Excursie: Villa Pardoes

* This excursion will be in Dutch *

Lieve leden van SPiN,

Op 11 mei hebben wij, in samenwerking met Villa Pardoes, weer een super leuke en interessante excursie voor jullie geregeld. Villa Pardoes gaat ons namelijk een kijkje geven in de wereld van de positieve psychologie.
Villa pardoes zet zich in om ernstig zieke kinderen en hun gezinnen een week een onvergetelijke ervaring te geven en zorgt er daarmee voor dat deze kinderen gewoon weer even kind kunnen zijn. Het doel is dan ook juist om de gezinnen even los te maken van alle dokters en therapeuten en gewoon lekker te laten genieten.
Met deze excursie gaan ze ons laten zien hoe je met positieve psychologie anderen kan helpen, alleen dan net even anders. Nicolette (hoofd marketing & communicatie) gaat ons eerst wat vertellen over de Villa en hun werkwijze. Vervolgens zullen we onder leiding van Lotte, master student psychologie die haar afstudeerproject bij de Villa loopt, meedenken over ideeën die gebruikt zouden kunnen worden bij positieve psychologie en/of in de Villa.
Ben jij nou benieuwd hoe je mensen zou kunnen helpen zonder gelijk te focussen op het geven van therapie, en wil je dit doen op een positieve manier? Of ben je heel benieuwd hoe een fantastische organisatie als Villa Pardoes te werk gaat? Kom dan gezellig 11 mei om 20.00 in de Zoom! De kaartjes zijn gratis te krijgen en vind je in de link.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie allemaal te zien 11 mei!

Liefs,
The Workfield and Future committee