• nl
  • en

Stedentripcommissie

Hallo allemaal!

Wij zijn de stedentrip commissie en gaan dit jaar 2 leuke trips organiseren voor jullie allemaal. Om een beetje in het thema van onze commissie te blijven hebben wij allemaal een stad gekozen waar wij onszelf mee identificeren. Wij zijn Anais, Anne, Judith, Marjolein en Flore 

Ik ben Anais Elzinga, 22, vierdejaars en de voorzitter van de stedentrip commissie. Ik ben de stad Los Angeles, Amerika. Ik ben dol op warm weer, het strand (Malibu beach is to die for) en praat graag Engels, aangezien ik veel in het buitenland heb gewoond. Ook kijk ik erg veel series en films, daarvoor is Hollywood dan wel ideaal. Tot slot ben ik ook wel gewoon ‘a little bit basic’, de perfecte Cali-girl met mijn Starbucks en het woord ‘like’ meerder malen in dezelfde zin gebruiken.  

Ik ben Anne Rexwinkel, 19 jaar en tweedejaars, en ik ben de penningmeester. Rome ligt in het bella Italia. Ik hou van Italiaans eten en lasagne is de favoriet. Verder is het vaak lekker weer in Rome en daar ben ik zeker niet vies van. Voor de kenners onder ons, zijn de voetbalclubs AS Roma en SS Lazio ook aanwezig. Voetbal is echt mijn ding en verder vind ik sporten in het algemeen zeer nice. Verder ben ik echt een festival ganger, maar helaas heeft Rome niet echt festivals in mijn genre. 

Ik ben Judith Griffioen, 21, tweedejaars en ik ben Vice-voorzitter. Ik ben de stad Brisbane in Australië. Ik ben dol op warm weer om lekker te bakken in de zon. Gelukkig heb je hier ook geen winter, dus dat is dan helemaal ideaal! Ook vind ik het Australische accent heel erg leuk, als iemand dan even ‘hey mate’ tegen je zegt. Ik ben dol op surfen en reizen, wat ook allemaal mogelijk is hier omdat er heel veel mooie plekken zijn. Je kunt zelfs kangoeroes en koala’s tegenkomen, dat is wel echt het allerleukste.     

Hoooi mijn naam is Marjolein Poppe, ik ben eerstejaars, 20 jaar oud en ik ben secretaris van de commissie. Ik kan mezelf het beste vinden in Parijs, omdat het zo’n veelzijdige stad is. Parijs staat onder andere bekend om zijn cultuur, architectuur en heerlijk eten. Ik hou zelf erg van geschiedenis en cultuur, dus de verschillende kerken en musea kunnen een bezoekje van mij verwachten :). Lekker eten vind ik belangrijk en ik vind het vooral ook heel gezellig om een terrasje te pakken of uit eten te gaan. Ook is er veel straattheater, waar je allerlei soorten mensen tegen komt. Sowieso is er in het drukke Parijs een enorme diversiteit aan mensen. Als toekomstig psycholoog natuurlijk heel interessant om naar te kijken ;). 

Mijn naam is Flore van Grunsven, vierdejaars en 21 jaar jong, en ik representeer de stad Aarhus in Denemarken. Het is een relatief kleine stad, ikzelf ben ook niet zo heel groot, dus dat sluit mooi aan bij elkaar. In deze stad staat design, architectuur, geschiedenis en mode centraal, deze onderwerpen vind ik ook ontzettend interessant. Het is een minder bekende locatie, wat het juist heel bijzonder maakt om hier rond te lopen in de haven, de musea en de vele kleine tentjes met lekkere koffies en eten.

Contact: citytrip@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.