Settelcommissie

Je zou denken dat het niet het grootste probleem is om verschillende mensen over de hele wereld te helpen settelen in een nieuwe stad, want dit is objectief gezien de beste stad van de wereld. Nog steeds kijkt men nog wel eens over de grootsheid van Nijmegen. Dat is waarom wij zessen jullie ogen gaan openen, lieve vreemdelingen, jullie ogen openen voor deze schitterende dame met al zijn schatten. Het gaat niet alleen om het prachtige Nijmegen, nee, we gaan jullie laten zien dat jullie Nederland of zelfs Europa gaan leren kennen. We geven jullie echte vriendschap, ja, de wereld ligt aan jullie voeten dankzij ons. En als dat niet lukt gaan we proberen om jullie tenminste hier thuis te laten voelen.

Om dit nobele doel te bereiken hebben we twee charmante dames geïmporteerd met gouden haar van het oosten, voor de Duitse financiële kennis over een goed beleid en effectieve propaganda, die legendarisch is over de gehele wereld. Dus, onze charmante blonde Duitse penningmeester Lena (links op de foto in de rode tas) bewaakt elke cent met een subtiele maar vaste grip, waar onze charmante Duitse blonde commissaris promotie (links in de bruine tas) nooit stil staat tot elke persoon op de campus afweer van elke detail van de activiteit.

Over blond en charmant gesproken, niet al onze commissie leden zijn natuurlijk geïmporteerd, aangezien er ook mensen van de Nederlandse cultuur nodig zijn om anderen het te helpen begrijpen. Dit is de reden waarom onze secretaris Isabel (die de rode tas vasthoudt) misschien wel blond en charmant is, maar absoluut niet Duits. Er is zelfs een Nederlands commissie lid dat, terwijl charme een zekerheid is, niet eens blond is maar wel de mooiste tinten bruin draagt. Het is dan ook geen toeval dat onze bruinharige Leonie (rechts in de rode tas) de titel houdt van ‘Officer of leukness’, om de commissie samen te houden.

Dat gezegd, als onze commissie nog niet internationaal genoeg is, hebben we nog iemand die niet Duits of Nederlands is. Wat zou het dan wel zijn? Het is zonder twijfel dat de prachtige Eva onze meest Italiaanse commissie lid is (rechts in de bruine tas), en ze brengt precies de kleur in die nog miste, een klein beetje paprika die je pizza afmaakt, een klein beetje extra olijfolie op je pasta. Je kunt eigenlijk gewoon niet echt zonder haar. En als laatste natuurlijk, is het handig om iemand bij je te hebben die weet waar je heen moet. Onze voorzitter Mesian (die de bruine tas vasthoudt) is al een tijdje present in Nijmegen, maar laten we eerlijk zijn: waar wij heen gaan, daar is Mesian vast al eens eerder geweest.

We kunnen niet wachten om jullie te settelen!

Voor meer info: settling@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.