Hey iedereen en alle sportliefhebbers!

Wij zijn de Sports committee en we organiseren dit jaar de sport gerelateerde activiteiten van SPiN. Om je fit en sportief te houden organiseren we buiten een Hunted evenement, de bekende Batavierenrace en een super leuke zomeractiviteit! In het ergste geval hebben we een online plan B om je fit te houden. De commissie bestaat uit volgende zes leden:

Mick is de penningmeester van de commissie, wat betekent dat hij alle financiële zaken van de commissie in de hand heeft. Sporten (zoals fitness en voetbal) zijn zijn passie. Dit is ook de reden waarom hij voor de sportcommissie gekozen heeft dus als iemand tips en tricks wil over sporten of voeding, durf te vragen!

Julia is onze ‘promotion officer’. Dat betekent dat ze de promotieplannen maakt en ervoor zorgt dat al onze activiteiten goed gepromoot worden. Naast deze commissie sport ze veel in haar vrije tijd. Naast dat ze hockeyt bij Apeliotes, vindt ze het ook heerlijk om een balletje te slaan op de tennisbaan of een beetje hard te lopen tijdens deze Corona tijden. Ze hoopt jou te zien tijdens onze komende activiteiten!

Edith is onze vice of tweede secretaris! Ze zorgt ervoor dat iedereen kan voorbereiden en trainen voor de volgende vergadering door samen met Dionne prachtige notities te maken. Als je ze niet kan vinden is ze in het zwembad, zwemmen is haar sport!

Danique is 19 jaar en is onze vice-voorzitter! Ze springt in voor Malin als ze afwezig is en is dus de tweede leiding, wanneer nodig. In haar vrije tijd spreekt ze graag af met vrienden en sport ze ook graag. Ze speelt korfbal, gaat graag hardlopen of doet thuis kleine work-outs. Ondanks Corona weet ze zeker dat we wat leuke activiteiten kunnen organiseren!

Dionne is onze notulist. Dat is ook niet heel verwonderlijk misschien, want in haar vrije tijd is ze dan ook voornamelijk met sporten en schrijven bezig. Ze voetbalt bij FC Kunde, maar vanwege de corona-crisis heeft ze hardlopen, tennis en hiit-workoutjes ontdekt. Het lijkt haar dan ook leuk om jullie via deze commissie helemaal aan te steken met haar sportieve energie in deze gekke tijd :)!

Malin is de voorzitter van onze commissie. Om ervoor te zorgen dat alles in de goede richting loopt, zal ze de organisatorische zaken in de gaten houden tijdens de vergaderingen zodat er altijd in ieder geval breinjogging te doen is. Om ervoor te zorgen dat ze fit blijft voor de commissie, doet ze veel yoga voor de stretch of gaat ze hardlopen om wat frisse lucht te halen!

Voor contact: sport@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.