• Nederlands
  • Engels

Socioculturele commissie

Hallo Liebe Leute!

Wij zijn de Sociocultural Committee en wij zullen dit jaar zorgen voor alle sociale en culturele aspecten van SPiN. We zullen een vrolijke Kerstmiscantus, een supergeheime activiteit en Psypop organiseren die je sokken eraf rocken! De SoCC heeft de volgende zes leden:

Jens is onze nummer één man om het vuurtje te doen lopen over alles wat onze commissie doet. Als onze promotion officer is hij nauw verbonden aan de Illustration Committee en houdt hij een wakend oog op onze Facebook-pagina. In zijn vrije tijd hardloopt hij graag en is hij een aardige boekenwurm (7000 pagina’s in 3 weken dames).
Amber is onze vice-chair. Ze is Nadines rechterhand en helpt haar orde houden over de chaos van de commissie. We hebben haar volle steun als onze voorzitster er niet is. Amber heeft al in twee besturen en drie commissies gezeten, en ze is ook een grote dierenliefhebber.
Alisa is onze algemene helpende hand. Ze geeft iedereen de beste motivatie en houdt ons bij elkaar. In haar vrije tijd gaat ze graag naar concerten en is ze altijd bij haar vrienden te vinden. Haar lievelingsdier (en spirit animal) is de luiaard.
Malin behandelt al onze financiën. Als onze treasurer waakt ze over gigantische hoeveelheden geld. Om in perfecte vorm te blijven om het geld te beschermen doet ze aan HIIT, spinning, en heeft ze een dieet van slechts falafel en hummus.
Menno is onze secretary. Hij schrijft academische essays over wat de groep zegt/roddelt/schreeuwt tijdens een SoCC-vergadering. Hij is verslaafd aan koken, lezen en memes.
Nadine is onze chair, onze manager en onze baas. Zij zorgt ervoor dat we geen uren en uren besteden aan discussiëren en dat de vergaderingen niet te driftig worden. In haar vrije tijd kijkt ze natuurdocumentaires en bakt ze koekjes.

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Contact: sociocultural@spin-nijmegen.com