Oriëntatiecommissie

Beste lezers,

Wij zijn dit jaar de oriëntatiecommissie van SPiN! Dit houdt in dat wij samen met SPS-NIP het grootse ‘Experience Your Future’ evenement zullen organiseren voor alle psychologiestudenten die nog niet precies weten in welk werkveld ze later hun carrière willen gaan maken. Op dit evenement zullen verschillende professionals vertellen over hun werkveld binnen de psychologie en hun persoonlijke ervaringen daarover delen. Om jullie een beter beeld te geven van ons, zullen we ons even kort voorstellen.

Hannah-Lynn, de penningmeester is 20 jaar, houdt van dansjes, drankjes, is erg blij met wat ze studeert en de tennisbaan is een plek die ze 1 keer per week terroriseert.

Kiara is onze secretaresse en een 18-jarige in haar eerste jaar. Ze was een ambitieus lid van de Duitse Life Saving Association voordat ze aan haar studie begon en naar het buitenland verhuisde.

Kristina, de vice-voorzitter is 19 jaar en houd ervan om op reis te gaan. Daarnaast is ze ook heel graag in de natuur om foto’s te maken.

Lisanne, algemeen lid van de commissie is 19 jaar, en is graag creatief bezig in haar vrije tijd. Dit doet ze voornamelijk door zowel op papier als digitaal te tekenen. Ook houdt ze van bakken en met vrienden afspreken.

Helena (19) is verantwoordelijk voor de promotie van de activiteit van onze commissie. Ze houdt van reizen en nieuwe dingen ervaringen/ proberen, vooral eten :). Wanneer ze thuis is vind ze het leuk om tijd te besteden met haar vrienden, familie en haar hond.

Esmée, de voorzitter van de commissie is 20 jaar en zit in haar tweede jaar. Ze vind het leuk om actief te zijn in de sportschool van de RU en hardloopt af en toe. Verder vindt ze reizen erg leuk en is ze altijd in voor een drankje met vrienden. 🙂

Hopelijk heb je ons wat beter leren kennen en wellicht zien we jou verschijnen op EYF 2021!

Liefs,

De Oriëntatiecommissie

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Contact: orientation@spin-nijmegen.com