• nl
  • en

Training- en Congrescommissie

Hoi!

Wij zijn Liz, Floor, Skip, Mats en Mira van de training en congres commissie. Wij zullen de trainingen en het congres organiseren dit jaar. 

We zullen beginnen met het voorstellen van onze secretaris Floor. Floor is een eerstejaars studente en komt uit Hooge Mierde. ‘Bier en tieten’ een geen ongewone kreet die je haar kan horen schreeuwen tijdens een avond stappen. Vorige week nog, twijfelde Floor al voor de vierde keer, of ze de commissie misschien zou verlaten wegens een ruzie met Liz en Mira over wie de knapste is. Uiteindelijk is ze toch gebleven met de mededeling: ‘zonder mij zal het congres anders falen’.  

Liz, onze voorzitter, is een tweedejaars studente, net als alle andere volgende commissieleden. Volleybal is een hobby van Liz, net als de moederfiguur uithangen voor Mats en Skip. Samen met haar lieve, schattige en geweldige vriendje zorgt zij ervoor dat alle universiteitsopdrachten op tijd worden ingeleverd. Nu we het toch over haar vriendje hebben: iedereen is erg jaloers op haar dat ze hem heeft. Liz zegt echter hardnekkig niet te willen delen.  

Dan hebben we Mats. Mats is onze commissaris promotie, dus hij zal verantwoordelijk zijn voor onder andere ons gestalk op sociale media. Echter, op deze manier stalkt Mats niet alleen. Hij spendeert zijn vrije tijd voor een groot deel door het ‘swiping’ op het internet om leuke meisjes te vinden, en wanneer hij ze vindt, kan hij ze niet meer laten gaan. Zijn baan bij de Kindertelefoon is nog een andere manier waarop constant arme vrouwen kan bellen en stalken. Dit jaar zal hij proberen zijn focus te verleggen van borsten naar workshops en het congres. Zijn commissie zal haar uiterste best doen om Mats te helpen met het verslaan van zijn verslaving aan vrouwen en zijn obsessie met stalken.  

Onze penningmeester is Skip. Skip heeft gevoetbald bij de concurrenten Vitesse én NEC. Wegens een knieblessure moet hij revalideren voor de rest van het seizoen. Dit betekent dat hij meer tijd heeft om zijn ‘AA-meetingen’ bij te wonen voor zijn enorme alcoholverslaving. Hij spendeert zijn meeste tijd in zijn kleine appartement met een huisgenoot, wiens naam niet genoemd zal worden in verband met schending van privacy. Samen drinken zij vaak emmers wodka. Samen met zijn commissie probeert hij zijn leven te beteren.    

Mira is de enige student uit het buitenland uit deze commissie en is onze vice-voorzitter. Ze spreekt vloeiend Engels, Nederlands (volgens haar) en Duits. Mira komt uit Oostenrijk. Ze is 22 jaar oud en hiermee de oudste van de commissie. Dit betekent echter niet dat ze de meest volwassene is van de groep. Dit is gebaseerd op haar uitspraak dat ‘she will stab a bitch’, en dan terwijl ze net terug is van een relaxte vakantie met haar ‘vrienden’ van de universiteit.

Contact: workshop@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.