IXe bestuur der Studievereniging Psychologie in Nijmegen


Ieder jaar in oktober wisselt het bestuur van SPiN en nemen zeven nieuwe studenten het stokje over. Deze studenten worden verdeeld over zeven functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris formeel, commissaris informeel, commissaris onderwijs en commissaris externe betrekkingen. Zij zullen zich een jaar lang inzetten voor SPiN en haar leden en zich bezig houden met het dagelijkse bestuur van de vereniging.

Bekijk hier de documenten van dit bestuur

Els van Loo – Voorzitter

Hallo lieve lezer,

Ik ben Els van Loo, ik ben 22 jaar oud en geboren en getogen in Eindhoven de gekste. Ondanks dat ik in hart en ziel een echte Brabantse ben, heb ik mijn plekje in Nijmegen drie jaar geleden al gevonden en voel ik me hier helemaal thuis.

Momenteel zit ik in het vierde jaar van mijn bachelor psychologie en ben ik sinds vorig jaar actief lid bij SPiN. In de Praktijk- en Infocommissie heb ik de functie van Commissaris Communicatie een jaarlang mogen vervullen, wat ik erg leuk vond. Omdat ik graag nog een stuk meer met SPiN wilde doen, zal ik dit jaar de functie van Voorzitter vullen in mijn bestuur.

In de vrije tijd die naast het bestuurswerk en de studie overblijft ben ik regelmatig te vinden op het hockeyveld in mijn keeperspak. Ook kun je mij tegenkomen op een techno of hardcore feestje samen met mijn huisgenootjes en zusjes. Verder zal ik natuurlijk af en toe te vinden zijn in het mooie Eindhoven, omdat de familie ook nog zo nu en dan opgezocht mag worden. Om in al deze drukte nog een keertje op adem te kunnen komen, lig ik graag op de bank met een pizza en slechte serie of speel ik een potje Kolonisten van Catan met mijn huisgenootjes.

Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn fantastische medebestuur er een heel mooi jaar van te gaan maken. Ik hoop dit jaar zoveel mogelijk nieuwe mensen te leren kennen, dus kom vooral langs op de SPiN kamer voor een kopje koffie of thee. Wanneer ik niet op de SPiN kamer ben en je hebt me toch nodig, dan kun je altijd een mailtje sturen naar chair@spin-nijmegen.com.

 

Nina Pijpers – Secretaris

Lieve lezer,

Mijn naam is Nina Pijpers. Ik ben 21 jaar en kom uit Nieuwstadt. Dit ligt in Midden-Limburg, zoals velen ook zeggen te horen aan mijn accent. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met vrienden te chillen of te gaan stappen. Verder maak ik graag muziek, ik speel dwarsfluit en piano. Helaas heb ik voor muziek maken de laatste jaren niet meer zoveel tijd.

Ik begin nu aan het vierde jaar van mijn studie Psychologie. De afgelopen twee jaar ben ik actief lid geweest bij SPiN. In mijn tweede jaar zat ik in de Uitwisselingscommissie en in mijn derde jaar in de SocialCie. Deze ervaringen bij SPiN waren me zo goed bevallen, dat ik dit jaar graag een bestuursjaar wilde gaan doen. Ik zal dit jaar dan ook de functie van Secretaris vervullen binnen dit bestuur. Als jullie een mailtje naar SPiN sturen, zal deze vaak bij mij terecht komen, en deze zal ik dan ook met alle liefde beantwoorden. Verder zal ik Facebook, de website, het ledenbestand en de nieuwsbrief up-to-date houden. Tenslotte zal ik dit jaar de Actiecommissie gaan begeleiden en plaatsnemen in de Lustrumcommissie.

Ik heb heel veel zin in het aankomende jaar met een fantastisch bestuur en enthousiaste actieve leden. Wanneer jullie vragen aan mij hebben of gewoon gezellig een praatje willen maken, mogen jullie mij natuurlijk altijd aanspreken of een mailtje sturen naar secretary@spin-nijmegen.com.

 

Jelle Gerritsma – Penningmeester

Lieve lezer,

Mijn naam is Jelle Gerritsma en ik zal aankomend jaar de functie van penningmeester op mij nemen. Op dit moment ben ik 20 jaartjes oud en ben geboren in het mooie Rosmalen, dit is een dorp naast ’s-Hertogenbosch. Ik woon vanaf het moment dat ik hier studeer al in Nijmegen dus ken de stad al van binnen en van buiten.

Ik zit nu in mijn derde bachelorjaar van Psychologie echter zal ik dit jaar veel meer tijd kwijt zijn aan het besturen van SPiN en daarbinnen met mijn rol als penningmeester. Al sinds mijn eerste jaar ben ik actief lid bij SPiN, in mijn eerste jaar heb ik in de skireiscommissie gezeten waarbij ik met mijn commissiegenoten een mooie skireis heb kunnen neerzetten. In mijn tweede jaar was ik de voorzitter van de acquisitiecommissie en heb ik samen met mijn commissie geprobeerd zo veel mogelijk sponsordeals aan te gaan. Na deze twee jaar in commissies vond ik het tijd om een stapje hogerop te gaan, namelijk het bestuur!

In mijn vrije tijd, voetbal ik graag met Prie Seh Sjeme en hou ik wel van een potje FIFA op z’n tijd. Verder werk ik bij de groenteboer in de stad maar daar zal ik aankomend jaar iets minder tijd voor hebben door mijn bestuurstaken.

Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en er een fantastisch jaar van te maken samen met mijn bestuursgenootjes en alle leden! Mochten jullie nog vragen hebben dan zijn jullie altijd welkom op de SPiN-kamer of kun je een mailtje sturen naar treasurer@spin-nijmegen.com.

 

Giulio Severijnen – Commissaris Formeel

Hallo allemaal!

Ik ben Giulio Severijnen, 20 jaar oud en ben ondertussen alweer vierdejaarsstudent. Ik ben geboren in Delft maar mijn ouders kozen er al heel snel voor om Delft in te ruilen voor een iets meer zuidelijk gelegen stad: Maastricht. Na hier ongeveer 15 jaar met plezier te hebben gewoond heb ik er voor gekozen om deze mooie stad te verlaten en in Nijmegen verder te gaan.

Zoals mijn voornaam misschien al een beetje doet vermoeden, liggen mijn roots nog iets zuidelijker dan Maastricht. Heeeelemaal in de mooiste stad van de wereld: Rome natuurlijk! Om alle stereotypen een beetje waar te maken, ik eet veel pizza, ik kan niet autorijden (heb niet eens een rijbewijs) en ik praat natuurlijk met heel veel handgebaren.

Dit jaar zal ik de Commissaris Formeel zijn van SPiN. Dit houdt in dat ik me onder andere bezig zal houden met het begeleiden van de studiegerelateerde commissies en als extra de Studiereiscommissie. Verder ga ik samen met mijn zes andere leuke bestuursgenoten ervoor zorgen dat dit voor jullie een fantastisch jaar zal worden!

Buiten het leven als Commissaris Formeel maak ik heel graag nog tijd vrij om lekker een biertje te drinken, gitaar te spelen, te sporten (of niet) en ik ben ook nog altijd aan het werk achter de bar bij Café Biessels in Nijmegen.

Ik heb heel veel zin om van dit jaar een ontzettend leuk jaar te maken dus kom vooral een keertje langs op de SPiN-kamer om een praatje te maken of stuur een mailtje naar formal@spin-nijmegen.com! En anders zie ik jullie zeker op één van de vele leuke en interessante activiteiten van SPiN. Tot snel!

 

Eefje Jongstra – Commissaris Informeel 

Hoi allemaal,

Ik ben Eefje Jongstra, 20 jaar en ik ben nu tweedejaars student. Ik kom uit Sittard, dus dat maakt het totaal aan Limburgers in het bestuur op drie!

Vorig jaar wilde ik meteen actief lid worden, dus werd ik secretaris bij de Training- en congrescommissie! Met deze commissie hebben we vier leuke trainingen georganiseerd en het congres Manipulatie. Deze commissie beviel mij zo goed, dat ik een bestuursjaar bij SPiN erg zag zitten. Dit jaar zal ik dan ook met veel plezier de functie van Commissaris Informeel bekleden.

Naast Commissaris Informeel zal ik dit jaar ook met trots de titel Commissaris Vis dragen. Dit houdt in dat ik zal zorgen dat Judeska, Meerminman, Mosseljongen, Jeroen, 2pakku, Asaprocky en DaVinci blije en gezonde vissen blijven. Maar naast al deze serieuze functies hou ik natuurlijk ook van feestjes, bier drinken, wijn-avondjes, Netflix marathons, uitslapen, touren met m’n autootje (Nico), gitaar spelen en snowboarden.

Ik heb erg veel zin in komend jaar, en denk dat het een super leuk jaar gaat worden! Kom vooral een keertje langs op de SPiN-kamer voor een kopje koffie/thee, of gewoon om internetgekkies te kijken.

Als ik niet op de SPiN-kamer te vinden ben, kun je altijd een mailtje sturen naar informal@spin-nijmegen.com.

 

Muriël Neeleman – Commissaris Onderwijs

Hallo lieve lezer,

Ik ben Muriël Neeleman en ben 20 jaar oud. Als een van de weinige mensen die in Nijmegen studeren, kom ik niet uit Gelderland, Brabant, Limburg of Duitsland. Ik ben namelijk geboren in het super mooie Utrecht. Daarna zijn mijn ouders verhuisd naar het kleine, groene dorp Doorn. Toen ik begon met studeren heb ik Doorn ingeruild voor het gezellige Nijmegen.

In mijn eerste jaar ben ik actief lid geworden van SPiN en zat ik in de feestcommissie. In mijn tweede jaar heb ik samen met mijn commissie het super vette Insomnia opgericht. Ik was toen penningmeester van de festiviteiten commissie. Ik vond het zo gaaf om een hele nieuwe commissie op te richten, dat ik dit jaar nog meer uitdaging wilde. Daarom zal ik dit jaar, tijdens mijn derde studiejaar, de functie als commissaris onderwijs in het bestuur vervullen. Je kan altijd contact met mij opnemen via mijn mailadres academic@spin-nijmegen.com.

In mijn vrije tijd speel ik graag 30seconds, spreek ik af met vriendinnen, waar onder mijn Phocas roeiploegje, ga ik graag shoppen, bezoek ik festivals en 21diners. Daarnaast heb ik altijd gehockeyd en wil ik dit volgend jaar weer oppakken als ik meer tijd heb. Ik verwacht dat dit een super leuk en druk jaar wordt en dat onze leden een super jaar gaan beleven bij SPiN!

 

Michelle Geurts – Commissaris Externe Betrekkingen

Hallo allemaal,

Ik ben Michelle Geurts, 21 jaar en ik kom uit het mooie Brabantse dorpje Schaijk. Voor dit jaar was ik al twee jaar lid van SPiN waarvan één jaar actief lid. Samen met de rest van de uitwisselingscommissie heb ik toen een super leuke reis neergezet. Toen kreeg ik de smaak te pakken en wilde ik nog veel meer leuke dingen voor SPiN en mijn mede studenten psychologie organiseren. In het bestuur vervul ik de post commissaris externe betrekkingen.

Ik houd heel erg van skiën en als ik niet in Nijmegen ben, dan ben ik te vinden bij de scouting. Ook ga ik graag met vrienden op het terras zitten of winkelen. Ik heb heel veel zin in dit jaar en ik weet zeker dat we er iets moois van gaan maken! Heb je super leuke ideeën of vragen dan kun je me altijd bereiken op external@spin-nijmegen.com, of kom vooral een keer langs de SPiN kamer voor een beetje gezelligheid.