Training- en Congrescommissie

Wij zijn jullie Training- en Congrescommissie van dit jaar. Wij zijn een groep van 6 meiden en we zijn allemaal erg enthousiast om drie trainingen binnen de drie domeinen van psychologie te organiseren (B&C, B&E en D&H). Daarnaast zullen we een heel interessant psychologiecongres organiseren waarvan jullie hopelijk veel kunnen leren. We zullen ons hieronder even kort voorstellen zodat jullie ons een beetje kunnen leren kennen!

Hoi, ik ben Myrthe. Ik ben dit jaar de voorzitter van de commissie. In mijn vrije tijd tennis ik, spreek ik graag af met vrienden en kijk ik graag programma’s als Temptation Island en Ex on the Beach. Ik zit in het derde jaar van de bachelor en heb tot nu toe elk jaar een commissie gedaan, wat ik heel leuk vind. Ik heb dan ook heel veel zin in het komende commissiejaar!

Hoi! Mijn naam is Dagne en ik ben de vice-voorzitter van deze commissie. Ik ben een eerstejaarsstudent en ik kom uit Litouwen. Ik houd van dansen, koken en het organiseren van activiteiten in mijn vrije tijd. Ik hoop jullie snel te zien bij één van onze workshops.

Hoi, mijn naam is Tessa en ik zal dit jaar de functie van secretaris vervullen voor onze commissie! Dit is mijn eerste jaar als psychologie student en als actief SPiN-lid. Naast de studie zijn er veel dingen die ik leuk vind om te doen, zo houd ik van muziek luisteren en maken en van voetballen met mijn geliefde team thuis-thuis. Daarnaast vind ik fotograferen erg leuk om momenten met familie en vrienden vast te leggen en ik houd ervan om nieuwe mensen ontmoeten. Daarom hoop ik sommigen van jullie te kunnen leren kennen tijdens een van onze activiteiten dit jaar!

Hey iedereen! Mijn naam is Jet en dit jaar ben ik de penningmeester van deze commissie. Ik regel de financiële zaken voor de organisatie van onze fantastische en vooral leerzame workshops en congres. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de bachelor Psychologie en hoop gezellige mensen te leren kennen bij SPIN dit jaar. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek, en dan vooral naar ABBA waar ik helemaal fan van ben, en spreek ik af met vrienden en huisgenootjes. Ik zie jullie bij de workshops 🙂

Hoi allemaal! Mijn naam is Irene en ik ben de Promotion Officer van de commissie dit jaar. Dit houdt in dat ik de promotieteksten voor de Facebook-evenementen schrijf en contact heb met de Illustratiecommissie over het ontwerpen van posters en dergelijke voor de activiteiten. Dit is mijn eerste jaar als actief lid bij SPiN, ook al zit ik al in mijn derde jaar van de bachelor. Ik dans graag en hou ontzettend van muziek, veel verschillende soorten ook. Daarnaast ben ik ook echt een gezelschapsdier. Ik ben heel blij dat ik heb gekozen om dit jaar bij en commissie te gaan, en ik heb geluk gehad met deze gezellige groep. Ik hoop jullie allemaal snel te verwelkomen bij één van onze leuke en leerzame activiteiten!

Ik ben Miriam en ik ben dit jaar een algemeen lid van de commissie. Dit betekent dat ik iedereen help waar nodig. Ik zit in mijn eerste jaar van mijn bachelor, dus dit is ook mijn eerste jaar als actief-lid bij SPiN. Ik hou van reizen, duiken, windsurfen en ik maak ook regelmatig gebruik van Netflix :). Ik heb zin om met deze gezellige commissie leerzame en leuke activiteiten te organiseren! Ik hoop zoveel mogelijk van jullie te zien bij een van onze activiteiten!

Contact: workshop@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.