Lezingcommissie

Hoi allemaal!

Wij zijn Fiona, Eva, Floor, Mirjam, & Charlotte, en wij zijn de lezingscommissie van SPiN!

Hier wat feitjes over ons om ons wat beter te leren kennen:

Ten eerste Fiona: onze penningmeester. Dit is best ironisch aangezien ze slecht met getallen is. Naast dat ze dus de penningmeester is, neemt ze ook alle taken op zich die niemand wil doen, omdat ze het lastig vindt om “nee” te zeggen tegen dingen. Als Fiona een college kijkt, zit ze altijd in een gekke positie. Ze noemt zichzelf daarom de acrobatische collegekijker.

Eva is onze voorzitter. Ze is het verantwoordelijke lid van onze comissie, behalve als ze colleges kijkt. Dan haalt ze de slaap in, die ze ’s nachts niet krijgt vanwege haar planningsplichten. Daarom is ze onze slaperige collegekijker. Natuurlijk is ze wel klaarwakker als wij het college organiseren, omdat ze de docent alle vragen moet stellen die niemand anders stelt.

Vervolgens hebben we Floor, onze secretaris. Dit is best een geschikte positie voor haar, omdat ze de Usain Bolt is wat betreft typen. Eén van haar geheimen is dat ze zo snel typt omdat ze haar notulen half in het Engels, half in het Nederlands schrijft. Daarom noemen we haar ook wel de google translate collegekijker. Maar, op andere vlakken is ze niet zo snel: ze kon niet eens haar schildpad vangen die weggelopen was.

Daarnaast hebben we Mirjam, onze vice voorzitter. Mirjam is een classy woman die wel kan genieten van een wijntje tijdens het kijken van een college. Daarom noemen we haar liefkozend onze aangeschoten collegekijker. Blijkbaar is wijn haar creatieve inspiratie, want ze heeft een neus voor innovatieve ideeën. Helaas is creativiteit de enige functie van haar neus, aangezien ze haar hele leven al niets ruikt.

Last but not least: Charlotte, die gaat over de promotie. Deze positie past goed bij haar, omdat ze in staat is zelfs de slechtste knipbeurt te verkopen, zoals die keer dat ze haar zusjes haar helemaal scheef knipte. Voor Charlotte is naar colleges gaan meestal gewoon een excuus om te eten. Ze is dan ook evengoed in lekker eten aanbevelen, als in het aanbevelen van onze colleges. Wij noemen haar dan ook wel onze hongerige collegekijker.

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Voor contact: lecture@spin-nijmegen.com