Online Pub Quiz: Movies & Music

Lieve leden van SPiN,

Om dit jaar af te trappen als de nieuwe initiative commissie hebben we een pubquiz voor jullie georganiseerd! 🍻
Het zal een avond vol leuke vragen worden, allemaal in het thema films en muziek📽🎸 Dus ververs je kennis over hitsongs van artiesten als Lady Gaga, Queen, Beyonce of ABBA, en je kennis over films als Titanic of Harry Potter en scoor zoveel mogelijk punten!

Helaas zal de pubquiz online plaats moeten vinden gezien de corona maatregelen, maar we zouden jullie alsnog erg graag zien in onze ‘digitale pub’: de SPiN’s discord server. Doe met ons mee op 16 november om 20.30 om er samen een leuke avond van te maken 😊

Je kan je opgeven als groepje en samen komen tijdens de quiz (met maximaal 3 mensen, in verband met de corona maatregelen) of je kan je individueel opgeven om gematcht te worden met 2 anderen om zo nieuwe mensen te leren kennen om de quiz mee te doen. Als kers op de taart krijgt elk groepje ook nog eens gratis eten en drinken!
Leden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar initiative@spin-nijmegen.com. Niet leden kunnen een kaartje kopen via de ticketlink en zich vervolgens aanmelden door een mail te sturen naar initative@spin-nijmegen.com.
Er is een limiet van maximaal 20 teams, zorg dus dat je op tijd bent!

Hopelijk zien we je dan!
De Actie commissie