SPiN’s Excursion: Research Company D&B

Beste Spin leden,
Klaar voor wat veranderingen? Inderdaad, gedragsverandering is een indrukwekkend instrument voor verbetering! Denk er eens over na, je kunt bijna alle problemen herleiden tot menselijk gedrag. Zoals, hoe kan het dat de aarde opwarmt? Of, waarom ben ik zo gestrest over de stof die ik uit mijn hoofd moet kennen?
De mensen van D&B proberen te begrijpen wat mensen aanspoort, om zo een productieve oplossing te vinden voor al dat soort problemen. D&B begon in 2007 als een spin-off van onze universiteit met een focus op sociale psychologie. Nu bestaat dit team uit 40 psychologen met een duidelijk doel: de kloof tussen wetenschap en praktijk overbruggen en de wereld een beetje mooier maken door gedragsverandering.
Misschien ben je nu nieuwsgierig geworden naar hoe je gedragsverandering kunt doorvoeren en implementeren? Ga dan mee met onze excursie naar het bedrijf D&B op 17 februari! 
De excursie vindt plaats om 13:00 uur bij het D&B bedrijf Nijmegen (Tweede Walstraat 2). We verzamelen om 12:45 voor het bedrijfsgebouw. De kaarten kun je via Eventix kopen en zijn gratis voor SPiN-leden en 1,50 voor niet-leden.
We zien je graag op 17 februari!!!
Heel veel liefs,
The Workfield and Future committee