Excursie: Pompe Kliniek

Hier en daar duikt er wel eens een verhaal op in het nieuws over iemand die TBS opgelegd krijgt, maar waar komen deze mensen precies terecht? Kom er achter met deze excursie! Ook dit jaar organiseert SPiN weer een excursie naar de Pompestichting, een tbs-kliniek in Nijmegen. Een unieke kans om op 7 februari een kijkje te kunnen nemen achter de gesloten deuren van de kliniek, waarbij er een rondleiding zal worden gegeven en patiënten aan het woord zullen komen.

Je moet je kunnen legitimeren als je mee gaat naar de Pompekliniek. Het is hierbij van belang dat je bij zowel de inschrijving als bij de excursie hetzelfde geldige legitimatie bewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) bij je hebt. Mocht je je online inschrijven, dan is het belangrijk dat je uiterlijk 4 februari de volgende informatie hebt gestuurd naar future@spin-nijmegen.com: ID-nummer, documentnummer en het soort identificatie dat je meeneemt. Doe dit op tijd, want mochten we je gegevens niet op tijd hebben ontvangen, dan zal jouw plek helaas vrijkomen voor iemand anders.

Ben je geïnteresseerd? De inschrijvingen zullen op 7 januari openen vanaf 10.15 op de SPiN-kamer en online (vergeet in dit geval niet een mail met je gegevens te sturen!). Prijs voor leden is gratis, voor niet-leden €1.

Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt!

Tot bij de excursie!

Liefs, de Workfield & Future Committee

Blijf op de hoogte en neem een kijkje op Facebook!