Bestuursblog Marek Voesenek

Lieve leden, Dit jaar heb ik de eer om SPiN te mogen vertegenwoordigen als bestuurslid, in de functie van Commissaris Onderwijs in het Xe bestuur. Deze blog wilde ik eigenlijk helemaal volgooien met de ene cliché na de andere. ‘Ja het is heel erg leuk’ en ‘Het is wel heel druk’ zijn prachtige zinnen die zich lenen voor een bestuursblog en voor mijn omgeving. Isabel blijkt het beste te zijn in deze algemeen, weinigzeggende en concluderende zinnen, dus die laat ik aan haar over. Door deze blog hoop ik een beter beeld over mezelf te geven die niet in algemeenheden geformuleerd zijn, daarom zal ik met feiten beschrijven hoe mijn afgelopen maand er uit heeft gezien:

 1. Ik heb vier kamerdiensten met Tim gehad
 2. Ik heb 45 minuten gevoetbald waarin ik één penalty heb veroorzaakt
 3. Ik heb een mannenuitje met veel oud SPiN-bestuursmannen gehad (beetje uit de hand gelopen)
 4. Ik heb twee dagen carnaval gevierd (beetje uit de hand gelopen)
 5. Ik ben naar Enschede geweest voor een overleg
 6. Ik heb het ‘geheime woord’ in de bestuursnotulen gevonden
 7. Ik heb met mijn vriendin alle drie de films van Maze Runner gezien
 8. Ik ben naar Krakau geweest
 9. Ik heb 10 uur gestudeerd
 10. Ik ben twee keer vermoord, namelijk door mijn eigen vriendin (Lustrumcommissie) en door Hannah (Illustratiecommissie)
 11. Ik heb met mijn beide commissies geëvalueerd
 12. Ik heel erg trots ben op mijn beide commissies
 13. Ik ben gestopt met mijn werk na bijna acht jaar
 14. Ik heb me onzeker gevoeld over mijn lichaam in het zicht van de Poolparty
 15. Ik ben bezig geweest met mijn onderzoeksvoorstel
 16. Ik heb Temptation Island gekeken
 17. Ik heb bestuursgenootjes belachelijk gemaakt
 18. Ik heb foute muziek van Heleen stiekem thuis geluisterd
 19. Ik heb Stef vier keer verslagen met FIFA
 20. Ik heb een Algemene Ledenvergadering (ALV) overleefd desondanks ziekte

Zoals je ziet is één maand in het bestuursleven een aardige rollencoaster. Ja… weer een prachtige uitspraak, maar deze heb ik beter uitgelegd. We zitten met het bestuur nu halverwege en zijn al voorzichtig opzoek naar en nieuw bestuur. Aan het einde van het jaar stopt mijn rollencoaster en dan moet ik gaan beslissen wat ik hierna ga doen. Deze keuze is moeilijk en blijft moeilijk. Ik hoop dat jullie nu een beter beeld hebben gekregen van mij en de bezigheden die ik heb gehad afgelopen maand. Hopelijk zie ik jullie snel in de SPiN-kamer of op een van onze vele activiteiten.

Liefs, Marek