Internationalisering

Nijmegen is een stad die tussen de culturen in zit: Duitsland en België liggen op een steenworp afstand, en de Radboud University trekt studenten uit de hele wereld. Daarom is je studententijd hier bij uitstek een moment om aan je international skills te werken. Hierbij wil ook SPiN je natuurlijk helpen. Naast een semester in het buitenland en een groot aantal activiteiten in het Engels die SPiN biedt, kun jij je ook bezig houden met de volgende projecten:

Erasmus-project

De Nijmeegse Koepelvereniging der Sociale Wetenschappen Kompanio koppelt binnenkomende uitwisselingsstudenten van de faculteit aan studenten die hier in Nijmegen leven, aan studenten zoals jou dus. Voor jou en je tijdelijke buitenlandse buddy worden regelmatig ook kleine activiteiten georganiseerd.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Kompanio dor een mailtjete sturen naar erasmuskompanio@gmail.com en/of meld je aan als Erasmus-Buddy via https://goo.gl/forms/JfmTR5wDU3m8PoPY2!

Get2Gather

Specifiek voor de internationale (langetermijn-)studenten van de nieuwe geheel Engelstalige leerlijn van de Bacheloropleiding Psychologie heeft ons Onderwijsinstituut een welkomstprogramma namens Get2Gather opgebouwd.

Dit is vooral bedoeld als informele ontmoetingsplek voor de nieuwe studenten van niet-Nederlandse afkomst. Voor meer informatie kun je het best te volgende website raadplegen: https://www.ru.nl/opleidingen/bachelor/psychology/feeling-at-home/!

International Office

Het International Office van de RU houdt zich bezig met alles wat betreft internationalisering en heft naast z’n central kantoor ook afvaardigingen in alle Faculteiten. Je kunt contact met ze opnemen via https://www.ru.nl/io/.