Socioculturele commissie

Hey SPiN leden, wij zijn de SocioCultural commissie!

Wij organiseren dit jaar 3 leuke activiteiten waaronder Psypop: een gezellige avond met leuke bandjes en een goede sfeer. Na zo’n avond zijn wij zeker te vinden bij de FEBO en dus stellen we onszelf voor aan de hand van onze go-to snacks na het uitgaan.

Hey ik ben Julia, de voorzitter van deze commissie. Ik zit in mijn eerste jaar van de studie. Ik vind het altijd gezellig om leuke dingen te doen en geniet van de mensen en gezelligheid om me heen. Ik ben daarom vooral in de FEBO te vinden om de avond samen leuk af te sluiten met een lekkere snack. En als ik er dan toch ben dan gaat een kipcorn er wel goed in! Daarnaast speel ik graag muziek en hou ik ook van sporten.

Ik ben Floor, 21 jaar en zit momenteel in het vierde jaar van de bachelor. Dit jaar mag ik me vice-chair van de SocioCultural Commissie noemen en ik kijk er naar uit om komend studiejaar leuke activiteiten te organiseren voor jullie allemaal!
Ik hou van gezelligheid en ben in mijn vrije tijd daarom vaak te vinden bij familie en vrienden, op het hockeyveld of in de kroeg. De uitstapjes naar de kroeg sluit ik het liefst af bij de FEBO. Als ik mijn favoriete kipburgertje in mijn hand heb, dan kan ik met een voldaan gevoel naar huis.

Mijn naam is Jobke en ik ben de secretaris van deze commissie. Als je mij na het uitgaan bij de FEBO ziet dan ben ik sowieso een kaassoufflé aan het eten, en dan niet 1 maar het liefst 3 :). Want wat is nou beter dan een kaassoufflé? 3 kaassoufflés!!!

Hoihoi! Ik ben Sanne, 18 jaar oud,  ik zit in mijn eerste jaar psychologie en ik ben de promotion officer van de SocioCulturele commissie. Ik ben bij een commissie gegaan omdat het mij super leuk leek om ,samen met andere leuke mensen, activiteiten te organiseren en zo ook nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben zelf altijd in voor een feestje en hier kan een snack van de FEBO na afloop natuurlijk niet aan missen! Mijn favoriete snack is dan een bami schijf of een kaassoufflé

Hallo allemaal! Mijn naam is Iza, ik zit nu in het 3e jaar van de bachelor en ik mag dit jaar de eervolle taak van penningmeester op me nemen in de Sociocultural commissie. Ik hoop dat ik samen met mijn fantastische commissieleden dit jaar de leukste activiteiten voor jullie mag organiseren.
Sommige van deze activiteiten zullen misschien wel wat alcohol bevatten. Na een avondje stappen in de Molenstraat en wat meer alcohol in mijn systeem, kijk ik altijd erg uit naar mijn favoriete snack; de kipburger! Samen met mijn mede commissie lid Floor zullen wij hier onze tanden in zetten, net zo goed als dat we ons kunnen vastbijten in het organiseren van de activiteiten. Ik hoop jullie allemaal snel te zien op de volgende activiteit! Liefs, Iza

Hey, ik ben Jekke, ik ben 21 jaar en zit in mijn vierde jaar van de bachelor. Dit jaar zit ik in de SocioCultural commissie om de leukste activiteiten voor jullie te organiseren. Ik houd ervan om te schilderen en in de avonden ben ik vaak in de kroeg te vinden of gezellig met vrienden bij iemand thuis. Dit soort avonden eindig ik het aller liefste bij de o zo vertrouwde FEBO met een kroketje, mijn favoriete snack en avondafsluiter

Hi there! Ik ben Merel, 23 jaar en zit nu in mijn tweede jaar van de bachelor. Hiervoor heb ik bedrijfskunde gestudeerd, maar vond mijn passie binnen de gedragsverandering. Ik hockey in een vriendenteam en word erg gelukkig van mooie reizen, een leuk festival of slenteren door een museum. Na een avondje stappen is een vitaaltje (vega kroket) mijn favo snack, aangezien ik al een paar jaar vegetariër ben. Ik kijk ernaar uit om jullie tijdens de Socioculturele events te zien!

Vol liefs,

De socioculturele commissie 2020-2021!

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Contact: sociocultural@spin-nijmegen.com