Stedentrip: Praag

Of je nou single bent of niet; lijkt jou het leuk om op Valentijnsdag met SPiN op stedentrip te gaan? Heb je altijd al mee willen gaan op stedentrip, maar weerhield de lange busreis je? Dit jaar zijn er geen bussen ingezet voor deze te gave reis, maar gaan we met het vliegtuig naar PRAAG!

Praag heeft super goedkoop bier, wat natuurlijk fijn is voor de feestjes, maar er zijn ook ongelofelijk veel mooie gebouwen zoals het kasteel en de astronomische klok. Deze bezienswaardigheden staan op jullie te wachten! Dit wil je toch niet missen!? Voor 180 euro (195 euro voor niet-leden) kan je met ons mee naar deze fantastische stad van 14 tot en met 17 februari. We vertrekken donderdag 14 februari om 18:45u vanaf Schiphol en komen zondag 17 februari in de avond terug.

De inschrijvingen gaan 8 januari open in de SPiN-kamer en onder alle aanmeldingen verloten we ook nog iets leuks, dus wees er snel bij en ga met ons mee naar Tsjechië!

PAS OP! Tijdens de City trip zijn er gewoon cursussen van psychologie, waarvan sommige een aanwezigheidsplicht hebben (zoals OP2). Zorg ervoor dat je van te voren je cursushandleiding goed checkt voor inschrijving, want het meegaan op de city trip kan consequenties hebben.

Voor OP2 moeten er nog steeds inschrijvingen voor de cursus plaatsvinden, dus zorg ervoor dat je je niet inschrijft voor een tijd die tegelijk valt met het plaatsvinden/vertrekken van de City trip (rond 16.00). Als je dit wel doet, moet je weten dat de city trip de enige werkgroep is die je mag missen gedurende de hele periode. Want reizen van SPiN zijn GEEN uitzondering voor het missen van een extra werkgroep!

Prijs: 180 euro voor leden, 195 euro voor niet-leden
Datum: 14 t/m 17 februari 2019
Inschrijvingen starten 8 januari op de SPiN-kamer!

Blijf op de hoogte en neem een kijkje op Facebook!