Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Burrito & Borrel Avond

31/08/2021 -18:00:00:00

€4,50

Hey B2 students!

SPiN heeft een leuke activiteit exclusief voor de opkomende tweedejaars studenten! Gezien jullie een boel hebben gemist het afgelopen jaar, organiseren we een burrito & borrel avond bij Bar Ruygh! 🥳Dit is eindelijk de kans om je medestudenten in het echt te zien in plaats van in zoom. Achter een scherm. Alleen. Je algemene kennis zal op de proef worden gesteld tijdens de legendarische pubquiz! De grote prijs van de avond is MysticGolf bij Laserquest!

Je kan je aanmelden door een kaartje te kopen in Eventix. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 20 tot en met 30 augustus Wat er is inbegrepen in de prijs is een lekkere burrito en 2 drankjes. Er zijn maar een bepaald aantal plekken, dus wees er snel bij! Vraag de mensen mee met wie je altijd gezellig aan het kletsen was in de breakout rooms of wat mensen om gezellig mee bij te kletsen na de zomer!

Praktische informatie:
– Locatie: Bar Ruygh | Koningsstraat 9
– Start tijd: 18:00 (ben op tijd, anders wordt je burrito koud!)
– Prijs: €4,50 voor een burrito 🌯 of voor een gyrosschotel (met rijst, groente van de dag en gebakken aardappeltjes) of €5 voor een gyrosschotel met kip spies (met rijst, groente van de dag en gebakken aardappeltjes)
– Heb je last van allergieën? Neem dan even contact op via external@spin-nijmegen.com, dan kijken we samen even naar een oplossing.
– We willen je vragen om een COVID-19 zelftest te doen van tevoren. Deze kun je gratis bestellen: https://www.zelftestonderwijs.nl/
– Ben je positief getest of heb je symptomen die vallen onder COVID-19? Bel dan de GGD 0800-1202.

Gegevens

Datum:
31/08/2021
Tijd:
18:00:00:00
Kosten:
€4,50
Site:
https://spin-nijmegen.com/burrito-borrel-avond/

Organisator

SPiN

Locatie

Bar Ruygh
Koningstraat 9
Nijmegen, Gelderland 6511 LA Netherlands
+ Google Maps