• nl

Galacommissie

Hey allemaal,

Wij zijn een groep van 5 gezellige spontane meiden en zullen dit jaar het gala voor jullie organiseren. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen, zodat we jullie een onvergetelijke avond kunnen bezorgen. We zullen er dit jaar alles aan doen om het jullie zo goed mogelijk naar de zin te maken. Het zou superleuk zijn om jullie allemaal op de 4e van februari in jullie mooiste outfit te zien in de Waagh! Om een beter beeld te krijgen van wie we zijn en wat we doen, zullen we onszelf even kort voorstellen:  

Mijn naam is Isa en ik ben de penningmeester van de gala commissie. Wanneer ik niet druk bezig ben met het organiseren van een superleuk gala, vind ik het leuk om met vrienden te chillen. Ik vind het leuk om uit te gaan, gezellig wat te drinken in de stad maar ik houd er ook van om te netflixen in een superchille outfit. Maar voor het gala wissel ik mijn joggingbroek en veel te grote sweater in voor een galajurk waarin ik de hele nacht kan dansen.  

Mijn naam is Michelle. Ik ben degene die het zooitje bij elkaar houdt. Ik maak de agenda’s, zodat we weten wat we moeten regelen. Verder loop ik al een tijdje mee bij SPiN en heb ik al eerder in de socialcie en uitwisselings- en acquisitiecommissie gezeten. Ik hoop samen met de rest van de commissie een super mooi gala neer te zetten.  

Ik ben Pascale, ik ben eerstejaars psychologie student en dit jaar ook voor het eerst lid bij SPIN. Ik ben lid van de galacommissie en vervul daar de rol van secretaris 

Ik ben Anouk en ik ben de commissaris promotie van de gala commissie. Ik hou van dansen, en dit doe ik dan ook al van jongs af aan. Ik vind het ook leuk om mijn vrije tijd met vriendinnen door te brengen. Verder hou ik als echte student natuurlijk ook van uitgaan! En last but not least is netflix kijken ook een hobby van me.  

Mijn naam is Romee. Ik ben de vice-voorzitter van de galacommissie en ondersteun Michelle waar nodig bij haar taken. In het dagelijks leven vind ik het leuk om af te spreken met vrienden, om uit te gaan en om te sporten. Ik vind het een eer om dit jaar het gala te mogen organiseren samen met de rest van de commissie en ik hoop dan ook dat we een fantastisch gala gaan neerzetten. Ik heb er zin in! 

Voor contact: gala@spin-nijmegen.com