Excursion: Live Dance Therapy Session

Lieve leden van SPiN,Op 6 april hebben wij voor jullie een super leuke excursie geregeld. We gaan namelijk onder leiding van Job Cornelissen ervaren hoe een danstherapie sessie is. Job is een getrainde vaktherapeut met zijn specialisatie in dans. Met vak-therapie ga je op een creatieve manier kijken naar een oplossing voor de psychische problemen die mensen ervaren.
Op deze avond die om 8 uur zal beginnen gaat hij ons meenemen in het proces van een dans therapie sessie gebaseerd op casussen die onze leeftijdsgenoten veel tegenkomen. Denk aan stress, eenzaamheid, somberheid etc.
Nu de sportscholen en horeca nog even gesloten blijven missen we het toch om met z’n sport lessen te volgen en lekker ‘s avonds te dansen in de stad. Met deze excursie hebben we dus niet alleen een heel leerzaam programma voor jullie klaarstaan, maar kunnen we ook een beetje met z’n allen bewegen.
Mocht jij nou ontzettend van dansen houden en ben je benieuwd hoe je dit kan combineren met psychologie? Of ben je een echte creatieveling en zou je dit later graag willen meenemen in jouw vak als psycholoog zijnde?
Kom dan naar onze excursie op 6 april die begint om 20.00! De kaartjes voor SPiN leden zijn 2,50 en niet leden 3,50.We hopen om jullie te zien bij onze excursie!Liefs,
The Workfield and Future committee