Feest & borrel commissie

Hey party people! Mijn naam is Nadine en ik ben de chair van de party and drinks commissie dit jaar. Ik ben 22 jaar oud en zit momenteel in mijn tweede jaar van psychologie en SPiN. Ik hou van feestjes, muziek, bier, dansen en vrienden dus deze commissie past me als gegoten. Ik hoop iedereen snel weer in het echt te zien, zodat we kunnen feesten tot de zon opkomt

Hi! Ik ben Mirjam en ik zit in mijn vierde jaar, dus ik heb al heel wat epische SPiN feestjes meegemaakt in mijn tijd. Daarom wilde ik bij de FeBo, zodat ik dezelfde ervaring aan mijn mede-studenten kan geven. In mijn vrije tijd houd ik van muziek maken, bakken of koken en uitgaan, wat hopelijk naar alle SPiN feestjes dit jaar zal zijn!

Hey! Ik ben Tim en ik ben de penningmeester van de FeBo. Ik ben 20 en zit in m’n tweede jaartje van de Nederlandse track. In m’n vrije tijd hou ik ervan om gitaar te spelen en lekker te hangen met m’n maatjes. Je kan me altijd herkennen aan de prachtige haaien hoed op m’n hoofd en een biertje in m’n hand. Hoop jullie volgend feest weer te zien!

Hey!! Ik heet Esmee en ik ben de promotion officer van de FeBO. Ik zit momenteel in het tweede jaar van de Nederlandse track en ben 19 jaar oud. In mijn vrije tijd spreek ik af met vrienden en vind ik het leuk om af en toe series en films te kijken. Ik kan niet wachten om jullie op het volgende feest te zien!

Hey daar! Mijn naam is Rosa en ik zit alweer in mijn vierde jaar, de tijd vliegt. Ik ben bij de FeBo gegaan omdat ik erg van feesten houdt, vooral wanneer er een thema is zodat ik helemaal los kan! Naast al de goede feestjes afgaan, besteed ik in mijn vrije tijd graag tijd door met mijn vrienden, bingewatch ik Netflix of maak ik wandelingen in de natuur. Ik hoop jullie allemaal te ontmoeten op onze feestjes!

Hey! Ik ben Viviën en ik ben de secretaris van de FeBo. Ik ben 18 jaar oud en zit in het eerste jaar van de bachelor. Ik hou van uit gaan en socializen. Ik vind het ook leuk om te schilderen, muziek te luisteren en buiten te zijn.

Hey, mijn naam is Tjerk en ik ben de vice-voorzitter van de Febo! Ik ben 20 jaar oud en zit nu in het derdejaar van mijn bachelor. In mijn vrije tijd speel ik graag basketbal en zit ik veel te netflixen, en natuurlijk houd ik ook altijd van een feestje!

Hey, mijn naam is Katharina maar iedereen noemt me Kathi! Ik ben 19 jaar oud en zit in het eerste jaar van psychologie. Ik wilde bij de party & drinks commissie omdat ik hou van het luisteren naar en dansen op muziek met mijn vrienden. Naast het stappen, houd ik ook van shoppen, lezen en films kijken. Ik kijk uit naar de opkomende activiteiten en feestjes en hoop veel nieuwe mensen te leren kennen.

 

Tot gauw!

De feest en borrel commissie

 

Voor contact: party@spin-nijmegen.com