Videocommissie

Camera, Light, Microphone, Loads of Beer and SPiN-Stickers…. ACTION!!

WE ARE THE SPIN WATCH!

Laten we onszelf even voorstellen:

Marco Zeiner, starring C.J. Parker.

Marco is de voorzitter van de commissie. Hij is als derdejaars student erg lui, maar wilde eindelijk verantwoordelijkheid nemen. Dus hier is hij, de leider van onze mini-gang en zoals je ziet op de foto heeft hij de beste “persoonlijkheid”.

Hendrik Nägele, starring Matt Brody

Hendrik is onze ‘little one’ in de groep omdat hij pas eerstejaars is. Hij is ook een van de weinige Duitsers die moedig genoeg was om de Nederlandse track te volgen. Naast zijn super stijlvolle uiterlijk heeft hij ook geweldige photoshop ervaringen. Bijwijsstuk A: onze super sexy Baywatch foto <3

Hilde Stuurman, starring Ronnie Greenbaum

Hilde gaan al 2 jaar mee in de video bussiness. Onze kleine Dutchie heeft al meer aftermovies gemaakt afgelopen jaar en omdat ze het zo leuk vond heeft ze besloten weer deze leuke commissie te doen. Iets speciaals aan haar zijn haar ogen: ze veranderen namelijk van vorm. Als ze dronken is gaat het ene oog namelijk een beetje dicht, maar wat er met de andere gebeurt is nog steesd een mysterie.

Katharina holthausen, starring Mitch Buchannon

Voor Kathanrina is dit de eerste keer als actief lid alhoewel ze al in haar 2e jaar zit. Haar excuus is dat ze al haar energie heeft bewaard voor dit jaar.

Sina Möllmann, starring Stephanie Holden

Sina was vorig jar al actief lid, waarbij ze lid van de maand was geworden in de eerste maand toen ze actief werd. Dit jaar is haar grote droom om commissie van het jaar te wroden, wat ze hoe dan ook wil bereiken!

Selina Vogel, starring Summer Quinn

Als laatste hebben we Selina. Zij was afgelopen jaar ook actief lid, waar ze al haar geweldige vaardigheden heeft laten zien. Haar grootste talent is van haar fiets vallen en nog steeds naar het feestje gaan. We zijn allemaal gefascineerd.

We hopen dat jullie een goed beeld hebben van ons kleine gezelschap, maar wat doen we precies? Ons doel is om een pre en aftermovie te maken van alle grote SPiN activiteiten, zodat dit allemaal herinnerd kan worden. Ook al is het een 10 seconde teaser of 15 urige documentaire over hoe Stef zijn haar doet elke dag. We maken je een ster op het scherm!

 

Voor contact: video@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.