Stedentripcommissie

Hallo allemaal!

Hiii, ik ben Nine en ik ben dit jaar de voorzitter van de stedentripcommissie. Het land waar ik nu graag heen zou willen is Frankrijk. Volgend jaar hoop ik in m’n tussenjaar vloeiend Frans te leren spreken in Frankrijk of een ander Franssprekend land! Ook Vietnam staat hoog op m’n lijstje met plekken waar ik nog naartoe wil gaan en Boedapest kan natuurlijk ook niet ontbreken ;). Ik kijk ontzettend uit naar aankomende stedentrip en de rest van dit commissiejaar en wij ho

Haihaii, Ik heet Cis en ben de treasurer van het City Trip Committee. Ik ben gek op reizen, en op de foto heb ik voor Japan gekozen. De zomer van 2020 zou ik hier eigenlijk heen gaan, maar door corona ging dat helaas niet door. Hierom is dit het land waar ik nu het allerliefste heen zou gaan. Het is me echter wel gelukt om nog voor mijn 18e en ondanks corona de 50 landen aan te tikken op mijn afstreeplijstje. Ik hoop dat degene die dit leest gezellig mee gaat op onze city trip om ook hun volgende land af te strepen!!

Hoii, ik ben Isis en ik ben de promotie officer van de steden trip commissie. reizen en nieuwe avonturen beleven zijn naar mijn idee de mooiste dingen die er zijn. als ik nu een land zou mogen kiezen om heen te gaan, zou dat ijsland zijn, omdat de natuur hier prachtig en ongeschonden schijnt te zijn, compleet afgezonderd van de mensheid. maar nu, staat eerst boedapest nog op de planning. ik ben enorm veel zin om dit avontuur naar boedapest te gaan beleven en ik zie jullie snel!

Aloha, ik ben Fu Sha en ik ben dit jaar de vice-chair van de citytrip commissie. Ik zit nu in het tweede jaar van de studie Psychologie en ik vind het leuk om naast mijn studie gezellig af te spreken met vrienden en vriendinnen, samen te koken en te schilderen. Ook ben ik gek op dansen dus je kan me vaak vinden bij DanceFever en de dance workouts van het RSC. Maar zoals de naam van de commissie al zegt, vind ik het ook heel leuk om te reizen. Zo kan ik weer nieuwe dingen zien en meer leren over de verschillende tradities en gewoontes van een land. Zelf zou ik nog graag een keer Hawaii willen bezoeken. Naast dat het land veel verschillende Hawaïaanse gewoontes heeft, is de natuur ook ontzettend mooi daar!!

Hey!! Mijn naam is Marjolein en ik ben 18 jaar. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en natuurlijk hou ik ook heel erg van reizen!! Ik zou vorig jaar naar Zuid-Afrika gaan met de middelbare school om drie goede doelen te ondersteunen en daarnaast ook het prachtige land te ontdekken, onder andere door op safari te gaan en te surfen. Door corona kon dit helaas niet doorgaan, maar deze reis naar Zuid-Afrika staat nog steeds hoog op mijn bucketlist. Hopelijk kan onze City Trip wel doorgaan en zie ik jullie daar!!

Hoi, ik ben Megtelt en tijdens een reisje wil ik altijd zo veel mogelijk zien en doen. Ik zoek graag uit wat er allemaal te doen is en vind het leuk om te weten wat er op een plek zich heeft afgespeeld, dus ik ga graag op avontuur. Tijdens een vakantie moet mijn omgeving mij dan ook weleens afremmen, omdat ik soms te veel wil doen in te weinig tijd. Ik vind het voornamelijk leuk om citytrips te doen of de natuur in te gaan. Het liefst ga ik dan ook aankomende zomer steden bezoeken in zuid-europa of naar Scandinavië.

G’day mate, ik ben Danique en ben dit jaar general member van de citytrip commissie. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie en daarnaast vind ik het bijvoorbeeld erg leuk om te sporten en gezellig met vrienden wat te doen. Maar wat ik het allerleukst ooit vind is toch reizen, wat een verassing. Ik vind het super leuk om actief een land te ontdekken en nieuwe culturen te leren kennen. Een land waar sowieso nog graag heen wil is Australië, het lijkt me geweldig om daar te backpacken of in een busje rond te reizen. Ik hou namelijk wel van een beetje avontuur en sport en zou daar beter willen leren surfen en meer outdoor activiteiten in de super mooie natuur willen doen. Daarnaast lijkt het mij ook super leuk om daar mee te gaan in de chille maar zeer vriendelijke cultuur.

Aussie Aussie Aussie, Oi Oi Oi!

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Contact: citytrip@spin-nijmegen.com