Integratiecommissie

Hey iedereen, wij zijn de integratiecommissie en wij zijn gek op mensen samenbrengen. Of het nou (internationale) studenten, docenten, ouders eerstejaars zijn, wij houden van iedereen :). Met onze sinterklaas activiteit, docenten-studentenlunch en het eerstejaars weekend hopen we orde en harmonie te brengen aan onze mooie Radboud universiteit. Natuurlijk zou dit niet mogelijk zijn zonder de fantastisch commissieleden, dus hier worden ze allemaal even voorgesteld.

Jet is onze beetje chaotische voorzitter. Ze is soms een beetje te laat, maar je kunt wel op haar rekenen om snacks mee te nemen naar de vergaderingen. Ze is gek op haar kleine plantenfamilie met nu meer dan 20 leden en heeft een kleine verslaving aan chilisaus. Ondanks dat ze iedere periode een nieuwe vechtsport uitprobeert, zou ze toch het eerste doodgaan in iedere horrorfilm.

Daarna hebben we Mina, onze vicevoorzitter. Mina is gek op slapen maar doet dat gelukkig niet tijdens de vergaderingen. Ze houdt van ramen en geniet ook vaak van het eten van citroenen. Mina kan een beetje een kort lontje hebben, maar is ook vrijgevig en deelt graag met anderen. Mina is ook nog eens de life of the party, en zou hierdoor sowieso tequila zijn als ze een soort alcohol was.

Dan stellen we graag Michèle, onze soms-grappige secretaris voor. Michèle denkt niet altijd even goed na voordat ze iets zegt, maar dat is niet erg, want we houden van haar ideeën. Haar favoriete film is Shrek 2, fight her. Of doe maar niet, want door haar ervaring in bolderen is ze enorm gespierd. Als Michèle een kaas zou zijn is dat Gouda, wat ook logisch is gezien haar Nederlandse uiterlijk.

Daarna hebben we Jael, onze penningmeester. Jael is een sociaal persoon en houdt van leuke dingen doen met vrienden en soms met kikkers. Ondanks haar liefde voor chocolade zou ze toch een pindakaaskoekje zijn (geen chocoladekoekje helaas). Haar geheime superkracht zou teleportatie zijn, wat niet helemaal eerlijk is aangezien ze net naast Keizer Karel woont, het meest centrale punt in Nijmegen. Jael kan soms koppig zijn, maar is vooral erg lief.

Vervolgens komt Anna, onze passief-agressieve maar lieve promotie-officier. Anna houdt van kruiswoordpuzzels, wat niet gek is aangezien ze een goed oog heeft voor details. Dit komt ook wel handig uit als Anna in een horrorfilm zou zitten, aangezien zij de hele horror franchise zou overleven, in tegenstelling tot Jet. Als Anna een Muppet was, zou ze Fozzie Bear zijn, wat goed te zien is aan de niet-matchende sokken die ze elke dag aanheeft.

Dan hebben we Alina, een van de maar liefst twee algemene leden. Alina houdt van uitgaan met vrienden en sushi eten, waar veel andere commissieleden ook van genieten. Deze loyale meid houdt ook erg van true crime podcasts. Als ze een superkracht zou hebben zou het onzichtbaarheid zijn, wat goed uitkomt als ze zelf ooit een keer een misdaad zou plegen. Wij zouden het alleen helemaal niet leuk vinden als Alina onzichtbaar was, omdat het altijd fijn is om haar te zien.

Ten slotte is er nog Gillian, onze tweede algemene lid. Gillian is een combinatie van alle leuke eigenschappen die hierboven al zijn genoemd. Zo houdt ze van slapen en uitgaan met vrienden en luistert ze ook veel naar true crime. Samen met Alina heeft ze onzichtbaarheid als superkracht, dus die kunnen samen ook een goed misdaad duo vormen.  Haar favoriete eten is zelfs ook ramen. Gillian is betrouwbaar, maar heeft wel de gewoonte soms te laat te komen. Als Gillian een koekje zou zijn, was ze een chocoladekoekje, omdat ze erg zoet is.

Groetjes,

De integratie commissie

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.

Contact: integration@spin-nijmegen.com