Eerstejaarscommissie

Hoi allemaal!

Wij zijn Floor, Maud, Romy, Naima, Mats, Lara en Noor en wij zijn dit jaar de eerstejaarscommissie van SPiN! We kijken er allemaal erg naar uit om leuke activiteiten te organiseren!

Wij zijn een beetje vergelijkbaar met de zeven dwergen omdat we als de jongste worden gezien! Allemaal hebben we karaktereigenschappen van éen van de dwergen dus we stellen ons graag even voor:

Hoi allemaal, ik ben Floor en ik ben de voorzitter van de eerstejaars commissie. Ik probeer net als Doc de groep een beetje te leiden! Verder staat Doc erom bekend dat hij vaak zijn gedachtetrein verliest, waar ik met mijn chaotische gedrag en enthousiasme ook vaak last van heb!

Hi, ik ben Stoetel, maar mijn echte naam is Maud en ik ben de vice voorzitter van de eerstejaarscommissie. In tegenstelling tot Stoetel kan ik gelukkig wel praten en maak ik graag een praatje met mensen. Een overeenkomst met Stoetel is dat ik graag spanningen in een groep verlicht, maar gelukkig kunnen wij in onze commissie het allemaal goed met elkaar vinden en hoef ik mijn Stoetel-superkrachten niet te gebruiken!

Hey, ik ben Romy en ik ben de secretaris van de commissie. Ik word vergeleken met Sneezy, hij niest zo hard dat hij er objecten en mensen mee kan verplaatsen en dus waarschuwt hij de anderen voordat het gebeurt. Ik verhoud me op een figuratieve manier met Sneezy, want ik vind het leuk om dingen te laten gebeuren en mensen samen te brengen! Dit kan ik goed gebruiken in de commissie!

Hi, ik ben Naima J. Ik ben 19 jaar oud en ben een algemeen lid in de commissie. Ik ben vergelijkbaar met de dwerg Happy, want ik zorg altijd voor een goede sfeer. Er zijn weinig dagen dat ik niet blij ben, daarom houd ik van uitgaan en gezellig doen met vrienden in Nijmegen!

Heyyyo Ik ben Mats, 21 jaar. Als Bashfull zijnde kan ik in het begin misschien een beetje verlegen overkomen, maar als je me een beetje leert kennen zul je erachter komen dat ik verre van verlegen ben. Ik hoop ook veel van jullie te gaan leren kennen komende jaren bij Spin. Verder hou ik erg van feestjes en de stad onveilig maken met vrienden, en dan natuurlijk de febo leegroven”

Hi! Ik ben Lara (aka Sleepy) en ben 20 jaar oud. Ik ben de penningmeester van de eerstejaarscommissie. Wanneer ik niet slaap, ben ik waarschijnlijk buiten met een camera in mijn handen. Ik houd ervan om veel in de natuur te zijn met mijn hond en mooie momenten vast te leggen!

Hallo allemaal, Mijn naam is Noor, ik ben 18 jaar oud en ik ben de promotion officer van de eerstejaarscommissie. Over het algemeen ben ik vrolijk en positief. Alleen wanneer ik ‘s ochtends vroeg mijn trein mis voel ik me net zo chagrijnig als Grumpy.

 

Liefs,

De eerstejaarscommissie

Contact: freshmen@spin-nijmegen.com