Boekenverkoop

Helaas heeft onze huidige boek leverancier, Studystore, alle werkzaamheden neergelegd. Via SPiN bestel je normaliter je studieboeken bij Studystore. SPiN heeft meerdere jaren met Studystore samengewerkt om een makkelijke en goedkopere manier te creëren om alle nodige studieboeken aan te schaffen. De opzegging van Studystore was bij ons ook erg onverwacht en is niet naar ons gecommuniceerd. Dit betekent helaas dat er momenteel via SPiN geen boeken besteld kunnen worden. Momenteel zijn wij opzoek naar alternatieven, wij zullen onze leden hiervan op de hoogte houden. Ondertussen is er een boekenlijst opgesteld waarin alle benodigde boeken alsnog te vinden zijn.

Wij begrijpen dat dit veel vragen en zorgen kan opwekken. Als je vragen hebt over een specifieke bestelling of bezorging, zoek dan direct contact met Studystore. Voel je vrij om bij andere vragen een E-mail te sturen naar academic@spin-nijmegen.com of om langs te komen bij de SPiN kamer (MM 0.016) om een van onze bestuursleden te spreken.

Wij hopen dat de gevolgen niet te groot zijn en werken hard aan het herinrichten van de boekverkoop en korting voor onze leden. Ondertussen kun je via de Booklist semester 2 alternatieve leveranciers vinden om deze periode te overbruggen.

Disclaimer: SPiN is niet verantwoordelijk voor problemen die ontstaan dankzij deze bestellingen.

Namens,

Het XVe bestuur der SPiN