SPiN’s Study Trip: Valencia & Barcelona

SPiN´s Studiereis: Valencia & Barcelona

Na maar liefst twee jaar moeten wachten, zijn we eindelijk weer terug om je het goede nieuws te vertellen en jullie uit te nodigen voor de leukste trip en een welverdiende vakantie:

SPiN’s Studiereis: Valencia & Barcelona!

Van 29 april tot en met 8 mei zullen we een onvergetelijke reis maken naar de prachtige kusten van Spanje. De studiereis zal beginnen in Valencia en na vijf dagen zullen we onze trip voorzetten in Barcelona!

Voor €450 krijg je het volgende:

  • Een vliegticket van Schiphol naar Valencia en van Barcelona naar Schiphol (+ een grote koffer)
  • Een treinticket van Valencia naar Barcelona
  • Een 5-daagse transport kaart in Barcelona
  • Accommodatie in de beste (feest) hostels in de stad
  • Activiteiten gedurende de hele trip
  • Een geweldige tijd om herinneringen te maken met de hele groep

Je hebt een leuke reis zeker verdiend nu en een reis van SPiN iets wat je ten minste één keer in je leven als een student hebt moeten meemaken. Het is het geld allemaal waard!

Waar kan je je opgeven?

Inschrijvingen gaan open op 9 februari vanaf 11:00 – 22:00 uur. De inschrijvingen zijn via Eventix. Zorg er voor dat je op de zelfde dag nog inschrijft, omdat er maar een bepaald aantal plekken beschikbaar is. Als er meer inschrijvingen zijn dan plekken, zullen we weer gaan loten. Als je een plekje hebt weten te bemachtigen, mag je in de SPiN kamer een contract komen teken en kan je misschien al wat mensen ontmoeten die ook mee gaan op de studiereis. Het is ook mogelijk om je aan te melden via het buddy-systeem, dit betekent dat je tijdens je inschrijving via Eventix ook de naam van een buddy kan opgeven (dit is optioneel!). Zorg dat jij en je buddy elkaars naam opschrijven. Zo zorg je ervoor dat als één van jullie wordt ingeloot, de ander ook sowieso meegaat en andersom.

We hopen dat jij net zo enthousiast bent om met ons naar Spanje te gaan als wij zijn!