Praktijk- en infocommissie

Hii! Mijn naam is Anouk en als ik een psychologisch werkveld zou zijn, dan was ik dat van kinder- en jeugdpsychologie. Dit omdat ik een echte mom friend ben! Mijn tas zit altijd vol met extra zakdoekjes, snacks en pepermuntjes, en ik bied iedereen graag een luisterend oor. Als ik niet druk bezig ben met het geven van goed advies dat ik zelf nooit opvolg, geniet ik van een warme kop thee of een goed gevuld glas wijn. Dit doe ik het liefst met mijn vrienden of terwijl ik een Disney film kijk die ik altijd 20 keer gezien heb (Tangled gets you every time, toch?). Ik heb er super veel zin in om gezellige en leerzame excursies te organiseren als voorzitter van de Workfield & Future commissie dit jaar, hopelijk zie ik je tijdens onze activiteiten!

Hi, ik ben Marieke en ik ben de penningsmeester van deze commissie. Als ik een psychologisch beroep zou zijn, dan zou ik een klinische psycholoog zijn omdat ik het erg leuk vind anderen te helpen. Met geduld en een luisterend oor: I’ll be there for you, even when the rain starts to pour. Wat zou nou mijn favoriete serie zijn? Naast Netflix kijken en anderen zien acteren, vind ik het leuk om zelf toneel te spelen. Andere dingen waar ik van geniet zijn het luisteren naar goede muziek op mijn platenspeler, dansen op guilty pleasures, zonnig weer, chocola en schilderen. Ik hoop leuke activiteiten voor jullie dit jaar te organiseren!

Hoi 🙂 Ik ben Floor en dit jaar regel ik de promotie voor de workfield and future committee. Als ik mezelf zou omschrijven als een psychologisch beroep zou ik een klinisch psycholoog zijn, omdat ik goed kan luisteren. Als je ooit een probleem hebt dan ben ik altijd in voor een goed gesprek en luister ik graag naar wat jou dwarszit en geef ik graag advies. Naast luisteren hou ik van sporten, raadsels oplossen en ben ik graag bezig met creatieve projecten. Ik heb erg veel zin om een aantal leuke activiteiten voor jullie te gaan organiseren.

Hey! ik ben Gies en ik ben de vice-chair van de Workfield&Future commissie. Als ik mezelf zou moeten beschrijven aan de hand van een psychologische baan, dan zou ik een researcher zeggen. Dit is niet alleen omdat ik van Sherlock houd, maar ook omdat ik mezelf beschouw als een open persoon die niet wegloopt van problemen en de wereld om zich heen probeert te begrijpen. De grootste overeenkomst is dat ik veel om mensen geef en ze wil beschermen. Vooral in deze huidige tijd! Andere dingen waar ik plezier uit haal zijn schilderen, muziek, mezelf erop betrappen dat ik de tijd voorbij vind vliegen wanneer ik met vrienden ben en het horen tikken van de regen als ik in slaap val.

Hallo! Ik ben Devin en dit jaar ben ik seccie van de Workfield & Future committee. Als ik mezelf zou moeten vergelijken met een beroep binnen de psychologie, dan zou ik denk ik een ‘positive psychologist’ zijn (uiteraard afgezien van de winter depressie). Positieve psychologie wordt omschreven als de studie van wat het leven zin geeft, welke dingen ervoor zorgen dat mensen hun beste zelf zijn. Ik ben zelf een enthousiaste student die altijd wel in is om wat leuks te gaan doen. Onder de mensen zijn en spontane (corona-proof) activiteiten doen met anderen is wat het beste in mij naar boven haalt. Andere dingen waar ik erg van geniet zijn zoute popcorn, meerdere Gin tonics, oude rock muziek, zonnig weer, dansen tot ik erbij neer val en anderen helpen (ik ben en blijf tenslotte een psychologie studente ).

Contact: future@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.