Stedentripcommissie

Hallo allemaal!

Devin Bakkenes (voorzitter)

Devin kan waarschijnlijk het beste worden omschreven als de ‘chaotische maar enthousiaste’ toerist. Als ze op reis gaat beslist ze meestal de ochtend zelf wat ze met haar dag gaat doen, en zelfs dat plan veranderd vaak, want tegen een avontuurtje kan ze echt geen nee zeggen. Als we Devin moeten geloven zijn de ‘spontane tripjes en avonturen de beste’. Ze probeert altijd zo veel mogelijk activiteiten te proppen in de tijd die ze heeft, en dan het liefste de wat meer onbekendere dingen. Ze maakt het haar persoonlijke missie om iets gaafs en bijzonders te vinden om te doen deze trip!

Charlotte Borgers (vice-voorzitter)

Charlotte op reis is te beschrijven als de persoon die overal foto’s van maakt. Als ze ergens heen gaat met vrienden of familie loopt ze altijd 10 meter achter omdat ze “nog even een foto moet maken hoor!”. En natuurlijk zitten er dan net weer van die irritante toeristen in de weg die het beeld verpesten.. Daarnaast vind ze het niet erg om ver te lopen om op de leukste en mooiste plekjes te komen. Waar anderen allang moe ergens op een muurtje neerploffen, wil deze vicevoorzitter nog wel een paar uurtjes rondstruinen. Helaas is ze niet zo goed in kaartlezen, dus de weg vinden kan maar beter aan iemand anders uit de commissie worden overgelaten.

Tim de Lange (secretaris)

Tim is de meest onervaren toerist van onze commissie. Buiten Amsterdam en wat andere veel bezochte steden in Europa, heeft hij nog niets van de wereld gezien. Natuurlijk is Nijmegen volgens hem de mooiste stad van de wereld, maar hij kijkt er nar uit om andere mooie plaatsen te ontdekken met de stedentrip. Echter snapt nog steeds niemand waarom hij de secretaris van de commissie is. Tim’s Engels kan het beste omschreven worden als…. euh…. creatief?

Florian Gütschow (penningmeester)

Florian is de toerist die zodra hij in een nieuwe stad aankomt, direct op google zoekt naar de beste spot om een kopje koffie te scoren. Naast alle typische toeristische trekpleisters probeert hij altijd naar de wat meer ongewone plekken te ontdekken. Hij houd nog het meest van aanbevelingen van de plaatselijke bevolking. De afgelopen twee jaar heeft hij heel wat afgereisd, het grootse deel van de tijd backpackend, dus hij weet hoe het is om met een klein budget rond te komen en waar je het goedkoopste bier kunt halen. Dit is waarom hij de penningmeester van de commissie is!

Leonie Blonk (promotie)

Leonie is de promoter van de commissie. Ze gaat iedereen overtuigen om naar de supergeweldige locatie te gaan die de citytrip commissie dit jaar organiseert. Leonie is de toerist die al ver van tevoren uitzoekt wat er te allemaal doen is, want voorpret vind ze eigenlijk bijna net zo leuk als het reisje zelf. Zo zit ze uren op Tripadvisor om de beste restaurants op te zoeken, want je wilt natuurlijk het beste eten van de stad niet missen! Bovendien spendeert ze ook dagen op o.a. Pinterest om de leukste activiteiten op te zoeken, om het beste uit de reis te halen!

Joli van den Hout

Joli is wat je een ´ervaren toerist´ zou noemen. Als Joli naar een stad gaat, zoekt ze van tevoren alles uit wat er over de stad te weten is. Ze planned de hele trip , maar natuurlijk gaat alles nooit volgens plan. Wanneer Joli een stad bezoekt, zul je haar nooit zonder een camera in haar handen zien, want ze maakt het liefst zo veel mogelijk foto´s als aandenken aan de reis. Souvenirwinkels zijn echt haar ´place to be´, zodat ze onnodige troep kan kopen voor veel te veel geld. Daarnaast is Google Maps haar beste vriend, want ze raakt vaak verdwaald op zoek naar alle hotspots. Zoals je misschien wel merkt is ze echt een typische toerist!

Contact: citytrip@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.