XIe bestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen

Ieder jaar in oktober wisselt het bestuur van SPiN en nemen nieuwe studenten het stokje over. Deze studenten worden verdeeld over een aantal functies. Dit jaar zijn dat de voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris intern en commissaris onderwijs. Zij zullen zich een jaar lang inzetten voor SPiN en haar leden en zich bezig houden met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

Bekijk hier de documenten van dit bestuur.


Voorzitter

Lieve lezer,

Mijn naam is Amber Timmerman, ik ben 21 jaartjes jong maar toch de oudste van het clubje. Ik ben opgegroeid in Maartensdijk, een klein dorpje vlak naast Utrecht. Sinds mijn eerste jaar psychologie woon ik echter al op kamers in het mooie Nijmegen. Ik woon samen met 2 gezellige huisgenootjes en een kat in een gezellig studentenhuis.

Ik zit op het moment in mijn 4e jaar van de bachelor. Ik moet nog 2 vakken volgen en daarna kan ik eindelijk zeggen dat ik mijn Bachelor of Science heb gehaald. Doordat mijn studie op een laag pitje staat, kan ik mij dit jaar volledig focussen op mijn prachtige rol als voorzitter van SPiN. Naast studeren ben ik graag samen met mijn vrienden en familie en kun je mij vaak vinden in de stad voor een dansje en een biertje.

De afgelopen jaren ben ik al actief lid geweest bij SPiN. In mijn eerste jaar heb ik in de tijdschrift commissie gezeten. In het tweede jaar heb ik meegeholpen met het organiseren van de stedentrip naar Milaan, en afgelopen jaar heb ik in de almanak commissie gezeten. Echter is mijn liefde voor SPiN zo groot dat ik er graag nog een bestuursjaar achteraan wilde plakken. Ik heb heel veel zin om dit avontuur samen met de rest van mijn bestuur en de leden van SPiN aan te gaan dit jaar!

Ik sta graag voor jullie allemaal klaar voor een kopje koffie of thee, een goed gesprek, vragen of opmerkingen et cetera. Schroom niet om mij aan te spreken of te mailen naar chair@spin-nijmegen.com.

Amber Timmerman


Secretaris

Lieve lezer,

Ik ben Julia Bultink, bijna 21 jaar oud, derdejaarsstudent en ik zal dit de secretaris zijn binnen dit vrouwenbestuur. Zelf ben ik afkomstig uit Gendringen, een klein plaatsje gelegen in de o zo mooie Achterhoek. Toch heb ik ervoor gekozen om in het gezellige Nijmegen te gaan wonen en studeren. Iets waar ik nog nooit spijt van heb gehad! In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om af te spreken met vriendinnen of samen te sporten.

In mijn eerste jaar ben ik gelijk actief lid geworden bij de vereniging. De afgelopen twee jaar, ja twee, ben ik de secretaris van de Workshop & Conference commissie geweest. Samen met de andere commissieleden hebben we leerzame workshops en twee hele leuke en interessante congressen georganiseerd. Vooral het laatste congres over drugs en verslaving was een groot succes! Na twee jaar actief betrokken te zijn geweest, was ik toe aan een nieuwe en andere uitdaging, waardoor ik heb gesolliciteerd voor het bestuur. Als secretaris zijnde zal ik dit jaar verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van de mail, website, nieuwsbrief  en nog veel meer. Daarnaast zal ik ook nog drie commissies gaan begeleiden.

Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar samen met mijn lieve en leuke medebestuurders, maar ook met jullie! Mochten jullie nog vragen, opmerkingen of ideeën hebben, of gewoon zin hebben in een praatje? Kom dan naar de SPiN-kamer of stuur een mailtje naar secretary@spin-nijmegen.com.

Julia Bultink


Penningmeester

Lieve lezer,

Ik ben Ellen van Duinhoven, twintig jaar oud en ik ben begonnen aan mijn derde studiejaar. Ik ben geboren en getogen in de mooiste stad van de wereld: Nijmegen!

In mijn eerste jaar ben ik meteen actief lid geworden van SPiN en zat ik in de integratiecommissie als penningmeester. Vorig jaar was ik voorzitter van de socioculturele commissie en nu ben ik een grotere uitdaging aangegaan en ben ik penningmeester van het bestuur geworden. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle financiële zaken van de vereniging. Ik ben ook verantwoordelijk voor de drie, binnenkort zes, vissen die rondzwemmen in het grote nieuwe aquarium op de SPiN-kamer als Commissaris Vis. Als ik niet de financiële zaken of de vissen aan het verzorgen ben, speel ik graag spelletjes met vriendinnen, kijk ik Netflix en zing ik graag.

Ik heb ontzettend veel zin om er een geweldig jaar van te maken, samen met mijn medebestuursleden en natuurlijk met alle leden! Ik zou jullie allemaal willen leren kennen, dus kom vooral een kopje koffie of thee drinken op de SPiN-kamer en een praatje met me maken, of stuur een e-mail naar treasurer@spin-nijmegen.com.

Ellen van Duinhoven


Commissaris Interne Betrekkingen

Lieve lezer,

Mijn naam is Chinouq Claessens en ik mag dit jaar in het XIe bestuur der SPiN de rol van Commissaris Interne Betrekkingen vervullen. Ik ben 20 jaar oud (bijna 21 woehoeee) en ik kom oorspronkelijk uit Venray. Dit is een klein plaatsje in Limburg, een rasechte, Vastelaovendvierende Limburger ben ik dan ook zeker. Ik heb nadat ik twee maanden studeerde, Limburg achter me gelaten voor de mooie stad Nijmegen, waar ik samen met hele lieve en gezellige huisgenoten in een appartementje woon. Ik hou erg van feestjes, drankjes doen, eten of lekker chillen met vrienden. Ik zou willen dat ik sporten ook in dit rijtje kon schrijven, maar daar heb ik helaas toch heel veel discipline voor nodig om aan te beginnen.

Op dit moment zit ik in het derde bachelorjaar van de studie Psychologie. Echter, ik merk hier op het moment nog weinig van. Vorig jaar was ik secretaris bij de Feestcommissie van SPiN. Dit heb ik als erg leuk ervaren en ik wilde graag nog een stapje verder gaan binnen de vereniging. Ik zag en zie SPiN als een vereniging waar gezelligheid, verbondenheid en ontwikkeling voorop staat en hoop aankomend jaar dan ook daar veel van te mogen meemaken en aan bij te dragen!

Lieve lieve lezers, ik heb echt heel veel plezier om jullie allemaal te ontmoeten en te gaan leren kennen! Jullie mogen altijd bij mij terecht! Kom langs op de SPiN-kamer, spreek me aan op de gang of stuur een mailtje naar internal@spin-nijmegen.com. Ik heb in ieder geval super veel zin in aankomend jaar en ik hoop jullie ook!

Liefs,

Chinouq Claessens


Commissaris Onderwijs

Lieve lezer,

Mijn naam is Anne Brand en ik ben 21 lentes jong. Ik ben  geboren en getogen in Rijsbergen, een dorpje naast Breda, en woon nu ruim twee jaar in het fijne Nijmegen. Momenteel zit ik in mijn derde jaar en geniet ik volop van het leven als een student. In mijn vrije tijd ga ik graag met vriendinnen lekker eten of de stad in. Daarnaast tokkel ik af en toe wat op de piano en schrijf ik soms wat woorden op papier die op een goede dag ook nog rijmen.

Vanaf mijn eerste jaar ben ik actief lid bij SPiN. Na de Feestcommissie koos is voor de Festiviteiten commissie en beide jaren heb ik het onwijs naar mijn zin gehad!  SPiN staat voor mij voor nieuwe vriendschappen, leuke feestjes en interessante activiteiten. Ik vind het dan ook een grote eer dat ik, samen met mijn 4 andere bestuursgenootjes, komend jaar aan het roer sta van deze vereniging.
Ik zal de functie van Commissaris Onderwijs in het XIe bestuur der SPiN vervullen. Ik zal de contacten met de universiteit onderhouden en me met alles wat ik heb inzetten voor de belangen van de psychologie studenten.  Je kunt bij mij altijd terecht met klachten, suggesties of complimenten over de studie.

Ik heb heel veel zin in komend jaar en kijk er erg naar uit onze leden beter te leren kennen! Kom dus gerust langs voor een kopje thee of koffie, een simpel praatje of een goed gesprek. En mocht ik niet aanwezig zijn, kun je altijd een mailtje sturen naar academic@spin-nijmegen.com!

Liefs,

Anne Brand