Feest & borrel commissie

Hai! Mijn naam is Lucca, ik ben 20 jaar, ik zit in mijn 2e jaar van psychologie en ik ben de voorzitter van de feest & borrel commissie. Ik wilde bij deze commissie omdat ik heel erg houd van muziek luisteren en dansen, en deze ervaring nog beter wordt als er wat bier bij betrokken is. Het leek me erg leuk om feestjes te organiseren en creatief te zijn met verschillende thema’s. Helaas is dat de laatste tijd wat lastiger, maar ik vind het alsnog erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen en er het beste van te maken. Er zijn helaas veel minder feestjes dan dat ik zou willen, dus focus ik me meer op dingen die ik graag doe als ik alleen ben, zoals piano en gitaar spelen, tekenen, koken en lezen. Op het moment doe ik niet echt aan sport, maar normaal gesproken vind ik het erg leuk om verschillende cursussen uit te proberen bij het Radboud sportcentrum. Ik hoop dat ik snel weer met iedereen kan dansen en drinken, maar tot die tijd zet ik m’n koptelefoon wat harder en doe ik alsof het een silent disco is 😉

Hai! Mijn naam is Mirthe, ik ben 20 jaar en ik zit bij de feest en borrel commissie. Ik wilde bij deze commissie omdat ik erg van feestjes (en drankjes 😉) houdt! Vanwege COVID is het lastig om nieuwe mensen te ontmoeten, wat ook een van de redenen is dat ik bij een commissie wilde. Als er geen COVID zou zijn zou ik waarschijnlijk niet bij een commissie gaan, aangezien ik het vaak nogal druk heb, maar ik vind het erg leuk om erbij te zitten! Een leuk feitje over mij is dat ik heel chaotisch ben. Ik moet 100 keer herinnerd worden zodat ik niet vergeet wat ik zou moeten doen. Ik hoop dat ik jullie snel ontmoet tijdens de (voor nu online) borrels!

Hai! Ik ben een van de twee Anouken in deze commissie. Ik ging bij de feest en borrel commissie omdat ik graag feest om even los te kunnen laten. Ik kan simpelweg geen nee zeggen tegen een feestje, dus dit was de perfecte kans! Ik had er alleen niet aan gedacht hoe weinig feestjes er zouden zijn dit jaar.. Gelukkig is mijn functie als penningmeester een stuk makkelijker als alle activiteiten online zijn 🙂 en ik heb het alsnog heel leuk met onze commissie tijdens onze online borrels. Helaas, door COVID, heb ik mijn hobby’s moeten veranderen van voetbal en feesten naar wandelen en tripjes naar de Mac Donalds (oké. dit vind ik ook erg leuke activiteiten). Ik hoop jullie allemaal te zien bij onze online borrels en ik durf het bijna niet te zeggen, maar hopelijk zie ik jullie ook snel in het echt!

Hoi, ik ben Anouk Toma! Ik ben 21 jaar, ik zit in mijn eerste jaar psychologie en ik ben dit jaar de vicevoorzitter van de Feest & Borrel commissie. Als geboren en getogen (Zuid-) Limburger is carnaval natuurlijk de mooiste tijd van het jaar, dus gelukkig weet ik wel hoe je een feestje moet vieren! Vandaar ook de keuze voor deze leuke commissie. Helaas zijn alle activiteiten en al het onderwijs online, maar het is toch nog leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Qua hobby’s ben ik vrij saai, want die heb ik niet echt. Ik vind alles wel prima om te doen. Iets wat ik wel altijd tof vind, is nieuwe dingen en nieuwe plekken ontdekken. Je kan me ’s nachts wakker maken voor lekker eten en om te knuffelen met honden, maar ik blijf liever slapen want ik kan een echte slaapkop zijn. Fun fact: ik kan soms nogal blond en onhandig zijn en met een slokje op wordt dat alleen maar erger, maar met een avondje stappen worden er dan wel leuke verhalen gecreëerd!

Hoi, mijn naam is Berryl en ik ben 20 jaar. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding Psychologie en ik heb het tot nu toe erg naar mijn zin. Dit jaar zit ik in de feest en borrelcommissie. De perfecte commissie voor mij want ik ben altijd in voor een feestje en sla geen enkele borrel over. Zolang er maar een wijntje of een biertje aanwezig is. Verder hou ik erg van dansen en met wat alcohol in m’n systeem ben ik niet te stoppen. Misschien zie ik jullie bij een van onze online borrels en hopelijk kunnen we snel samen dansen met een drankje erbij!

Voor contact: party@spin-nijmegen.com