• nl
  • en

Uitwisselingcommissie

De uitwisselingcommissie heeft als doel een betere integratie en het ontstaan van contacten tussen internationale studenten en Nijmeegse psychologiestudenten. Deze commissie organiseert hiertoe een uitwisseling met een buitenlandse universiteit.

Als je meer wilt weten over de commissie, de uitwisseling of andere gerelateerde zaken, stuur dan een mailtje naar exchange@spin-nijmegen.com

Wij zijn de uitwisselingscommissie en we zijn nu ons stukje aan het schrijven terwijl we genieten van een lekker diner en drankjes in Nottingham; de locatie van de uitwisseling dit jaar! We zijn allemaal overgestapt op cocktails om onszelf even voor te stellen:

Hoofd van de commissie, Anais, lijkt op de cosmopolitan: ik ben een meisjesmeisje; meestal lief en vriendelijk, maar ik kan ook pittig zijn! Ik hou van sprookjes en Disney films; dus er is geen betere plek om heen te gaan dan waar Robin Hood vandaan komt.

Onze secretaris is Yvette en ze is een Franse Martini. Ik ben een charmante, lieve en vrolijke dame. Ik hou van leuke steden, vriendelijke mensen en taart, wat allemaal is gecombineerd in Nottinghan!

Onze penningmeester is Kati, wie een zwembad is. Ik ben sportief, exotisch en vol enthousiasme! Ik hou van rugby en Nottingham heeft een rugby club! Ik hou van kroegen, waar Nottingham er ook veel van heeft.

Onze commissaris promotie is Celesta, een Long Island Icetea. Ik ben een mix van verschillende alcoholische dranken en heb een mix van verschillende interesses en eigenschappen. Ik hou van mensen met een accent, en die hebben we hier in Nottingham. Het liefst ga ik op een bankje zitten en naar ze luisteren.

Dan hebben we Laura, onze Bierkeller bier. Ik ben een sterke meid die makkelijk is in de omgang, en ik waardeer kwantiteit boven kwaliteit als het gaat om mijn drankjes. Ik hou van architectuur en historische gebouen; de oudste pub van Engeland is in Nottingham met grotten! Een perfecte combinatie, en natuurlijk vooral voor mij, is een Duitse pub hier in Nottingham waar ik mijn gratis bier haal.

Als laatste hebben we Kei, een indigo Blush. Ik verander altijd mijn kleuren en ik ben enthousiast. Ik hou van verstoppertje spelen, en in welke stad kan dat beter dan in een staad met 500 grotten?

We hopen dat jullie ons nu iets beter kennen en begrijpen waarom we voor Nottingham hebben gekozen door dit te lezen. Misschien zien we jullie bij de volgende uitwisseling!

Xx, de uitwisseling commissie

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.