Treasure Hunt (afgelast)

Gegeven de meest recente maatregelen en adviezen van de overheid, kan de Treasure Hunt helaas niet meer plaatsvinden.

Wil jij leuke spellen spelen en het mooie Nijmegen verkennen? Ben je avontuurlijk en goed met raadsels? Zou jij ook graag medestudenten willen leren kennen? Dan is dit je kans!
Op 30 september organiseert SPiN een Treasure Hunt door het centrum van Nijmegen. Ideaal om de stad te (her)ontdekken! Voorafgaand aan de avond zullen er groepjes gemaakt worden en om 19:00 uur gaan alle groepjes van start op verschillende locaties. Los aan de hand van spelletjes het raadsel op en wie weet win jij met jouw groepje wel een leuke prijs!
Voor leden kost een kaartje €1,50, voor niet-leden €2,50. Je kunt je kaartje vanaf 23 september 15:00 kopen via Eventix. Je kan je tot 28 september 23:59 aanmelden. Op 29 september zal je een mail krijgen met meer informatie over je groepje en je startlocatie. Dus raap je vrienden bij elkaar, zet jezelf op aanwezig en hopelijk zien we je 30 september!Belangrijk! Koop alleen een kaartje voor jezelf. Om te voorkomen dat er groepsvorming zal ontstaan, zal iedere groep een andere startlocatie krijgen. Dit kan alleen gedaan worden als elke kaart op een ander persoon staat geregistreerd!