• nl
  • en

Festiviteitencommissie

Hey lieve luitjes,

Wij zijn Heleen, Falk, Josine, Stef, Remy en Finn van de festiviteitencommissie. Onze taak dit jaar is om jullie het beste feest van SPiN te verzorgen, namelijk INSOMNIA. Daarnaast organiseren wij ook de verjaardag van het door iedereen geliefde SPiN, de Dies.

 

Ons Heleen is onze commissaris van plezier en is essentieel voor onze commissie (ook al hebben we nog geen date gehad). Ook al studeert ons Joosje geen Psychologie meer, heeft ze ons nog niet verlaten en heeft ze als commissaris promotie een promo-nente rol. Stef is een schat van een jongen en daarom uitermate geschikt als beheerder van onze schatkist. Ondanks sporadische aanwezigheid is Remy als vice-voorzitter de stuen en toeverlaat van onze voorzitter. Unsere Falk ist immer spät, aber wir lieben ihm und als Sekretär kann er schöne trotzdem unordentliche Notizen schreiben. Op onze Finn is verbazingwekkend weinig te merken, en dus de perfecte voorzitter voor dit zooitje ongeregeld.

Deze bende van ellende hoopt jullie allemaal stuk voor stuk, dus ook JIJ die dit nu leest terug te zien op  11 december en de Dies.

Be ThereJoin The Insomnia

Voor contact: festivities@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.