Galacommissie

Hoii, ik ben Roos! Net zoals Assepoester moet ik niet alleen al mijn taakjes af hebben om naar het gala te mogen, maar moet ik er ook voor zorgen dat het gala überhaupt door kan gaan. Samen met mijn commissieleden (de muizen) zullen wij ervoor zorgen dat dit gala een onvergetelijke nacht zal worden. Hopelijk zullen de corona-maatregelen op tijd verdwenen zijn, zodat we wanneer de klok 12 uur slaat nog de hele avond kunnen feesten!

Hoihoi, mijn naam is Florence! Net als doornroosje zou ik wel duizend jaar kunnen slapen (en gelijk alle saaie colleges en tentamens skippen 😉 omdat ik toch zo ongelofelijk moe word van corona. Echter, als doornroosje wakker wordt uit haar slaperige lockdown gaat ze naar een prachtige bal… Dus laten we hopen dat we na onze lockdown ook een geweldig bal mogen hebben: een GALA! Het zou ook best cool zijn als mijn jurk dan van kleur veranderd net als die van doornroosje. Maar wie weet… dat moet je maar voor jezelf komen zien!

Hi, ik ben Bente! Net als Belle lees ik graag en zou ik echt meteen in die bibliotheek gaan wonen! Ik ontsnap ook aan het leven door te lezen over verre landen, zwaardgevechten, tovenaars en een vermomde prins… Een ander ding dat Belle en ik met elkaar gemeen hebben is dat ik erg koppig kan zijn en niet graag word verteld wat ik moet doen. Aan het einde van Belle en het Beest is er een bal… Een GALA! Wat ons nu hier brengt…. Zullen we dan maar?

Hii ik ben Lea :). Over mij: ik heb zeven vrienden: Floor, Jindi, Suzanne, Bente, Roos, Spin en (hopelijk) jij! Leuk feitje, ik houd van appels, maar ik ben er bijna zeker van dat ik er allergisch voor ben. Ik moet mijn handen thuishouden van appels, net zoals Sneeuwwitje!! Iets anders wat Sneeuwwitje en ik gemeen hebben is de liefde voor spectaculaire gebeurtenissen… Dat gezegd: ben jij klaar voor het gala?

Hee, ik ben Jindi. Ik zou mezelf beschrijven als een klassieke A-line jurk, omdat die erg divers zijn net als ik. Ik ben namelijk overal wel voor in, van de hele nacht feesten tot aan hiken in de bergen. Ik zou er zelfs voor in zijn om op een magisch tapijt te springen, net als Jasmine, om naar ons geweldige gala te vliegen.

Hee, Ik ben Suzanne, net zoals Ariel heb ik altijd in voor een avontuur, en ik ben niet bang om tijdens zo’n avontuur mijn stem te verliezen. Dit jaar is mijn avontuur het gala organiseren samen met Jindi, Bente, Roos en Floor. Ik weet al bijna zeker dat ik mijn stem tijdens het gala ga verliezen. Maar maak je geen zorgen, dit is onderdeel van het avontuur

 

Liefs,

De Gala Commissie

Voor contact: gala@spin-nijmegen.com