VIIe Bestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen

Bekijk hier de documenten van dit bestuur

Tess Bombeeck – Voorzitter

Hee lieve lezer!

Ik ben Tess, 21 jaar oud en het is inmiddels alweer ruim 3 jaar geleden dat ik mijn geboorteplaats in het gezellige Brabant verruilde voor het nog gezelligere Nijmegen. In mijn vrije tijd doe ik het liefste leuke dingen met vrienden, zoals lekker samen koken, borrelen of sporten. Verder houd ik ontzettend van reizen, het maken van een wereldreis staat dan ook bovenaan mijn verlanglijstje!

Als sinds mijn eerste jaar ben ik actief lid geweest bij SPiN. Als eerstejaars studente heb ik samen met de Almanakcommissie de almanak van de vereniging verzorgd. In mijn tweede jaar maakte ik deel uit van de SocialCie en vorig jaar heb ik een supertoffe uitwisseling georganiseerd met de universiteit van Padova. Dit jaar zal ik vol enthousiasme de functie van voorzitter vervullen bij SPiN. Dit betekent dat ik overzicht houd over alles wat er gaande is binnen de vereniging en je me regelmatig in de collegezaal zal zien, waar ik je up to date houd van alle leuke activiteiten die SPiN organiseert.

Mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben, of mocht je gewoon even gezellig koffie of thee willen komen drinken, kom dan gerust even langs op de SPiN-kamer! Net als de rest van het bestuur zal ik daar komend jaar veel te vinden zijn. Bovendien kun je me ook altijd bereiken door te mailen naar voorzitter@spin-nijmegen.com.

Ik heb er ontzettend veel zin in en ga samen met de rest van het bestuur mijn uiterste best doen om er voor iedereen een onvergetelijk SPiN-jaar van te maken!


Renske van der Steen – Secretaris

Lieve lezers,

Mijn naam is Renske en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren in Rotterdam maar al snel verhuisd naar Almere en daarmee ook de enige van het bestuur die niet uit het zuiden komt.

Toen ik ging studeren wilde ik graag iets naast mijn studie doen, dus ben ik actief-lid geworden bij SPiN. Ik heb toen een jaar in de Almanakcommissie gezeten en me ingezet voor het maken van de almanak van SPiN. In mijn tweede jaar zat ik in de Socioculturele commissie, waar ik samen met de rest van de commissie onder andere Psypop, een Kerstcantus en een wijnproeverij georganiseerd heb. In mijn derde jaar maakte ik deel uit van de Galacommissie, waar we een super gala op een boot hebben georganiseerd.

Ik mijn vrije tijd dans en teken ik graag, speel ik gitaar, bezoek ik graag concerten en luister ik graag naar muziek. Mijn muziek smaak is zeer uitlopend: van rock tot hardstyle tot muziek waarop je lekker met je billen kan schudden.

Ik ben nu dus alweer vierdejaars psychologiestudent. Maar wat ik dit jaar vooral ben is secretaris van het VIIe bestuur der SPiN. Hier zal ik me dan ook volledig voor gaan inzetten. Als secretaris houd ik me vooral bezig met de website, Facebook, Blackboard en het ledenbestand. Ook zal ik vaak moeten mailen. De kans is dus groot dat als je een mail krijgt van SPiN dat deze dan van mij komt.

Heb je nog vragen of wil je de persoon achter die mails weleens leren kennen, twijfel dan niet en kom vooral langs op de SPiN-kamer! Ben je toch meer van het mailen, dan kun je me ook altijd bereiken via secretaris@spin-nijmegen.com. Hopelijk tot snel!


Elien van Rooijen – Penningmeester

Hallo lieve allemaal,

Mijn naam is Elien van Rooijen. Ik ben momenteel nog 20 jaren jong en zit in mijn derde jaar van de bachelor Psychologie. Ik ben geboren en getogen in Breda, maar voel me tegenwoordig al een echte Nijmegenaar. In mijn vrije tijd vind ik het maar al te leuk een drankje te drinken met vrienden zowel thuis als in de stad. Daarnaast hou ik erg veel van lekker eten en ik vind het dan ook heel leuk om zelf te koken. Als er echter lekker voor me gekookt kan worden, is dat natuurlijk nog beter.

Afgelopen jaar heb ik de functie van Penningmeester binnen de SocialCie met heel erg veel plezier vervuld. Hierbij hebben wij activiteiten georganiseerd voor de actieve leden van SPiN en zo ben ik steeds meer bij de studievereniging betrokken geraakt. Hieruit is dan ook mijn belangstelling voor een bestuursjaar komen rollen. Komend jaar heb ik het geluk de rol van Penningmeester binnen het VIIe bestuur van SPiN te mogen vervullen. Deze functie hoop ik zo goed mogelijk en met erg veel plezier te gaan vervullen.

Ik hoop jullie komend jaar allemaal terug te zien, zodat we er een heel mooi jaar van kunnen maken!

Hebben jullie nog vragen dan kun je altijd op de SPiN-kamer langskomen of een mailtje sturen naar: penningmeester@spin-nijmegen.com


Inge van Dongen – Commissaris Formeel

Lieve lezer,

Ik ben Inge van Dongen en zal dit jaar de functie van Commissaris Formeel vervullen. Twintig jaar geleden geboren en getogen in het kleine maar fijne Brabantse Made maar inmiddels ben ik al 3 jaar een trotse Nijmeegse. Dit jaar begin ik aan mijn 3e jaar van de bachelor Psychologie maar zal ik me voornamelijk inzetten, met nog 6 andere toppers, voor het besturen van de mooiste studievereniging in Nijmegen: SPiN.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te lezen, sporten, met vrienden af te spreken en lekker te eten. Daarnaast ga ik bijna ieder weekend terug naar Made om daar in de Appie Heijn de boel gezellig op stelten te zetten met m’n collega’s. Naast de Albert Heijn werk ik ook bij Eventure en ga ik zelf graag naar festivals. Kom dus vooral langs met bijzondere muziektips want dat vind ik enorm leuk.

Vorig jaar, tijdens mijn actief lidmaatschap van de Mediacommissie, ben ik aangestoken door het SPiN-virus en daar niet meer van genezen. Dit jaar zal ik deze en nog 6 andere commissies begeleiden. Hierbij hoop ik ontzettend veel enthousiaste actieve leden tegen te komen en met hen veel interessante activiteiten te kunnen organiseren. Heb je vragen of wil je gezellig een praatje maken? Stuur me dan vooral een berichtje via facebook, mail (formeel@spin-nijmegen.com) of kom naar de SPiN-kamer.


Job Vervoordeldonk – Commissaris Informeel

Lieve lezer,

Ik ben Job Vervoordeldonk, 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het in Brabant gelegen Asten, vlakbij Eindhoven en Helmond. Ik woon nu echter al een aantal jaren op kamers hier in Nijmegen en dit bevalt me heel erg goed. Wel ga ik bijna elk weekend weer terug naar het gezellige Brabant om op zaterdag met mijn vrienden uit Asten te kunnen gaan stappen en om op de vroege zondagochtend mezelf uit mijn bed te sleuren voor een lekker potje voetbal. Daarnaast volg ik meerdere series en luister ik ook graag naar muziek.

Dit jaar begin ik aan mijn derde jaar van Psychologie. Maar belangrijker, dit jaar ben ik de Commissaris Informeel van SPiN. Dit betekent dat ik de niet-studiegerelateerde commissies begeleid en dat ik samen met de Commissaris Formeel verantwoordelijk ben voor alle zaken betreffende de actieve leden.

Na vorig jaar een super leuk jaar te hebben gehad als actief lid van de Stedentripcommissie, heb ik heel veel zin in het aankomende jaar en ben ik benieuwd naar alle activiteiten die de commissies gaan bedenken en organiseren!

Mocht je vragen hebben over het actief lidmaatschap, zin hebben in een discussie over wat nu het beste voetbalteam is, of gewoon trek hebben in een kopje koffie of thee, kom dan vooral langs op de SPiN-kamer. Je kunt me natuurlijk ook altijd bereiken via mail, op informeel@spin-nijmegen.com. Tot snel op een van onze activiteiten of natuurlijk op de SPiN-kamer!


Anki Verhagen – Commissaris Onderwijs

Lieve lezer,

Ik ben Anki Verhagen, 20 jaar en inmiddels derdejaars studente Psychologie hier in Nijmegen. Oorspronkelijk kom ik uit een dorpje waar de Veolia-trein richting Venlo toevallig wél stopt: Blerick. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met vrienden op de bank of in de kroeg te vinden, doe ik met plezier een poging tot koken en maak ik graag een stedentripje.

In mijn eerste jaar was ik lid van de Acquisitiecommissie, waar we ons als team hebben gericht op het acquireren van sponsoring en allerlei middelen en goederen. Afgelopen jaar was ik actief in de SocialCie, waar we een aantal super leuke activiteiten, maar vooral een gewéldig Actieve Leden Weekend hebben georganiseerd.

Tegenwoordig woon ik samen met mijn bestuursleden zo ongeveer op de SPiN-kamer, en zal ik de functie van Commissaris Onderwijs gaan vervullen. Vanuit deze functie zal ik vanuit SPiN contact met het onderwijsinstituut, de masterverenigingen, de medezeggenschap binnen de universiteit, en onze zusterverenigingen onderhouden. Daarnaast coördineer ik het bijlessyssteem, de studiereis en de boekenverkoop.

Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in om er een fantastisch jaar van te maken!

Heb je vragen of houd je net zoals ik heel erg van koffie, kom dan vooral langs op de SPiNkamer! Als ik hier toevallig een keer tóch niet ben, kan je mij altijd bereiken op: onderwijs@spin-nijmegen.com


Johannes Fiebig – Commissaris Externe Betrekkingen
Hoi allemaal!

Mijn naam is Johannes Fiebig, ik ben 22 jaar oud en afkomstig uit het verre zuiden van Duitsland. Aankomend jaar ga ik beginnen aan mijn 4de jaar Psychologie aan de RU, maar zal me daarnaast vooral met heel mijn hart en ziel voor SPiN inzetten. Hoe? Door invulling te geven aan de bestuursfunctie Commissaris Externe Betrekkingen, die zich, zoals de naam al impliceert, vooral richt op het onderhouden van contact met externe partijen. Hierbij kan je denken aan sponsoring, samenwerkingen met werkveldpartners, maar ook aan het organiseren van activiteiten voor het steeds groeiende aantal alumni van SPiN.

Sowieso zal ik volgend jaar erg vaak aanwezig zijn op de SPiN-kamer. Ik zal dus ieder bezoek heel erg waarderen: kom dus gewoon lekker langs, pak een gratis kopje koffie en stel al je vragen: over SPiN, je bacheloropleiding, maar ook graag over recente politieke ontwikkelingen, de laatste schokkende Game of Thrones aflevering of waarom Duitsland alweer van jullie gewonnen heeft ;). Ik ben al facebookofficieel naar de SPiN-kamer verhuisd, dus jullie lopen een grote waarschijnlijkheid om me daar ergens tussen 10 en 10 aan te treffen ;). Daarnaast verheug ik me natuurlijk ook op ieder mailtje naar extern@spin-nijmegen.com!

Ik hoop volgend jaar zoveel mogelijk van jullie te mogen leren kennen en samen met mijn bestuur en onze (actieve) leden een memorabel 7de jaar van SPiN neer te zetten. Ik zie jullie graag terug tijdens een van onze vele activiteiten, maar sowieso wel tijdens het eerstvolgende legendarische SPiN-feest “Stout in het oerwoud” op 19 november in de Drie! Tot dan 🙂