Lezing: VPEP is the new black

Sluit je boeken of zet Netflix op pauze en luister goed, want het is tijd voor de eerste SPiN lezing van het jaar 2018/2019!
De eerste lezing zal dit jaar gaan over een helaas vaak vergeten stroming in de wereld van de (klinische) psychologie: persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie (PeP). Dit is een effectieve, evidence-based vorm van psychotherapie die relatief onbekend is bij het publiek en zelfs binnen het werkveld.

De lezing zal gegeven worden door Juliette Becking, een psychotherapeut en docente in de Persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie. In deze lezing zal zij de wetenschappelijke visie op de therapie uitleggen en voorbeelden geven vanuit haar eigen ervaring als therapeute. Maar niet alleen zij zal vertellen, ze is zeker enthousiast om met ons in gesprek te gaan!

Wil jij meer leren over deze effectieve en inspirerende stroming binnen de psychotherapie die doorgaans niet veel aandacht krijgt binnen de huidige psychologieopleidingen? Dan zien we je graag op maandagavond 19 november om 19:00 in SP1. Er is een beperkte hoeveelheid tickets beschikbaar voor deze activiteit, dus be there or be square! Tickets zijn online en in de SPiN kamer verkrijgbaar.

Leden: Gratis
Niet-leden: €1,-

Veel liefde, gezelligheid en kennis,
De Lecturecommissie

Blijf op de hoogte en neem een kijkje op Facebook!