• Nederlands
  • Engels

Feest & borrel commissie

Wij zijn de feest en borrel commissie, aka FeBo, en gaan dit jaar voor jullie zes toffe feesten en drie gezellige borrels organiseren. Om ons een beetje beter te leren kennen, hebben we onszelf hieronder voorgesteld.

Hi, mijn naam is Anne. We zouden onszelf eigenlijk beschrijven als een drankje, maar als voorzitter lust ik helemaal geen bier of wijn. Waarom ik dan in godsnaam voorzitter van deze commissie ben, is mij ook een raadsel. Ik hoop dat ik dit jaar heelhuids doorkom als die chick die op sterke drank leeft. Mijn favoriete sterke drankje is een Bacardi razz mojito; veelzijdig, sterke inhoud én aanwezig op de leukste feestjes. Same as me.

Onze enige echte secretary Iza ziet zichzelf het liefst als een zoet drankje. Iza beschrijven we dan ook als een lekkere Cosmopolitan. Deze sexy cocktail zien we in Iza dan ook terug als ze aan het dansen is in de Molenstraat. Verder geeft de vodka in de Cosmopolitan de cocktail een uitgesproken smaak, net zoals de uitgesproken mening van Iza. Die laat zichzelf goed horen en durft lekker haarzelf te zijn. Kom snel op één van onze gezellige feesten een praatje maken met deze gezellige meid!

Hoi, ik ben Jasper. Mij kan je het best vergelijken met een biertje, niet alleen omdat dit gele goud door mijn aderen stroomt, maar ook omdat ik net als een biertje lekker makkelijk ben. Ik ben altijd in voor een feestje en vandaar ook deze commissie en doe ik mijn best als penningmeester. Alleen als het regent ben ik alleen wat later, want mijn haar mag natuurlijk niet nat worden. Al ben ik dan wel zeker van de partij als het meters bier regent.

Roos ziet zichzelf graag als een long island ice tea. Een beetje extra (zoals de hoeveelheid alcohol in dit drankje) af en toe, wat we allen natuurlijk erg waarderen. Iemand met dit drankje wilt hoogstwaarschijnlijk gewoon naar de klote, iets wat Roos regelmatig doet. Maar ook zonder al die alcohol is Roos een zeer sociale meid die snel contacten legt. Kortom, onze promotion officer waar jullie allemaal nog veel plezier aan gaan beleven!

Thirza houdt wel van een paar shotjes hier en daar. Ze lijken onschuldig, maar voor je het weet gebeuren er gekke dingen. Een lieve en leuke meid, maar na een paar drankjes zien we van die ‘onschuldigheid’ niks meer terug. Het eerste feest heeft mevrouw helaas aan haar voorbij moeten laten gaan. Niet getreurd: bij het volgende feest zien we onze commissiebattle verantwoordelijke waarschijnlijk wel weer op de tafels staan!

Hoi, ik ben Falke. Het drankje dat mij het best representeert is toch wel Jägemeister. In eerste instantie ben ik best rustig en verlegen, maar als je me een tijdje kent / na een hoop bier, ben ik een stuk spontaner en levendiger. Ik ben erg chaotisch, kom net zoals jäger altijd laat aan en heb 90% van de tijd geen idee wat er aan de hand is. Hoewel ik mij twee maanden te laat aangemeld heb om actief lid te worden, heb ik super veel zin om een top tijd te maken als general member.

Last but not least: credits naar de FEBO man die met ons op de foto wilde.

Voor contact: party@spin-nijmegen.com