Oriëntatiecommissie

Hallo Allemaal!

Wij zijn de oriëntatiecommissie van SpiN van het jaar 2021/22. Samen met SPS-NIP organiseren we het evenement “Experience your Future”. Op dit evenement geven inspirerende sprekers van verschillende werkvelden je een kijkje in hun werk en vertellen ze hoe ze in dit vakgebied zijn beland. Daarnaast geven allerlei organisaties je informatie over zichzelf op de informatiemarkt die bij het evenement hoort. Dus weet je nog niet welke richting je op wilt na je studie of wil je meer weten over een specifiek werkveld, Kom langs! Maar laten we ons eerst even voorstellen:

Eva, onze Voorzitter is 21 jaar en zit momenteel in haar derde jaar. Ze houdt van organiseren en plannen wat goed past bij haar taken in de commissie. Ze besteedt veel tijd aan haar studie maar in de vrije tijd die ze heeft houdt ze van dansen, het bereiden van eten en natuurlijk ook het eten zelf met haar vrienden en tijd doorbrengen met haar familie.

Liese, onze vicevoorzitter, is 19 jaar en zit in haar eerste jaar. Als ze niet bezig is met haar studie kun je haar vinden in de sportschool of perfecte tapbiertjes schenken bij haar parttime baan. Naast het schenken van bier drinkt ze ze zelf ook graag met haar vrienden, met wie ze graag haar tijd doorbrengt.

Meis is onze secretaris, ze is 22 en begint net aan haar eerste jaar psychologie. Als ze niet bezig is met studeren, is ze meestal te vinden in een grote, knusse stoel met een boek. Ze kookt ook graag voor haar vrienden en familie, probeert (en faalt) om voor haar planten te zorgen en ze mixt graag gin-tonics.

Rebecca, ons algemeen lid, is 22 jaar en is net begonnen aan haar eerste jaar. Ze houdt van sporten, lange wandelingen maken en buiten zijn. Verder houdt ze van lezen, koken en nieuwe plekken ontdekken.

David, ons algemeen lid is 21 jaar en zit al in zijn derde jaar van de bachelor. Is actief als het gaat om de informele bijeenkomst, zoals een bordspel-avond, maar houdt zich wat in tijdens de formele bijeenkomsten. Hij doet echter altijd wat er van hem gevraagd wordt. Zijn grootste passies zijn films, het organiseren van sociale activiteiten en gezelligheid met vrienden. Op feestjes is hij helemaal in zijn element als hij de DJ is.

Marius, onze penningmeester is 20 jaar en zit al in zijn derde jaar van de bachelor. Als hij zich niet op zijn studie concentreert, houdt hij ervan om met vrienden rond te hangen, films te kijken en te lezen. Als hij op een feestje is, geniet hij vooral van het dansen.

Julia, onze promotie officer is 19 jaar oud en zit in haar tweede jaar van de bachelor psychologie. Als de studie haar daar de tijd voor geeft, houdt ze ervan om te reizen, naar musea te gaan en nieuwe sporten en vooral eten uit te proberen. Daarnast luistert ze ook graag naar allerlei soorten muziek (vooral metal), speelt elektrische gitaar en trekt met haar paard op uit in het bos.

We hopen dat je ons wat beter hebt leren kennen en we zien je graag op EYF in februari 2022

Liefs,
De Oriëntatiecomissie

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Contact: orientation@spin-nijmegen.com