Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Picnic Tour Nijmegen

27/05/2021 -12:30:17:00

€3,50

Word jij ook zo moe van al dat studeren en het missen van je studentenleven door corona? Heb je zin om buiten een leuke tijd te besteden, in plaats van de hele dag te bankhangen? Dan is picknick tour van de Daytrip Commissie de perfecte activiteit voor jou! Loop mee met een tour door Nijmegen op 27 mei, waar je bij verschillende stops drankjes, fruit, broodjes en wafels kunt eten.

Als je je hebt ingeschreven zal je een starttijd toegeschreven krijgen tussen 12:30 en 13:30, zodat de stops niet al te druk worden en we ons allemaal goed aan de corona maatregelen kunnen houden. Alle deelnemers zullen een mailtje krijgen met hun aangewezen starttijd voor de dag van de activiteit.

Tickets kosten €3,50 voor SPiN-leden en €4,00 voor niet-leden. Tickets kunnen alleen individueel worden gekocht, maar als je de tour samen met een vriend of vriendin wilt lopen kun je het volgende doen: Koop allebei een tickets via Eventix en stuur een mailtje naar daytrip@spin-nijmegen.com, met jullie namen en dat je de tour graag samen wilt lopen. Jullie krijgen dan dezelfde starttijd aangeschreven door de commissie.
We hopen dat we jullie kunnen zien tijdens onze Picknick tour!

Groetjes,
de Daytrip Commissie 🙂

Gegevens

Datum:
27/05/2021
Tijd:
12:30:17:00
Kosten:
€3,50
Site:
https://spin-nijmegen.com/picnic-tour-nijmegen/

Organisator

SPiN

Locatie

Nijmegen