Boekenverkoop

Bij SPiN kun je jouw studieboeken bestellen met korting! Op internationale boeken ontvang je maar liefst 15% korting en op de Nederlandse boeken ontvang je de maximaal toegestane korting van 10%. Dit betekent dat je in jouw eerste jaar al maar liefst €61,28 op je boeken bespaard.  

Om je boeken met korting te kunnen bestellen, moet je lid zijn van SPiN. Ben je nog geen lid van SPiN? Klik dan hier om je meteen aan te melden. Voor slechts €15 euro ben je al lid van SPiN.  

Wanneer je lid bent log je in op de website van SPiN en kun je onder het kopje ‘Opleiding’ op de subknop ‘Studieboeken bestellen’ klikken. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar de pagina van StudyStore waarop jij je studieboeken kunt bestellen. 

Om de juiste boekenlijst te krijgen, kun je aangeven in welk jaar en track je zit. Vervolgens krijg je te zien welke boeken je aankomend semester nodig hebt. Hier kun je aangeven of je lid bent van SPiN en je vervolgends 15% korting op je boeken krijgt. Om je bestelling te voltooien moet je vervolgens inloggen bij StudyStore. Betaling kan via iDeal, Sofort Banking, PayPal en Creditcard. Het is belangrijk om te weten dat jouw account bij Studystore niet hetzelfde acoount is als die op de SPiN site.  

Ieder jaar zorgt de commissaris Onderwijs ervoor dat de boekenlijst weer compleet is zodat alle psychologie studenten de juiste boeken bestellen. Door middel van contact tussen de SPiN en de cursus coördinatoren wordt de boekenlijst samengesteld en daarna doorgestuurd naar StudyStore die vervolgens alles regelen met betrekking tot de bestelling en levering van jouw studieboeken. Het is belangrijk om te weten dat SPiN dus de boekenlijst maakt, maar je uiteindelijk je boeken bij StudyStore besteld. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor het optijd leveren van de boeken. Wanneer je vragen hebt over je bestelling of levering kun je dan ook het beste met de klantenservice van StudyStore contact opnemen. Met vragen over de boeken, boekenlijst of andere dingen mag je altijd langs komen bij de SPiN kamer of kun je een mail sturen naar academic@spin-nijmegen.com 

*Wil je geen lid van SPiN worden en dus geen korting ontvangen, maar wel je boeken bestellen? Klik dan hier.