• Nederlands
  • Engels

Illustratiecommissie

Lieve SPiN-leden, commissieleden, bestuursleden en alle lezers,

Wij zijn dit jaar de illustratiecommissie van SPiN! De illustratiecommissie houdt in dat jullie bij ons terecht kunnen voor alle creativiteit die je nodig hebt in je leven. Zo zullen wij voor (bijna) iedere commissie een poster, flyer, banner of cover maken. Omdat wij een beetje op de achtergrond werken (voor leden) maar zeer veel in interactie zijn met commissieleden, zullen wij ons kort introduceren:

Chinouq: onze voorzitter. Ze is het oudst van onze commissie en daarmee misschien wel passend als moeder van de groep. Georganiseerd en gestructureerd dat is ze zeker, maar haar onhandigheid zal de pret niet drukken tijdens vergaderingen. Waar ze af en toe nog zoekt naar de juiste Engelse woorden als echte Limburgse Nederlander, rollen de woorden na een paar biertjes ’s avonds in de kroeg uit haar mond. Want stappen met vrienden en met ons, dat doet ze graag. De grappen zal ze dan ook niet achterhouden en er zelf net zo hard om mee lachen.

Leonie: onze vice-voorzitter. Leonie is altijd in een hele goede stemming en houdt ervan om mensen samen te brengen om nieuwe ideeën te bespreken. Wanneer de rest van ons alle druk van de posters niet meer aan kan, staat zij klaar om iedereen weer op te peppen na al dat harde werken. Naast het doen van dit allemaal, houdt ze ook nog van uitgaan, om de avond weg te dansen en de volgende morgen weer lekker sportief aan de slag te gaan. Daarnaast is ze natuurlijk een hele goede back-up voor Chinouq.

Jana: onze secretaris. Niet alleen Chinouq houdt van stappen met vrienden, ook Jana doet dit maar al te graag. Zeker als er shotjes of wijn bij komt kijken, staat Jana al meteen vooraan om mee te gaan. Natuurlijk houdt ze er daarnaast van om creatief te zijn, maar dat kan natuurlijk ook niet anders bij deze commissie (toch?). Bij Jana kun je altijd langs gaan om te eten, want ze houdt ontzettend van koken en maakt dan ook altijd veel te veel..  

Anna: onze commissaris commissiebattle. DUS mede-commissieleden maak je borst maar nat, want Anna gaat ervoor zorgen dat wij met die prijzen naar huis gaan. Daarnaast is ze onze enige echte sportieveling. Daarmee heeft ze de juiste dansmoves in huis, en die laat ze maar al te graag zien bij de concerten die ze vaak bezoekt. Echter, elke keer als ze weg gaat is de rest van de commissie een beetje bezorgd of ze wel de weg terug naar huis vind. Want ze kan dan wel georganiseerd zijn, toch vergeet ze vaak de weg en kan ze niet zonder Google Maps. Ironisch is wel, dat ze toch aaaaltijd op tijd is.

Lucca is de vijfde van het stel. Ook Lucca is zeer creatief, wat natuurlijk heel erg handig is bij onze commissie. Zo is ze vaak druk bezig met schrijven, tekenen of muziek maken. Mocht je nu denken dat Lucca een rustig meisje is, moet je haar andere kant nog leren kennen. Want na een beetje klooien met haar piano of ukelele, staat ze zo een optreden te geven of mee te doen aan een talentenshow… Maar ja wel in haar huiskamer dan jammer genoeg..

Nina, de laatste van onze leuke commissie maar zeker niet de minste. In onze commissie gaat namelijk de prijs van meest onhandige persoon toch echt wel naar onze lieve Nina. Regelmatig van trappen afdonderen of tegen muren aanlopen is voor Nina gewoon een normale dag. Ook al woont ze al 15 jaar in het hetzelfde huis.. Maar met deze onhandigheid stapt ze toch graag op de piste om te snowboarden of te skiën.

 

Wij hopen dat jullie ons een beetje beter hebben leren kennen en ook zo’n zin hebben in een fantastisch jaar bij SPiN!

Heel veel liefs,

Contact: illustration@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.