Halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering

Eerste volledige Engelstalige ALV!

​Op dinsdag 27 februari vindt de tweede Algemene Ledenvergadering (ALV) van het verenigingsjaar 2017-2018 plaats. De ALV zal plaatsvinden in de Waagh en zal beginnen om 19:00 uur. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens deze ALV zal het Xe bestuur haar secretarieel en financieel halfjaarverslag presenteren. Ook zal haar suggestie voor een eindtijd van de ALV besproken en gepresenteerd worden en zal er een enquête afgenomen worden met betrekking tot de volledige Engelstaligheid van deze ALV. Zoals al gezegd, de voertaal van deze ALV is Engels en ook alle stukken zijn enkel in het Engels geschreven. Alle leden zijn van harte welkom!
Daarnaast heb je weer de mogelijkheid om vooraf aan de ALV voor een speciale prijs met ons te komen eten in de Waagh! Ben je hierin geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar secretary@spin-nijmegen.com
Let op: ook deze ALV is het de bedoeling dat je zelf zorgt dat je de bijbehorende stukken bij je hebt op de ALV. Dit kan door een laptop/tablet mee te nemen of door de stukken te printen op de SPiN-kamer. Deze stukken zijn een week voor het plaatsvinden van de ALV te vinden op de website.