Lustrum commissie

Hey allemaal! SPiN wordt volgend jaar alweer 15 jaar oud wat het derde Lustrum betekent! Wij als Lustrum Commissie (afgekort de LusCo, na veel discussie helaas niet de LuCo) zijn in het leven geroepen om het Lustrum aankomend jaar te organiseren! Om het een fantastische ervaring te maken zijn we al dit jaar begonnen met de voorbereidingen. We denken groots en gaan er wat prachtigs van maken. Tijd om ons voor te stellen.

Sal
Dag lezer! Mijn naam is Sal, 22 jaar,vierde van links en ik zal dit jaar en naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar de voorzitter zijn van deze prachtige commissie. Het allerleukste aan de Lu(s)Co is dat je ongelofelijk veel vrijheid (en passende financiële middelen) hebt om verschrikkelijk creatief te zijn in de organisatie, lekker outside-the-box-denken of zo. Zelf zit ik pas in mijn eerste jaar van Psychologie maar daarnaast ook in mijn derde (of vierde geen idee) jaar van Bedrijfskunde wat vet handig van pas zou kunnen komen bij het organiseren van het nu al onvergetelijke derde Lustrum.

Gwendolyn

Hey hey, Ik ben Gwendolyn en vierdejaars student in de Engelse track. Ik loop al een tijdje met heel veel plezier rond bij SPiN in commissies en bestuur en ben nu heel erg enthousiast dat ik in de lustrumcommissie zit. Hier heb ik de rol van vice-voorzitter dus ik heb de eer Sal te mogen helpen bij zijn taakjes en leuke activiteiten te organiseren voor de commissie. Sinds ik begonnen ben bij SPiN wil ik al het lustrum meemaken en het al helemaal organiseren. Ik en de rest van de commissie zitten al vol ideeën voor het thema en de activiteiten dus volgend jaar gaat helemaal geweldig worden! Tot dan! PS. Als je het mysterie niet zo lang aankan, kan je een poging doen bij een van ons om het te ontfutselen ;).

Laura
Hey, ik ben Laura en de komende twee jaar samen met Djouke de promotion officer van de lustrum commissie. Ik ben 18 jaar en eerste jaars student. Naast gezellige avondjes met vriendinnen vind ik het leuk om te sporten, ga ik graag wandelen met mijn hond en ben ik in het weekend, wanneer corona het toelaat, het liefst op de dansvloer of achter de beerpong tafel te vinden. Ik hoop dat we volgend jaar weer gezellig met zijn allen kunnen dansen en er een onvergetelijk lustrum jaar van gaan maken.

Sem
Heyhey! Mijn naam is Sem (de vrouwelijke variant), ik ben 20 lentes jong en ik zit in mijn 1e jaar van Psychologie. Ik ben altijd wel in voor een lekker koud biertje (of ander alcoholische versnaperingen) en een leuk feestje! Vandaar dat ik natuurlijk wel bij de lustrumcommissie moest gaan, aangezien dit toch wel echt het grootste en meeste epische feestcommissie van heel SPiN is! Buiten mijn trainingen om, die normaal gesproken in de kroeg hebben plaatsgevonden, ben ik ook erg creatief. Zo houd ik van tekenen en op zijn tijd schilder ik er ook op los. Ik zoek graag mijn grenzen op en ik ga vrij weinig tot geen uitdagingen uit de weg. Daarom ben ik zeer gemotiveerd en heb ik er erg veel zin in om ons 3e lustrum de leukste ooit te maken!

Djouke
Heyyy, mijn naam is Djouke en de aankomende 2 jaar zal ik bezig zijn met het promoten van het lustrum jaar. Met andere woorden ben ik de gene die beslist hoe jij dat gratis drankje kan winnen bij een lustrum event. Het leuke aan deze commissie is dat er weinig beperkingen zijn, dit maakt mijn taak alleen maar leuker :).

Dirk

Hey! Mijn naam is Dirk en dit jaar vervul ik de rol van penningmeester in de LusCo, nadat ik vorig jaar in het bestuur van SPiN heb gezeten. Ik ben 21 en zit in het derde jaar van de Engelstalige bachelor. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant maar woon nu alweer twee jaartjes in ons mooie Nijmegen en voorlopig is deze prachtstad nog niet van mij af. In mijn vrije tijd doe ik aan verdedigingsporten, lees ik veel en doe ik een armzalige poging om gitaar te leren spelen.

Hi! Mijn naam is Anouk, ik zit dit jaar in het bestuur als commissaris externe betrekkingen en ben daarnaast ook lid van de LusCo. Het leukste van deze commissie is dat je veel vrijheid hebt en veel ruimte om lekker creatief te zijn en leuke, nieuwe dingen te organiseren. We zitten dan ook al bomvol ideeën en ik kan niet wachten tot we die ideeën kunnen gaan uitvoeren volgend jaar. We gaan er het beste lustrum van maken!

Esmée

Lieve lezer, mijn naam is Esmée en naast dat ik dit jaar de commissaris interne betrekkingen ben van het bestuur, zal ik algemeen lid zijn bij de LusCo. Ik vind het erg leuk dat ik onderdeel mag zijn van een commissie waarbij je veel vrijheid hebt in het organiseren van activiteiten. Ik ben 21 jaar en ik zit in mijn derde jaar van de Nederlandse track. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in de achterhoek. Maar sinds een paar jaar woon ik in het mooie Nijmegen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan tennissen of een rondje te gaan hardlopen.

Tot volgend jaar! De lustrum commissie

Contact: lustrum@spin-nijmegen.com