NEON Lustrum party | KEES VAN HONDT

De bladeren vallen weer van de bomen en de winter staat om de hoek. Kortom: het perfecte moment om lekker op te warmen door los te gaan op SPiN’s Lustrumfeest! Ter ere van onze tiende verjaardag zal dit feest grootser en spectaculairder zijn dan ooit tevoren. Zoals je ziet op de poster is NEON het thema, dus pak flink uit met glowsticks, foute neon-kleurtjes of juist witte kleding zodat je letterlijk kan shinen deze avond.
Voor de gelegenheid hebben we een van de hipste locaties van Nijmegen geregeld, namelijk Waalhalla Centrum! Deze hotspot zal worden omgetoverd tot een ‘glow in the dark’ neonparadijs met meer blacklights en neonverf dan in je stoutste dromen.
Als hoogtepunt van de avond zal Kees van Hondt de boel op zijn kop komen zetten! Deze cultheld van o.a. Lowlands en de Vierdaagsefeesten staat garant voor feesten in zijn meest gestoorde vorm. Verder kunnen jullie je moves laten zien op de chille beats van Funklow. en DJTRD official en zullen er genoeg hitjes gedraaid worden voor de echte kroegtijgers onder ons!
Kortom: bijzijn! Dit feest zal de SPiN-geschiedenis ingaan als legendarisch en daar wil je deel van uitmaken. Trommel al je vrienden op en koop snel je early bird tickets op de SPiN-kamer of online. Er zijn maar een beperkt aantal early bird, dus wees er snel bij!
Hou het event in de gaten voor meer informatie, updates en winacties. Let op: het evenement is alleen voor 18+.
Tot dan!
 

Tickets voor leden/niet-leden;
Early bird: €2,50/€3,50.
Normaal: €3,50/€4,50.
Deur: €4,50/€5,50

Blijf op de hoogte van dit evenement door op deze link te klikken.