Lidmaatschap

Wist jij al dat je lidmaatschap bij SPiN veel meer betekent dan alleen korting op je boeken?

Je lidmaatschap geeft je toegang tot alle activiteiten (meer dan 60) die SPiN en haar commissies organiseren. Hierbij kun je denken aan studie- en werkveldgerelateerde activiteiten zoals lezingen, excursies, trainingen en een congres. Daarnaast worden er ook sociale activiteiten georganiseerd zoals een kroegentocht, een gala, een student-docent activiteit, sportactiviteiten, themadagen en maar liefst 8 feesten! Wanneer je je liever buiten de Nederlandse grenzen begeeft, hebben we ook nog drie reizen voor je in de aanbieding: een studiereis, een stedentrip en een skireis.

Naast toegang krijg je ook korting op alle bovengenoemde activiteiten. Zo kom je op alle feesten gratis binnen en krijg je een welkomst-shotje. Ook een groot deel van de studie- en werkveldgerelateerde activiteiten zijn als SPiN-lid gratis toegankelijk. Vergeet niet van tevoren een SPiN sticker op te halen in de SPiN kamer! Daarnaast krijg je flinke korting op alle reizen en zul je als SPiN-lid nooit teveel betalen voor activiteiten!

SPiN is verder in samenwerking met verschillende bedrijven om SPiN-korting bij die bedrijven te verkijgen. Dit houdt in dat je op vertoon van je SPiN-lidmaatschapssticker korting krijgt bij verschillende bedrijven. Zo krijg je bijvoorbeeld 10% korting bij Dekker van de Vegt en bier voor €2,00 in de Fuik. Het gehele aanbod vind je terug op www.spin-nijmegen.com onder het kopje ‘Partners’. Blijf hier regelmatig kijken want we blijven ons aanbod aanvullen en vernieuwen!

Ben je op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan, stage of vrijwilligerswerk? Ook dan ben je bij SPiN aan het goede adres. Op de SPiN-site vind je onder het kopje vacatures verschillende bedrijven die werk aanbieden en studenten zoeken. Het aanbod is erg gevarieerd, zo worden er geregeld maatjes gevraagd maar worden er ook leer- werktrajecten en stages aangeboden. Zoek je dus nog iets om naast je studie te doen, kijk dan snel op onze site. Het aanbod wordt regelmatig geüpdatet!

Als laatste krijg je natuurlijk de oude bekende korting op je boeken. Sinds dit jaar wel met een kleine aanpassing, namelijk dat de boekenverkoop volledig online verloopt. De korting is natuurlijk behouden gebleven en de prijzen zijn zelfs wat verlaagd! Om boeken te kopen heb je een SPiN-account nodig. Mocht je dit dus nog niet hebben gedaan, meld je dan snel aan op de website.

Mocht je je afvragen wat een lidmaatschap je jaarlijks gaat kosten? Voor slechts €15 per jaar ben je al lid van SPiN!
Via deze link kun je je aanmelden voor het SPiN-lidmaatschap.

Mocht je nog verdere vragen hebben over SPiN en je lidmaatschap dan kun je altijd mailen naar info@spin-nijmegen.com. We gaan er samen een fantastisch jaar van maken!

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Jammer dat je ons gaat verlaten! Via deze link kun je je uitschrijven als lid van SPiN. Het kan tot 14 dagen duren totdat je bevestiging ontvangt van uitschrijving. Bij ontvangen van bevestiging is jouw uitschrijving compleet.
Let op, je uitschrijving is pas geldig vanaf het begin van het collegejaar (dus vanaf volgende september)!