Dagtrip commissie

Hoi! Ik ben Nadine, ik ben 20 jaar oud en ik ben de voorzitter van de Day Trip Commissie. Ik ben derdejaars en ben dus ook al drie jaar actief bij verschillende commissies binnen Psychologie waarmee ik hele leuke activiteiten heb mogen neerzetten. Naast mijn studie werk ik bij de bowlingbaan in Nijmegen, waar het elk weekend een feestje is (als hij niet gesloten is :p). Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd graag met vrienden en ben ik altijd te vinden met een wijn glas in de ene hand en een lekkere snack in de andere.

Ik ben Nine, ik ben 20 jaar oud en ik ben de vicevoorzitter van de Day Trip commissie. Nadat ik mijn eerste jaar in Utrecht heb gestudeerd, ben ik blij om weer terug te zijn in één van de mooiste steden van Nederland: Nijmegen! In mijn vrije tijd werk ik best vaak, ben ik graag met vrienden en hou ik wel van een feestje! Ook hou ik heel erg van koken en bakken, en hoop ik stiekem dat mijn food Instagram populair word (en probeer ik te negeren dat dit waarschijnlijk niet gaat gebeuren in de nabije toekomst).

Ik ben Eline, een eerstejaars student, en ik ben de penningmeester van de Day Trip Commissie. Ik ben negentien jaar en ik kom uit Twente. Wanneer ik geen gitaar aan het spelen ben, ben ik te vinden in de keuken waar ik heerlijke dingen kook. Een leuk feitje over mij is dat ik twee keer een vingerbotje heb gebroken in een periode van een jaar tijdens dezelfde activiteit: basketbal.

Hi! Ik ben Renske en ik ben 20 jaar oud. Ik ben de secretaris van de Day Trip Commissie, dus ik zal verantwoordelijk zijn voor alle mailtjes. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te zingen en te dansen en tegen een enkeltje buitenland zeg ik ook geen nee.

Hey ik ben Valeria, ik ben 19 jaar en zit nu in mijn eerste jaar van het psychologie programma. In mijn vrije tijd houd ik van dansen, koken en verven. Ik ben een erg extrovert persoon en ik houd van uitgaan, maar ook van een cocktail drinken aan de bar met vrienden. Soms zeggen mensen dat ik iets te veel van alcohol houd, maar gelukkig ben ik door corona bijna altijd nuchter (dan is er toch één positief puntje). Normaal werk ik naast mijn studie ook nog als serveerster, maar dat is momenteel helaas niet mogelijk dus ben ik tijdelijk even werkeloos. Ook al houd ik onwijs van koken, bestel ik toch 90% van de tijd bij thuisbezorgd!

Contact: Daytrip@spin-nijmegen.com

You need to be logged in to see this part of the content. Please Inloggen to access.