommissie. Toen hebben wij een reis georganiseerd naar Budapest en ook een week verzorgd hier in Nijmegen voor de Hongaarse studenten. Mijn enthousiasme voor SPiN is toen al aangewakkerd en nadat ik vorig jaar een iets minder actief lid ben geweest, miste ik de verbondenheid en gezelligheid enorm. En ik geloof dat ik daar dit jaar juist enorm veel van mee ga maken.

Ik heb super veel zin om er dit jaar een fantastisch lustrumjaar van te maken samen met mijn bestuursgenootjes en alle leden! Als je ooit behoefte hebt om even te kletsen, te huilen, te lachen of heb je antwoord nodig op een vraag, spreek me dan vooral aan. Je kan me natuurlijk ook altijd mailen naar chair@spin-nijmegen.com.

Flore van Grunsven

Secretaris

Lieve lezer,

Ik ben Heleen van Renesse, 21 jaar. Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en voorlopig nog niet van plan deze mooie stad te verlaten.

Buiten mijn bestuursbezigheden werk ik met veel plezier in een kroeg en in mijn vrije tijd ga ik het liefst naar festivals, R&B/ hip-hop feestjes of naar het Waalstrandje met mijn vriendinnen.

Dit jaar ben ik met mijn vierde bachelorjaar Psychologie begonnen. Tot nu toe heb ik hier alleen weinig van mee gekregen, omdat SPiN op dit moment mijn prioriteit is. In mijn SPiN-geschiedenis heb ik in 3 commissies gezeten: de Tijdschrift-, de Stedentrip- en de Almanakcommissie. Ik vond het zo leuk om samen met een groep samen te werken en iets op te zetten. Daarom besloot ik een stapje verder te gaan en te solliciteren voor het bestuur. Nu kan ik mijzelf Secretaris van het X<sup>e </sup>bestuur van SPiN noemen! Ik zal de mail bijhouden, de nieuwsbrief en agenda maken. Daarnaast zal ik nog een paar commissies begeleiden.

Ik heb super veel zin om van dit  lustrumjaar een spetterend jaar te maken en jullie te ontmoeten! Als jullie vragen of opmerkingen hebben, kan je altijd een mailtje sturen naar secretary@spin-nijmegen.com.

Heleen van Renesse

Penningmeester

Beste leden,

Ik ben Tim Von den Hoff en op 21 oktober word ik 21. Officieel zit ik nu in mijn derde bachelor jaar van Psychologie, al heb ik er tot nu toe nog weinig van gemerkt. Dit jaar zal ik de bestuurlijke functie Penningmeester uitvoeren, dat is die functie met geld. Ik heb mijn hele leven al in Nijmegen gewoond en dat is ook zeer goed bevallen. De stad Nijmegen heeft mij tot nu toe nog elke dag vermaakt. Als het dan niet in de Molenstraat te doen was, roeide ik nog een rondje op het Maas-Waalkanaal. Ja ik zit bij Phocas. Desondanks gaat dit jaar voor mij vooral in het teken staan om jullie zo goed mogelijk te vermaken en dit vermaak vooral goed te financieren. Dit jaar is dus vooral SPiN als prioriteit, hopelijk snel ook weer met mijn studie ernaast. Naast SPiN en roeien is muziek ook een grote passie van mij. Ik probeer elk mogelijk moment van de dag op te vullen met een nummertje.

Mijn SPiN tijd heb ik vooral doorgebracht bij de activiteiten zelf. Ik heb in mijn eerste jaar de tweede helft van het jaar bij de tijdschriftcommissie gezeten. SPiN is voor mij dan ook de plek geweest om nieuwe mensen te leren kennen en vooral te genieten van de studententijd. Nu is mijn doel met dit bestuursjaar om jullie ook een heel vet jaar te geven bij SPiN.

Als je nog meer wilt horen van mijn leven en mijn functie kan je mij altijd aanspreken op de SPiN-kamer. Je kan natuurlijk ook een mailtje sturen. Dit kan naar treasurer@spin-nijmegen.com

Tim Von den Hoff

Commissaris Formeel

Lieve lezer,

Mijn naam is Evelien Smits en ik zal dit jaar de rol van Commissaris Formeel vervullen. Ik ben 20 jaar oud en ik ben derdejaarsstudent. Ik ben geboren in Dordrecht, zelf heb ik ervoor gekozen om in het gezellige Nijmegen te gaan studeren en wonen.

In mijn eerste jaar van mijn studie ben ik gelijk actief lid geworden bij SPiN. Hier kreeg ik in de festiviteitencommissie de kans om het nieuwe concept ‘Insomnia’ neer te zetten. Dit was een groot succes en heel gaaf om te doen. In mijn tweede jaar ben ik doorgegaan met de commissie als penningmeester. Na deze twee leuke jaren actief betrokken te zijn geweest ben ik aan een nieuwe en grotere uitdaging begonnen, namelijk het bestuur! In mijn vrije tijd zal je mij veel met vriendinnen en huisgenootjes vinden. Ik vind het heel leuk om gezellig wijntjes of thee met elkaar te drinken. Verder vind ik het leuk om te sporten, ben ik graag creatief bezig en ben ik dol op reizen.

Ik heb super veel zin in dit jaar met mijn leuke en lieve bestuursgenoten, maar ik wil jullie ook allemaal graag leren kennen. Kom dus vooral even langs op de SPiN kamer voor een kopje koffie of thee en een praatje. Mocht ik daar niet te vinden zijn, dan mag je ook altijd even een mailtje sturen naar formal@spin-nijmegen.com.

Evelien Smits

Commissaris Informeel

Hallo allerliefste lezer,

Ik ben Stef Bos, 22 jaar oud en zal dit jaar de functie Commissaris Informeel bekleden.

Dit betekent dat ik dit jaar de meeste niet-studie gerelateerde commissies onder mijn hoede zal nemen. Volgens mij is de term onder mijn hoede nemen hier de meest accurate omschrijving voor mijn functie, maar in de praktijk sluit het vooralsnog niet heel erg aan. De meeste van mijn voorzitters zijn namelijk oud-bestuursleden die nu nog ongeveer 30x zoveel van SPiN afweten dan ik. Dit heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen: het werk wordt een stuk lichter en ik leer veel bij, maar het uitdagende is natuurlijk om “controle” te blijven houden over de misschien wat wilde plannen waar men mee gaat komen vanwege het Lustrum. Ik ben erg benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen.

Zelf, als bestuur, hebben we ook wilde plannen gemaakt voor het Lustrum dit jaar. Dit zijn 5 activiteiten die gedurende het jaar nog bekend worden gemaakt. Ik wil jou aanraden om deze data vrij te houden in je agenda, want ik geef bij deze mijn persoonlijke GARANTIE dat je spijt hebt als je er niet bij bent geweest. Zo hebben we al een lustrumlezing gehad van Dick Swaab, de meest bezochte lezing in de historie van SPiN.

Goed, misschien nog wat leuke feitjes over mezelf. Ik heb geen zwemdiploma. Ik heb hoogtevrees. Mijn lievelingskleur is rood. Ik hou van honden, maar ik ga later waarschijnlijk een kat kopen. Ik vind het leuk om te koken, maar mijn bestuursjaar staat dat tegenwoordig niet meer toe. Ik ga het liefst naar het Bascafé. Mijn allergrootste passie in het leven is voetbal. Ik vind het leuk als je hoi tegen me zegt op de SPiN kamer.

Hopelijk ken je me nu iets beter dan 2 minuten geleden! Je kan mij altijd een mail sturen naar informal@spin-nijmegen.com.

Stef Bos

Commissaris Onderwijs

Lieve allemaal,

Mijn naam is Marek Voesenek. Ik ben 23 jaar oud, nu vierdejaarsstudent en kom uit het wonderschone dorpje Oijen. Dit dorpje ligt in de mooiste provincie van heel Nederland, namelijk Noord-Brabant. Ik zal dit jaar de functie van Commissaris Onderwijs binnen SPiN bekleden. Heel simpel gezegd betekent dit dat ik verantwoordelijk ben voor alle onderwijsgerelateerde activiteiten binnen psychologie. Ik zal me met hart en ziel inzetten om jullie belangen te verdedigen in al mijn overleggen binnen de universiteit.

Bij SPiN heb ik al eerder ervaring opgedaan. Zo zat ik in mijn tweede studiejaar in de Tijdschriftcommissie en in de Goede doelenwerkgroep (nu een commissie) en zat ik in mijn derde studiejaar in de Stedentripcommissie. Daarnaast zat ik afgelopen jaar (en zit ik nu nog steeds) in de Opleidingscommissie en in de Stuurgroep Engelse Bachelor.

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat SPiN heel veel voor haar leden betekent en dat ik daar heel graag mijn steentje aan wil bijdragen. Ik sta (bijna) ieder moment voor jullie klaar om jullie met SPiN-vragen te helpen. Ik wens jullie, en mezelf ook wel een beetje, een prachtig studiejaar toe en ik hoop jullie veel te zien in de SPiN-kamer. Mochten jullie vragen hebben dan ben ik altijd bereikbaar via mijn mail: academic@spin-nijmegen.com.

Marek Voesenek

Commissaris Externe Betrekkingen

Hoi lieve lezers,

Mijn naam is Isabel Leemhuis, ik ben 21 jaar oud en derdejaarsstudent. Oorspronkelijk kom ik uit Berghem, een dorpje naast Oss. Ondanks dat Oss een geweldige stad is, heb ik het ingeruild voor Nijmegen twee jaar geleden.

In mijn eerste jaar ben ik meteen actief lid geworden en was ik secretaris van de Sportcommissie. Het jaar daarna ben ik secretaris geworden van de Studiereiscommissie en heb ik een hele bijzondere reis naar Roemenië georganiseerd samen met mijn commissie. Deze ervaringen vond ik zo leuk dat ik de uitdaging van een bestuursjaar wilde aangaan. Vandaar dat ik dit jaar de functie Commissaris Externe Betrekkingen ga bekleden. Dit houdt in dat ik het contact met de externe partijen van SPiN onderhoud, me bezig houd met het werven van sponsoren en contact onderhoud met de alumni van SPiN. Naast het leven als bestuurslid hockey ik elke vrijdag en zondag in Dames Jong 1. Ook maak ik graag tijd vrij om leuke dingen te doen met vriendinnen, hard te lopen of om mijn ouders en broertjes te zien.

Ik heb er heel veel zin in om er een heel mooi, bijzonder lustrumjaar van te maken samen met mijn bestuur en natuurlijk ook met jullie! Als jullie leuke ideeën hebben, vragen hebben of gewoon zin hebben om te chillen met een kopje koffie of thee kom dan vooral langs op te SPiN-kamer. Ook kan je me altijd een mailtje sturen naar external@spin-nijmegen.com.

Isabel Leemhuis