Socioculturele commissie

Beste leden, met groot plezier presenteren we onszelf als de socioculturele commissie van 2020-2021! In deze commissie organiseren we sociale en culturele activiteiten voor iedereens plezier en daar hoort natuurlijk een drankje bij in onze studenten tijd. Wij dachten dan ook dat het het meest interessant zou zijn om ons te leren kennen doormiddel van een biertje. Hopelijk genieten jullie ook van onze Photoshop skills.

Hey, Mijn naam is Alisia en ik ben de voorzitter van de socioculturele commissie. Het biertje waarmee ik mij identificeer is een Cherry Chouffe. Ik ben 21 en net zoals een Cherry Chouffe ben ik de jongste van mijn familie. Verder is het biertje een gebalanceerde mix van zoet, fruitig en bitter en het best om te drinken op een mooie zomerdag. Sinds ik van de zomer, België en een goede hoeveelheid alcohol hou, ben ik de perfecte match met een Cherry Chouffe. Daarnaast ben ik net zoals de dwergen op het flesje niet de langste persoon die er is!

Bonjour, ik ben Gwendolyn en de vice-voorzitter van deze commissie! Voor sommigen zie ik er misschien wel bekend uit aangezien ik de secretaris van het bestuur was vorig jaar, dit jaar zijn mijn ambities nog verder gegaan en doe ik nog een bestuursjaar. Dit is ook waarom ik mij identificeer met de brouwers van gebrouwen door vrouwen. Zij zitten ook vol ambitie en doorzettingsvermogen terwijl ze door de brouwerij wereld breken. Plus het biertje dat ik heb gekozen heet “the big boss” ;).

Hallo allemaal, mijn naam is Mémé en ik ben de secretaris van de socioculturele commissie dit jaar. Ik ben spontaan en vrolijk, net als de zomerse en frisse desperados. Ik ben altijd in voor gezelligheid en maak graag met iedereen een praatje, en net als de despo dus erg toegankelijk.

Hey! Ik ben Thimoty en ik ben de penningmeester dit jaar. Ik ben sociaal en hou van memes en honden. Ik zou mezelf kwalificeren als een blonde Grimbergen biertje. Net zoals dit biertje ben ik er voor grote feesten of chille avondjes zo lang als er maar plezier te behalen valt!

Hey, ik ben Simone en ik ben de commissaris promotie. Net zoals een Witte Vedett ben ik makkelijk in de omgang en goed voor elke gelegenheid. Ik heb een frisse persoonlijkheid met wat fruitige tonen, wat nuttig zal zijn voor nieuwe verse promotie plannen! Één van mijn hobby’s is dansen en als je genoeg van mijn Witte Vette drinkt, zal ik jou ook laten dansen…

Hey, Ik ben Lieke en de laatste van het stel. Voor een zoete verfrisser uit Brabant ben je hier aan het juiste adres! Dit drankje met haar sprankelende karakter zal je op je gemak stellen maar ook frisse ideeën bezorgen. Geschikt voor bijna ieders smaak, elke groep en alle gelegenheden!

Tot bij onze activiteiten!

Vol liefs,

De socioculturele commissie 2020-2021!

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Contact: sociocultural@spin-nijmegen.com