Eerstejaarscommissie

Hoihoi, Wij zijn de eerstejaarscommissie en wij bestaan uit een groepje van 6 eerstejaarsstudenten. De naam van de commissie zegt het al, maar wij organiseren dit jaar alle activiteiten speciaal voor eerstejaars om elkaar beter te leren kennen. Om ons beter te leren kennen hebben wij besloten om ons voor te stellen door onszelf te vergelijken met de hoofdpersonen van de serie ‘Friends’.

Hoihoi, Ik ben Anne de voorzitter van deze commissie en qua persoonlijkheid lijk ik het meeste op Phoebe Buffay (Pheebs). Een uitspraak die ik bij haar persoonlijkheid vind passen is: ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Phoebe is een beetje een vreemde vogel met regelmatig een momentje waarop ze een slimme opmerking maakt. Dat heb ik precies hetzelfde. Dat past ook heel goed bij mijn functie in deze commissie, soms is het nodig om een beetje ‘out of the box’ te denken en ik denk dat ik dat wel kan. Net als Pheebs sta ik altijd voor iedereen klaar, wat in de commissie naast het regelen van de activiteiten zorgt voor een hoop gezelligheid. Als voorzitter van deze commissie, kan ik de slimme momentjes wel gebruiken en hoop ik zo superleuke activiteiten te organizeren samen met de rest.

Hoi ik ben Sanne en ik ben denk ik het beste te vergelijken met Ross Geller. Beiden zijn we ontzettend eigenwijs en krijgen we graag ons gelijk. Toch hebben we het allebei het beste met iedereen voor en willen we helpen waar we kunnen. Als vice-chair van de commissie krijg ik er alle mogelijkheden voor om dit te doen. Gelukkig ben ik sociaal gezien iets minder awkward dan Ross, waardoor ik me helemaal thuis voel in de eerstejaarscommissie!

Hoii ik ben Lana en het friends karakter waar ik mezelf het meeste in kan vinden is Chandler. Ik hou namelijk ook wel van een grapje en van veel gezelligheid. Ook werk ik net als Chandler met cijfers, want Ik ben de treasurer van deze commissie. Ik hoop dit jaar veel leuke activiteiten voor alle eerstejaars te kunnen organiseren!

Hi! Ik ben Eva en mij kun je het best vergelijken met Monica Geller. Ik ben erg sportief, competitief en wil altijd winnen. Als general member in deze commissie ben ik, net zoals Monica in serie, ‘de lijm die iedereen bij elkaar houdt’ en zorg ik ervoor dat alles goed georganiseerd is. Ik heb erg veel zin om dit jaar nog meer activiteiten te organiseren voor de eerstejaars!

Hey, how you doin? Ik ben Basma en mij kun je het beste vergelijken met Joey Tribbiani.
Wij delen onze liefde voor eten en houden beiden vooral van Pizza. Daarnaast staan we altijd klaar voor vrienden en zijn we erg sociaal en loyaal. Binnen de commissie vervul ik de rol van de promotion officer en het sociaal zijn kan hier vaak goed van pas komen!

Hoi, mijn naam is Antonia. Ik ben de secretaris van de eerstejaars commissie. Ik heb waarschijnlijk een aantal dingen gemeen met Rachel Green van de serie Friends! We zijn allebei gek op kleding! 😉 Bovendien ben ik heel zorgzaam en doelgericht, wat ik perfect kan gebruiken bij mijn taken als secretaris! Dus ik ben dan ook erg benieuwd jullie te ontmoeten! Hoewel iedereen een harde tijd beleeft, doen we ons best om je goede mogelijkheden te bieden om je medestudenten te leren kennen. Hopelijk tot snel!

Contact: freshmen@spin-nijmegen.com