Festiviteitencommissie

Heehallo iedereen!

Wij zijn de alombekende, geliefde en beruchte festivicie! En als je denkt “nooit van gehoord”, wij organiseren de onvergetelijke naast-de-studie ervaringen zoals insomnia (de beste slapeloze nacht die je ooit gehad hebt) en de diesactiviteiten! Zoals het een echte feestcommissie betaamt hebben we elkaar al goed leren kennen onder het genot van wat alcoholisch ondersteunde versnaperingen. Een paar drankspelletjes later kennen wij elkaar al door en door, maar nu jullie nog.

Onze commissie bestaat uit Aniek, David, Koen, Lieke, Nadia en Peike, een superfrisse mix van eerstejaars kinderschoenpsycholoogjes en fossielen die jaren geleden al te lang over hun studie deden. Een fantastische meltingpot van inzichten en ideeën dus.

Peike is onze Sun Zhu, onze onverschrokken leider die zonder harde hand perfect de orde op zaken weet te houden. Onze commissie heeft een unieke combi van VP en promozaken, zeg maar promovendus in het kort, onze lieve Nadia. We hebben ook een minister van minifinanciele zaken, onze Aniek, die na één intense training al beter met geld omgaat dan Wopke Hoekstra. Dat ik dit allemaal nog weet komt door de feilloze notulen van onze stenotypiste Lieke. Dan rest ons nog de twee voetsoldaten in het veld, David en Koen, die zich voor overgave storten op gaevenafspraakjes en doeevendingetjes, en altijd klaarstaan om commentaar te leveren vanaf de zijlijn. In het kort: een fantastisch bijeengeraapt zooitje dat een supermooi jaar neer gaat zetten!

Lieve groetjes van de Festiviteitencommissie

Be ThereJoin The Insomnia

Voor contact: festivities@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.