Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SPiN´s Study Trip: Barcelona & Valencia

29/04/2022 -08:00:8/05/2022 -17:00

€450

Hola!

Ben jij ook klaar met thuis zitten? Heb je zin in stranden, drankjes en prachtig weer? Ja? Dan hoef je je niet langer zorgen te maken! Ga met ons mee naar SPiN’s Study Trip naar Valencia & Barcelona!

Samen met je mede studenten gaan we 10 dagen (van 29 april – 8 mei) naar deze prachtige Spaanse steden. De week zit vol met leuke activiteiten overdag, tijd om de stad en clubs te ontdekken en genoeg stranden om te chillen na een zware avond!

Naast dat het leukste is om nieuwe mensen te leren kennen op zo’n trip, snappen we dat het fijn is om samen met een vriend te gaan. Daarom zullen we gebruik maken van een buddy system: als je je inschrijft voor de study trip, kan je aanvinken dit alleen samen met een vriend te willen. Dit zorgt ervoor dat als jij een plek krijgt, jouw vriend die ook krijgt! Zorg dat je met z’n tweeën elkaar opgeeft als buddy!

We verwachten dat je niet kan wachten om je in te schrijven! De registraties gaan open op 9 februari! Dit zal via eventix of in de SPiN kamer gaan, maar dat ligt aan de maatregelen. Je hoort nog van ons! De prijs voor de vliegtickets, accommodatie en activiteiten is in totaal €450. Goeie deal toch?!

Saludos!
De Study Trip Committee

Gegevens

Begin:
29/04/2022 -08:00
Einde:
8/05/2022 -17:00
Kosten:
€450
Site:
https://spin-nijmegen.com/spins-study-trip-valencia-barcelona/

Locatie

Barcelona & Valencia