• nl
  • en

Skireiscommissie

“Paradise doesn’t have to be tropical, the mountains are calling, and I must go”

Hallo lieve en sexy SPiN leden,

Zoals altijd presenteren wij met trots de ‘movers’ en de ‘shakers’ achter de beste SPiN activiteit van het jaar: de enige echte Wintersport reis. Naast alles regelen is onze belangrijkste doel om een levenservaring te creëren die elk enthousiast lid niet zal vergeten.

Jelle is onze voorzitter wiens taak het is om alles gaande te houden. Zijn moeilijkste taak is het omgaan met de koppige mensen binnen de commissie, maar gelukkig heeft hij veel geduld met ons en kan hij het overzicht houden.

Lena is onze ondersteunende secretaris. Zonder haar zou er chaos zijn binnen de commissie aangezien we allemaal een beetje vergeetachtig zijn als het gaat om taken en we naast SPiN ook een dagelijkse routine hebben. Dankzij haar notulen is iedereen altijd goed bekend met alles en weten ze wat ze moeten doen.

Michiel is onze penningmeester, wiens hoofdtaak het is om onze commissie van faillisement te behouden. Hij doet het fantastisch en we zouden meer geïmproviseerd zijn dan Griekenland in 2015 als het niet voor hem was.

Eva is onze professionele commissaris promotie. Zonder haar, zou niemand hebben gehoord van dit avontuur die we iedereen aanbieden, en eigenlijk iedereen de kans geven voor de beste tijd van hun leven.

Kim ondersteunt de commissie door haar slimme en behoedzame ideeën. Haar positieve energie zijn onvervangbaar. Ze zegt wat ze denkt en doet wat gedaan moet worden.

Joey helpt de commissie door zijn geduld met kwaadaardige computer programma’s zoals photoshop, wat het leven wel eens moeilijk kan maken. Daarnaast is zijn brede ervaring met eerdere reizen waardevol omdat het voorkomt dat we tegen problemen aanlopen die niet zo doordacht zijn.

Voor contact: wintersport@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.