Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SPiNstelein: Wine Walk

31/05/2021 -19:00:22:00

€1,50

Met de laatste tentamens in zich, moeten we ook weer hard aan het studeren gaan📚 Om jullie een heerlijke break te geven van het zware studeren hebben wij een leuke activiteit staan; De Collaborations committee organiseert namelijk in samenwerking met studievereniging Postelein een wijnwandeling🍷! Op 31 mei kun je meedoen aan de wandeling met daarbij tussenstops met heerlijke hapjes die de wijn zullen complimenteren.

Er zijn 2 plaatsen voor elk tijdslot dus je kunt je samen inschrijven. Of je kunt je alleen inschrijven en iemand nieuws leren kennen! Je kunt hierbij aangeven of je gekoppeld zou willen worden aan iemand van SPiN of Postelein. Een voorkeur voor een bepaald tijdslot en tweetal kunnen ook via de mail gegeven worden: postelein@pwo.ru.nl

Dus heb jij zin in nog een gezellig avondje met lekkere wijn en hapjes als boost voor de laatste tentamen periode? Doe dan mee!🥂 Hopelijk zien we je daar! De inschrijving opent vanaf vanavond 19.00 uur via de Eventix link van SPiN: https://eventix.shop/y4q74tj8.

Mailadres: postelein@pwo.ru.nl
Prijs voor leden: € 1,50 (zowel voor SPiN- als Posteleinleden)

Mocht er geen plaats meer zijn, dan kun kun je mailen om op de reservelijst geplaatst te worden.

Gegevens

Datum:
31/05/2021
Tijd:
19:00:22:00
Kosten:
€1,50
Site:
https://spin-nijmegen.com/spinstelein-wine-walk/

Organisatoren

SPiN
Postelein

Locatie

SPiN Nijmegen