Integratiecommissie

Wij zijn de Integratiecommissie van SPiN en ons doel is om alle leraren, studenten, ouders en alle andere soorten mensen die op onze mooie Radboud Universiteit studeren of werken met elkaar te laten integreren.  

Door het organiseren van verschillende activiteiten, inclusief de ouderdag, de student-leraren lunch en het eerstejaarsweekend, proberen we interactie te creëren tussen verschillende leden van de universiteit. Het doel hiervan is het creëren van een open en harmonieuze omgeving om te studeren, leven en samen te werken.  

Hi ik ben Suzanne. Ik vond dit een top meme om te maken omdat ik kon eten. Soms zorgt mijn liefde voor eten er wel voor dat ik hangry kan zijn. Daarnaast ben ik ook een zeer enthousiaste SPIN-lid en ik vind het leuk om iedereen te betrekken bij de de leuke activiteiten van SPIN. Dit is ook de reden dat ik dit jaar in de integratie-commissie zit als voorzitter. Ik sta altijd open voor een praatje over Nijmegen, SPIN en eten, maar zorg er wel voor dat ik niet hangry ben (;

Heyhoi, ik ben Nina en ik zit momenteel in het 2e jaar van mijn bachelor. Ik ben de vice-chair van de Integration Committee en ben daarbij een beetje de allrounder van onze commissie(ik help waar nodig is). Naast het gezellig afspreken met vrienden vind ik het leuk om me uit te sloven op de atletiekbaan of op de racefiets. Mijn ruggengraat is helaas vrij zwak, hierdoor kom ik nog wel eens in de problemen als bijvoorbeeld een huisgenoot mij uitdaagt om een shotje jäger te nemen vlak voor een tentamen.

Mijn naam is Maartje en ik ben de secretaris. Ik ben 19 jaar oud en zit in mijn eerste jaar van de studie psychologie. Als je ooit iemand sneller hoort praten dan eminem kan rappen, weet je zeker dat ik het ben. Verder denk ik graag in een creatieve manier, wat soms leidt tot goede ideeën, oplossingen of gewoon veel lol.

Hey, ik ben Tjerk en ik ben de penningmeester van de integratie commisie. Ik ben nu tweedejaars, en ben opgegroeid in Breda. Mijn hobby’s zijn Netflix kijken en Basketballen. Tijdens het uitgaan vind ik de Kabouterdans helemaal geweldig, maar K3 is ook altijd leuk.

Heyhoi! Mijn naam is Merel en ik ben 19 jaar. Ik ben eerstejaars student en dit jaar ben ik de promotie officer van de Integratie Commissie. Ik kom uit Friesland, dus ik zijn mijn best doen me aan te passen als een echte Nederlander. In mijn vrije tijd houd ik ervan paard te rijden, te bakken en tijd door te brengen met vrienden en familie.

Contact: integration@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.