FAQ

Wat is de leenservice en wat kan ik precies lenen?

Met de leenservice kun je meerdere producten lenen op de SPiN-kamer tegen een borg van een belangrijk pasje (studentenkaart, OV, etc.). De producten die je kan lenen zijn een USB-stick, een telefoon-oplader, een laptop-oplader, een rekenmachine of een woordenboek (NL-EN, EN-NL, NL-DU, DU-NL). Let op, het aanbod is beperkt, dus op = op

Ik kan niet inloggen op de SPiN-website, hoe kan dat?

Waarschijnlijk omdat je probeert in te loggen met het account dat je hebt op de boekenpagina. Echter is de pagina waarop je boeken bestelt een andere pagina dan de SPiN-website. Om op de SPiN-website in te kunnen loggen heb je dus een ander account nodig.
Dit account (en dus het SPiN-lidmaatschap) kan je aanmaken door op www.spin-nijmegen.com rechtsboven op ‘Log in’ te klikken en vervolgens op ‘Registreer’.

Kan ik een melding op Facebook krijgen als er een nieuw evenement is?

Ja, dit kan zeker. Door je te abonneren op de SPiN-pagina krijg je bij elk evenement dat wordt aangemaakt een melding. Je kan je abonneren door met je muis op de knop ‘Vind ik leuk’ te gaan staan en vervolgens bij het kopje ‘Meldingen’ op ‘Alles aan’ te klikken.

Waar kan ik de bestuursblogs vinden?

In de bestuursblogs schrijft elke maand een bestuurslid een blog over zijn of haar ervaring van die maand. Deze blogs zijn te vinden onder het kopje ‘Over SPiN’ en vervolgens het subkopje ‘Het bestuur’.

Waar staan de foto’s van de activiteiten?

Om bij de foto’s te komen moet je je eerst inloggen met je SPiN-account. Zodra je dit hebt gedaan klik je op ‘Media’ en vervolgens op ‘Foto’s’.
Hier vind je de foto’s van de meeste activiteiten die SPiN de afgelopen tijd heeft gehad.

Wat zijn de openingstijden van de SPiN-kamer?

De SPiN-kamer is, buiten de vakantie-weken, open op de volgende tijden:
Maandag: 10:30-14:30
Dinsdag: 10:30-14:30
Woensdag: 10:30-14:30
Donderdag: 10:30-14:30
Vrijdag: 10:30-13:30

In de tentamenweken gelden de volgende openingstijden:
Maandag: 11:00-14:00
Dinsdag: 11:00-14:00
Woensdag: 11:00-14:00
Donderdag: 11:00-14:00
Vrijdag: 11:00-14:00

Waar staan de documenten van dit jaar?

Om bij de documenten te komen moet je je eerst inloggen met je SPiN-account. Zodra je dit hebt gedaan klik je op ‘Over SPiN’ en vervolgens op ‘Documenten’.
Hier vind je documenten van het huidige verenigingsjaar, die voornamelijk worden gebruikt bij Algemene Leden Vergaderingen (ALV’s).

Waar is de SPiN-kamer?

Het adres van SPiN is:
Montessorilaan 3
Kamer A.00.05c
6525 HR Nijmegen

Een beschrijving van de locatie van de SPiN-kamer:
Loop het Spinoza-gebouw binnen op de campus van de Radboud Universiteit. Loop rechtdoor de trap op en sla linksaf na de portier en voordat je het DE-café binnenloopt. Aan je rechterhand vind je de SPiN-kamer!

Hoe laat ik mijn boeken bezorgen op de SPiN-kamer?

Dit kan gemakkelijk door de gegevens van de SPiN-kamer in te vullen bij het adres.
Straatnaam: Montessorilaan
Huisnummer: 3
Toevoeging: A0005C
Postcode: 6525 HR
Plaatsnaam: Nijmegen
Vergeet niet om de bestelling wel op je eigen naam te zetten, dan kunnen wij je mailen zodra je pakket binnen is.
Let er daarnaast op dat je bij de toevoeging geen punten in het kamernummer zet, anders kan het zijn dat het systeem het adres niet goed pakt.

Hoe kan ik mijn boeken betalen zonder iDEAL?

Als je niet beschikt over de betaalmethode iDEAL zijn er nog een aantal andere opties. Ten eerste zijn er meerdere mogelijkheden voor creditcards (Maestro, Mastercard of Visa). Ten tweede is er een optie, meestal gebruikt door Duitse studenten, om af te rekenen met Sofort Banking. Tot slot, als de bovenstaande opties niet op jou van toepassing zijn, is de enige optie nog om mensen uit je omgeving die wel beschikken over één van bovenstaande betaalmethoden te vragen om voor jou je boeken te bestellen.

Ik kan niet inloggen als ik boeken wil bestellen, hoe kan dat?

Waarschijnlijk omdat je probeert in te loggen met het account dat je hebt op de SPiN-website. Echter is de pagina waarop je boeken bestelt een afzonderlijke pagina. Hier heb je dus ook een ander account voor nodig.
Dit account kan je aanmaken door te gaan naar: www.spin-nijmegen.com, ‘Opleiding’, ‘Bachelor-/Masterboeken bestellen’, en na het selecteren van je boeken op ‘Login of registreer’ te klikken.