Excursie: Donders Instituut

Lieve leden van SPiN,

Dinsdag 28 september hebben wij onze allereerste ‘real life’ excursie waarbij we op bezoek mogen bij het Donders instituut in Nijmegen. Bij ons bezoek aan dit onderzoekscentrum zullen we een rondleiding krijgen van het complex en zullen demonstraties gegeven worden op deze dag van onder andere EEG, MEG, MR en TMS.
Het Donders instituut is een instantie dat onderzoek uitvoert dat als doel heeft menselijke cognitie te begrijpen en gedrag van gezonde en ongezonde mensen. Ze doen onderzoek binnen verschillende thema’s, namelijk taal en communicatie, waarnemen en keuzes maken, ontwikkeling en levenslange plasticiteit, en neurotechnologie. Voor ieder wat wils dus!
Met deze excursie zullen we dus een bijzonder kijkje krijgen in de wereld van onderzoek doen en zullen we te zien krijgen met welke tools je onderzoek kan gaan doen. We zullen beginnen met een korte introductie en daarna zullen we meegenomen worden op een tour door hun instituut heen.
Denk jij nou na over een carrière in onderzoek doen, of weet je nou nog niet goed hoe onderzoek doen eruit ziet, of wil je je gewoon oriënteren op wat je zou kunnen doen na je studie psychologie? Dan is deze excursie helemaal voor jou. We zullen 14:15 verzamelen buiten het Donders Instituut op de Heyendaalseweg 135 en om 14:30 gaan we van start, we verwachten dat de hele excursie ongeveer 1,5 uur zal duren. De kaartjes zijn gratis te verkrijgen via de onderstaande link.

We hebben er super veel zin in en hopen jullie allemaal te zien op 28 september.

Liefs,
The Workfield and Future Committee