• nl
  • en

Stedentripcommissie

Voor contact: citytrip@spin-nijmegen.com

Hallo wereldreizigers,

Wij zijn de stedentrip commissie en hou je vast…

Wij zullen dit jaar de stedentrip organiseren. Maar omdat we het weer hier niet zo fijn vinden kunnen we alvast de hint weggeven dat we niet in Nederland zullen blijven.  Laten we het beste voorstellen sinds gesneden brood, onze commissie:

Leeftijd voor schoonheid, dus we beginnen met onze secretaris, Kim. For deze groepsoma is de pen machtiger dan het zwaard, want niemand verslaat haar met notuleren.

Je kunt een paard naar water leiden, maar je kunt ze het niet laten drinken, maar gelukig kan Babs, onze voorzitter, ervoor zorgen dat de paarden uit zichzelf drinken.

Vera, onze penningmeester, is in for a penny, in for a pound. Volgens haar is er geen ding als gratis lunch, zodat elke cent die gespaard is wordt gezien als een cent verdiend. Oh, ze heeft echt een ding voor katten.

It takes two to tangle, dus Isis en Liz maken een perfect team van commissarissen promotie. Isis loopt altijd met haar hoofd in de wolken, maar Liz kan haar met twee voeten op de grond houden.

En als laatste hebben we Cami. Als algemeen lid is ze onze all-rounder en leeft ze bij het motto, beter laat dan nooit als het gaat om vergaderingen.

Dat is dan onze commissie.

Alle goede dingen komen aan een eind en Elvis has left the building. Hopelijk zien we jullie op de stedentrip!

XOXO

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.