Skireiscommissie

Hoii liefste lezers,

Welkom namens de Skicie van SPiN, we gaan de leukste week van het jaar organiseren! Een week bordevol winter vreugde, sport, après’ski, sneeuw engeltjes, liters bier, meer Jägermeister dan je lever aan kan en de meest waanzinnige mensen.  De geweldige tijden en de mooie mensen (en ook wel een beetje de grote hoeveelheid drank) maken dat er prachtige verhalen ontstaan. Plus je ontmoet ook nog eens een paar van de meest fameuze personen. Wat meer informatie over de leden die dit team versterken:

Sarah Freeke

“Ik word ook wel saar genoemd hahah. Ik ben de voorzitter van de skicommissie, ik geniet ervan dat ik zo betrokken mag zijn in het proces van het neerzetten van zo een gave skitrip. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om foto’s te maken. Ik heb een diepgewortelde liefde voor honden, ik zou alles laten vallen om een hond te aaien. Ik zou mezelf omschrijven als een open persoon, ben altijd in voor een praatje, ga met plezier dansen ondanks de afwezigheid van enige skill en ik kijk heerlijk naar Netflix onder een belachelijke hoeveelheid aan dekens. Skitrip is voor mij de leukste trip, want het is een gezellige tijd, het is leuk om te zien dat mensen het zo naar hun zin hebben:)”

Remy Kingma

“Ik ben de vice-voorzitter van de Skitrip commissie, de back-up van de voorzitter en ik help waar nodig is. Ik ben 20 jaar oud en zit nu in het derde jaar van psychologie. Omdat ik dit jaar niet met vrienden op skireis ging en ik graag actief lid wilde blijven bij SPiN, dacht ik dat ik net zo goed mezelf op kon geven voor de commissie en een hele skireis regelen met wat anderen (ik had eigenlijk ook wat tijd over, aangezien ik vier jaar moet doen over mijn bachelor). Gelukkig werd ik geaccepteerd! Er zijn twee dingen die ik gigantisch leuk vind: sporten en feesten. Laat het nou toevallig zo zijn dat deze twee dingen ook naar voren komen op een skireis, dus het is een perfecte match!”

Raisa Rambaran

“Mijn rol in de ski commissie is dat van de secretaris. Ik zorg voor het plannen van de vergaderingen of afspraken en het bijhouden van bestanden. Ik schijf alle belangrijke informatie die besproken wordt op en verwerk dat in de notule. Ik maak deel uit van de ski commissie omdat ik (natuurlijk) van skiën houd. I woonde eerst dicht bij de bergen dus gingen mijn ouders en ik elk jaar skiën. We zijn later verhuisd, maar skiën is altijd een passie van mij geweest, nog steeds. Er is niks leuker dan plezier maken met vrienden en ook nog eens je hobby kunnen doen. Ik ben gemotiveerd en zeker dat we dit opnieuw dit jaar kunnen bereiken. Ik hoop jullie allemaal te zien op de Skitrip!”

Julia Doornebos

“Ik ben de promotie officier van de ski commissie. Als je van skiën houd dan is dit bij uitstek de beste commissie! Mijn rol in deze commissie is om te zorgen dat alle promotie gerelateerde dingen goed volgens plan gaan. Ik neem daarom contact op met andere commissies voor ons promotie plan en zorg dat het lukt. Naast de commissie studeer ik nu in mijn tweede jaar. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om veld hockey te spelen bij Apeliotes en ik zal niet snel nee zeggen tegen uitgaan (soms wat vaker dan) een keer in de zoveel tijd haha;) “

Xenia Leclerc

“Ik ben de penningmeester van de Skitrip commissie (natuurlijk de leukste en meest plezierige commissie). Ik ben verantwoordelijk voor de financiële zaken en houd een financieel overzicht bij om te zien waar het geld dat we uitgeven naar toe gaat. Ik ben een eerste jaar student en ik kom uit Hamburg, Duitsland. De afgelopen 3 jaar heb ik op boarding school doorgebracht. In mijn vrije tijd speel ik hockey en ben ik altijd in voor gezelligheid, zelf voor 3 tot 15 drankjes:))”

Johannes Fiebig

“Ik ben Joey (of Joe, Johnnyboy- of Johannes, als je boos op mij bent) en ik ben op te veel skitrips geweest voor mijn eigen bestwil. Dit jaar ben ik algemeen lid, wat betekent dat ik gewoon overal help waar ik kan om te zorgen dat het een fantastische trip wordt. Tenslotte ik ben zovaak in deze commissie geweest dat mensen de tel kwijt raken, en dat houdt ook in dat ik al redelijk wat keren op de piste ben geweest (als ik geen zwakke enkel, knie of welk gebroken lichaamsdeel dan ook had). Je kan me wakker maken voor een goede fles rode wijn of Gin & Tonic! Fun fact, ik breng dit jaar al mijn video spullen mee. Dus zorg er voor dat je me tegenkomt bij of de après-ski of op de piste om een verschijning te maken in mijn allerlaatste SPiN after movie!”

We zouden het super leuk vinden als je mee gaat! Ben jij klaar voor nieuwe herinneringen…

Veel liefs,

Jouw Skicie

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Contact: skitrip@spin-nijmegen.com