Het bestuur van SPiN is op zoek naar opvolgers!

Het bestuur van SPiN is op zoek naar opvolgers!

Ben jij op zoek naar:
– Een nieuwe uitdaging?
– Een unieke kans om jezelf te ontwikkelen?
– Een jaar vol leuke evenementen en gezelligheid?

Solliciteer dan voor het SPiN-bestuur van 2018 – 2019!
Als bestuurslid van SPiN ben je verantwoordelijk voor het aansturen van één van de grootste studieverenigingen (ruim 1600 leden) van de Radboud University Nijmegen. Tijdens een bestuursjaar ben je ongeveer 40 uur per week bezig zijn met het uitvoeren van je bestuursfunctie en algemene bestuurstaken. Hoewel commissie- of bestuurservaring een pré is, is het zeker geen vereiste. Wel moet je gemotiveerd zijn om te leren. Tijdens een bestuursjaar ontwikkel je nuttige vaardigheden, leer je wat er komt kijken bij het aansturen van een grote organisatie, doe je veel nieuwe contacten op en kom je in veel leuke en unieke situaties terecht. Een jaar SPiN-bestuur staat gelijk aan een onvergetelijke ervaring!
Wat moet je doen om bestuurslid van SPiN te kunnen worden? In de eerste plaats schrijf je een sollicitatiebrief (1 à 2 A4tjes). De deadline voor het inleveren van deze sollicitatiebrief staat op vrijdag 4 mei om 23:59 uur. De bedoeling is dat je in deze motivatieschets op ten minste de volgende vragen antwoord geeft:

Wat is je motivatie om een bestuursjaar (bij SPiN) te gaan doen?
Hierbij kun je denken aan vragen zoals: ‘Waarom wil je een bestuursjaar doen?’, ‘Wat heeft je doen besluiten juist bij SPiN te solliciteren?’ en ‘Wat zijn je verwachtingen van een jaar als bestuurslid?’.
Wat zijn je persoonlijke kenmerken?
Denk hierbij aan het beantwoorden van vragen als ‘Wat zijn je persoonlijke kwaliteiten en hoe kunnen deze jou helpen bij het vervullen van een bestuursfunctie?’, ‘Hoe zie je jouw rol binnen een groep?’ en ‘Op welke vlakken zou jij jezelf tijdens het bestuursjaar willen verbeteren/Wat zijn je leerdoelen?’.
Hoe ben je van plan SPiN en je studie te combineren?
Vermeld in je sollicitatiebrief in welk jaar van je studie je zit, hoeveel studiepunten je hebt gehaald en hoeveel studiepunten je in het volgende jaar ongeveer wilt gaan halen. Geef daarbij ook aan hoe je je studie met het bestuursschap denkt te gaan combineren.
Wat is jouw visie op SPiN?
Bij dit punt kun je denken aan vragen zoals: ‘Wat betekent SPiN voor jou?’, ‘Hoe zie jij de toekomst van SPiN?’, ‘Wat vind jij de krachten van SPiN?’ en ‘Wat denk jij dat er nog verbeterd kan worden aan SPiN?’.
Welke bestuursfunctie zou jij willen vervullen?
Geef aan naar welke bestuursfunctie(s) jouw voorkeur uitgaat en geef hierbij een korte onderbouwing.

Voeg vervolgens nog je curriculum vitae (CV) toe.

Stuur deze sollicitatiebrief en CV uiterlijk vrijdag 4 mei naar selection@spin-nijmegen.com met als titel “Selection SPiN-board 2018-2019”. Jouw brief en CV mogen in het Engels of Nederlands geschreven worden. Na het inleveren van je sollicitatiebrief wordt er door de Sollicitatiecommissie zo snel mogelijk contact met je opgenomen over het eventueel plannen van een sollicitatiegesprek. In de twee weken na de deadline van de brieven worden de sollicitatiegesprekken gehouden. Dit zijn gesprekken waarin de Sollicitatiecommissie, naar aanleiding van de sollicitatiebrief, om nadere toelichting zal vragen. Deze gesprekken zijn niet alleen noodzakelijk voor de Sollicitatiecommissie, maar ook handig voor jou, om alles goed op een rijtje te krijgen en om eventuele vragen/onduidelijkheden te verhelderen.

Mocht je op voorhand nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar selection@spin-nijmegen.com!

Let op: Engelssprekende leden kunnen alleen solliciteren voor de functies van Penningmeester, Commissaris Formeel/Informeel of Commissaris Onderwijs. Als Engelssprekend lid heb je wel een basisniveau van de Nederlandse taal nodig. Er is een optie om een basiscursus Nederlandse taal te volgen tijdens de zomervakantie. Deze taalcursus zal voor 50% vergoed worden door SPiN. Indien hier vragen over zijn, kan er ook een mailtje gestuurd worden naar selection@spin-nijmegen.com.