Media en Jaarboek commissie

Hi everyone! My name is David and I am in my second of studying.
This is my first time being in a comittee and I already love it! In the beginning, I was in doubt on how much I would enjoy being in this comittee but now I can say I could not have wished for a better comittee and I even discovered a new passion of mine: Photography. Besides my studies I like to drive my motorbike, dance, go to the gym or just go on an adventure.
Looking forward to soon having parties again and getting to know all of you guys!

Mijn naam is Bo, ik ben 22 jaar en dit jaar ben ik de vicevoorzitter van de media & jaarboek commissie. Ik ben dit jaar lid geworden van de media & jaarboekcommissie, omdat ik dol ben op fotograferen en omdat ik graag actief betrokken ben bij SPiN. Dit jaar rond ik (hopelijk) de bachelor af. Wanneer ik niet bezig ben met studeren, kun je me tegenkomen op de waalstranden waar ik ofwel een koude duik aan het nemen ben in de Waal of druk aan het fotograferen ben, maar ook ga ik graag wandelen met vrienden en ben ik (buiten de winterstop en de lockdowns) drie keer per week te vinden op het hockeyveld.

Hoii, ik ben Leonie en ik ben de secretaris van de commissie. Ik weet niet helemaal waarom ik voor de commissie heb gekozen, gezien het erg uit mijn comfortzone is om foto’s van anderen te maken. Aan de andere kant vind ik het leuk om naar activiteiten te gaan en nu heb ik ook een leuke commissie om erheen te gaan. Daarnaast ben ik ook erg goed in knopjes indrukken (camera, secretaris, je snapt het wel). Ik hoop dat ik je snel zie op een van de activiteiten zodat ik een foto van je kan nemen 🙂

Hey! Mijn naam is Martha, en ik ben de penningmeester van deze commissie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar muziek te luisteren, te sporten, en af te spreken met vrienden. Ik vind het ook erg leuk om creatief bezig te zijn zoals tekenen en fotografie. Dit laatste is een van de redenen waarom ik bij deze commissie ben gegaan, aangezien we veel foto’s mogen maken:) Lid zijn van deze commissie betekent ook dat we naar allemaal verschillende activiteiten van SPiN mogen gaan, wat ik erg leuk vind. 

Hey, ik ben Neele, en dit jaar ben ik een algemeen lid van de media&jaarboek commissie. Om eerlijk te zijn, mijn fotografie en editing vaardigheden zijn niet bepaald overtuigend maar als de animator achter de camera verzeker ik dat jij een leuke tijd hebt op de foto! 🙂

Hee! Mijn naam is Eva en ik ben dit jaar de voorzitter van de Media en Jaarboek commissie. Ik ben 21 jaar oud en zit op dit moment in mijn derde jaar van de bachelor. Ik heb me aangemeld voor deze commissie omdat ik het erg leuk vind om foto’s te maken om mooie herinneringen vast te leggen. Ik hoop dat onze commissie hele leuke foto’s van iedereen bij SPiN zal maken dit jaar en dat we een mooi jaarboek met de beste foto’s kunnen maken zodat jullie allemaal terug kunnen kijken naar de leuke dingen die we hebben gedaan 🙂 Naast het maken van foto’s vind ik het leuk om af te spreken met vrienden en hou ik van koken, Netflix kijken, reizen en nieuwe plekjes ontdekken. 

Ik hoop dat jullie veel plezier zullen hebben op de SPiN activiteiten, en tot daar!

 

Liefs,

De Media en Jaarboek commissie

 

https://www.spin-nijmegen.com/roundcube/?_task=mail&_mbox=Trash&_uid=13804&_part=2&_action=get&_extwin=1&_framed=1&_mimewarning=1&_embed=1

 

Contact: