• nl
  • en

Integratiecommissie

Wij zijn de Integratiecommissie van SPiN en ons doel is om alle leraren, studenten, ouders en alle andere soorten mensen die op onze mooie Radboud Universiteit studeren of werken met elkaar te laten integreren.  

Door het organiseren van verschillende activiteiten, inclusief de ouderdag, de student-leraren lunch en het eerstejaarsweekend, proberen we interactie te creëren tussen verschillende leden van de universiteit. Het doel hiervan is het creëren van een open en harmonieuze omgeving om te studeren, leven en samen te werken.  

Emma is onze voorzitter. Ze is 19 jaar oud en in haar tweede jaar van de opleiding Psychologie. Ze houdt van dansen (voornamelijk klassiek ballet), reizen en feesten. Maar waar ze het meest van houdt is de kleur roze. Je kan haar herkennen aan haar roze tas, kleding en sjaal. Of aan haar energieke en gezellige persoonlijkheid, wat sommige mensen zullen beschrijven als gek.  

Loreen is onze vice-voorzitter. Ze is 20 jaar oud en komt uit Berlijn, Duitsland. Ze is dit jaar begonnen aan haar eerste jaar aan de Radboud. In haar vrije tijd houdt ze ervan om uit te gaan en lekker te eten. Het geld wat ze niet uitgeeft aan eten, geeft ze graag uit aan reizen met vrienden of alleen.  

Femke is de secretaris van onze commissie. Ze is 19 jaar oud en zit in haar tweede jaar van de bachelor Psychologie. Femke houdt van festivals, wijn en al het eten met zwarte truffel. Je kan haar herkennen aan haar lange benen en haar zachte G.  

Meike is de penningmeester van onze commissie en 18 jaar oud. Ze komt helemaal uit Friesland, en kan dus inderdaad ook Fries spreken! Meike houdt van tijd spenderen met haar vrienden en familie, sporten en op z’n tijd ook van een Netflix-marathon. Daarnaast houdt ze HEEL erg van bakken en koken, dus je kan (als je leuk bent) een speciale taart of cake verwachten. Om haar introductie te beëindigen wil ze graag nog een ding zeggen: Fryslân boppe! 

Alisia is de commissaris promotie van onze commissie. Ze is geboren in Frankfort, 19 jaar oud en studeert momenteel in haar eerste jaar. Ze houdt van uitgaan met vrienden, honden en is echt een zomermens. Veel mensen zouden haar beschrijven als onhandig en een beetje chaotisch, terwijl ze wel heel erg positief in het leven staat. Je kan haar hierdoor herkennen aan de brede lach op haar gezicht. 

Last but not least, Thimo. Thimo is 20 jaar oud en studeert momenteel in zijn eerste jaar. Hij is het enige mannelijke talent uit de integratiecommissie en heeft daarmee een grote verantwoordelijkheid, ondanks het feit dat hij het enige ‘gewone’ lid is. Thimo houdt van drinken en uitgaan met vrienden, sporten met zijn huisgenoten of op de bank liggen en Harry Potter kijken met zijn vrienden. 

We zien jullie graag bij onze activiteiten! 

Liefs, 

de Integratiecommissie

Contact: integration@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.