Lezing: Fake News!

Lieve dames en heren, dit is SPiN’s lezingcommissie, met heel erg belangrijk nieuws. De eerste lezing van het nieuwe academische jaar vind plaats op Maandag 16 september ! Het onderwerp van deze lezing: Fake news!

In een tijd waar smartphones en computer alledaags zijn, worden mensen steeds en steeds meer betrokken in de wereld. Hoe kunnen mensen met allerlei bronnen hiervoor, nu weten wat nog echt is en wat niet? En hoe beïnvloed dit ons perspectief?

Gedurende de lezing zullen we praten over verschillende vormen van ‘fake news’, psychologische concepten die hierin betrokken zijn en zullen we praten over de invloed van technologie op het verspreiden van dit ‘nepnieuws’.

Onze gastspreker is Tommy van Steen, een assistent professor op de Universiteit Leiden, die gespecialiseerd is in onderzoek naar onderwerpen als cyber security, gedragsverandering en (natuurlijk) psychologie. De lezing zal zijn over een psychologisch onderwerp dat niet wordt besproken binnen onze Bachelor Psychologie. Daarom, als je je kennis wilt verbreden of verdiepen binnen dit onderwerp, is deze lezing iets voor jou!

We hoorden van onze bronnen dat de ticketverkoop altijd erg snel gaat. Dus kom naar de SPiN-kamer of verkrijg je ticket online. Note: dit is echt nieuws!

Dank voor jullie aandacht. Dit was SPiN’s lezingcommissie, live vanuit de mooie stad Nijmegen. We hopen dat jullie een mooie dag hebben, met natuurlijk veel liefde en kennis.

Datum: Maandag 16 september 19.00u
Locatie: SP3 (collegezaal in Spinoza)
Prijs: gratis voor SPiN-leden en 1 euro voor niet-leden.
Tickets: online (via Eventix) of op de SPiN-kamer

Blijf op de hoogte en neem een kijkje op Facebook!