• nl
  • en

Eerstejaarscommissie

Lieve lezers, 

Wij zijn SPiN’s tweede eerstejaars-commissie. Omdat jullie, als eerstejaars, ons door het jaar heen waarschijnlijk nog wel tegenkomen, zullen we ons even introduceren: 

Leonie, onze Voorzitter, is het meest constante lid van onze commissie. Ze is altijd op tijd voor de vergaderingen behalve als ze teveel rode wijn gedronken heeft. Ze is half indonesisch en echt de moeder van onze commissie. Ze zorgt ervoor dat de vergaderingen nuttig zijn en ze maakt de lekkerste gerechten.  

Nina, onze Vice-Voorzitter, heeft twee persoonlijke eigenschappen. Ze is altijd moe en ze heeft altijd honger. Ze is verslaafd aan de Spar maar ze heeft zichzelf verboden nog iets daar te kopen, omdat ze blut is. Ze houdt van warme, zachte sokken en natuurlijk van… Bier 

Aniek is de meest blije secretaris die we ooit hebben gehad. Ze is altijd vrolijk en lacht twee keer zo hard en twee keer zo vaak vergeleken met anderen. Als je je eigen lach met Aniek’s lach zou vergelijken, lijkt het alsof je niet lacht. Aniek is de beste ‘Nengels-spreker- die we kennen.  

Tim, of heet hij Jim? Of Tom? Wij weten het ook nog steeds niet. Het enige wat we van hem weten is dat hij de penningmeester is, maar als hij dingen moet schatten, gaat dat niet altijd goed. Hij is altijd te vroeg op vergaderingen en hij is de Best Frenemies Forever met Gwen.  

Jan, de grootste fan van Pickle Rick, is onze promotor. Hij houdt van bier, dus hij is Duits. Hij spreekt nog niet zo goed Nederlands maar hij doet erg zijn best om het zo snel mogelijk te leren: “Zeg maar jij hoor” is zijn favoriete Nederlandse zin. Jan is bezig aan een hevige strijd met Gwen welk commissielid het vaakst te laat komt bij vergaderingen.  

Gwendolyn is ons normale lid en we vinden het heel fijn dat zij er ook bij is. Ze heeft geen officiële functie maar ze is een geweldige Snapchat-manager en een geweldige spreker op onze activiteiten. Ze houdt ervan om de jongens in onze commissie te beledigen maar ze beweert dat het niet haar fout is. “Het ligt gewoon aan hun persoonlijkheid”.  

Wij hopen dat jullie genoten hebben van onze introductie en dat jullie ons een beetje beter hebben leren kennen. Als jullie willen weten hoe het eerste jaar ons vergaat, kijk even naar onze commissiefoto 🙂 

Veel Liefde, 

Freshmen Commissie

Contact: freshmen@spin-nijmegen.com