Lezing: VPEP is the new black

Sluit je boeken of zet Netflix op pauze en luister goed, want het is tijd voor de eerste SPiN lezing van het jaar 2018/2019!
De eerste lezing zal dit jaar gaan over een vrij nieuw onderwerp in de wereld van de (klinische) psychologie: Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie. Dit is een evidence-based en zeer effectieve vorm van psychotherapie die nog vrij onbekend is bij het publiek.
De lezing zal gegeven worden door Juliette Becking, een practitioner en docente van experiëntiële psychotherapie. In deze lezing zal zij de wetenschappelijke visie op de therapie uitleggen en voorbeelden geven vanuit haar eigen ervaring als therapeute. Maar niet alleen zij zal vertellen, ze is zeker enthousiast om met ons in gesprek te gaan!

Wil jij een van de eerste psychologen (in spé) zijn die meer leert over deze therapie? Dan zien we je graag op maandagavond 19 november om 19:00 in SP1. Er is een beperkte hoeveelheid tickets beschikbaar voor deze activiteit, dus be there or be square! Tickets zijn online en in de SPiN kamer verkrijgbaar.

Leden: Gratis
Niet-leden: €1,-

Veel liefde, gezelligheid en kennis,
De Lecturecommissie

Blijf op de hoogte en neem een kijkje op Facebook!