Bestuursblog Tim von den Hoff

Nu is het dan eindelijk mijn beurt om de bestuursblog te schrijven. De maand maart is een erg avontuurlijke maand voor mij geweest. Als ik niet in het SPiN bestuur gezeten zat, had ik deze maand vooral de muren van de UB gezien. Nu heb ik de top van de berg in Risoul kunnen bewonderen en ben ik de eerste keer met ski´s een berg afgedonderd. Na een week vallen en opstaan kon ik dan eindelijk mijn eerste bochtjes maken op ski´s. Dit was dan ook te danken aan 2 leden die de taak op zich namen om mij elke dag 2 uur overeind te helpen en ´pizza punt´ te schreeuwen.  

Terug van de skireis kon ik meteen door naar Doornroosje, omdat ik mee heb geholpen bij het organiseren van het S-feest. Nog net niet ontnuchterd van de après-ski van de dag ervoor stond ik kaartjes te scannen en mensen te ontvangen in mijn S-feest T-shirtje. Om half 5 lag ik dan eindelijk in bed om de volgende dag mijn gala pak aan te trekken voor het SOFv-gala. Het SOFv is een overkoepelende vereniging voor alle studieverenigingen. Het SOFv organiseert een aantal activiteiten per jaar voor de besturen van de studieverenigingen.   

Na het SOFv gala kon ik eindelijk weer een dag op de oude vertrouwde SPiN-kamer zitten. Gelukkig was er ook nog genoeg boekhouding te doen van de afgelopen 1,5 week die ik in Frankrijk had doorgebracht. Het voelt toch altijd fijn en rustgevend om alle financiën van SPiN weer op een rijtje te hebben. De volgende dag was het tijd voor de campusnacht, waar wij als SPiN natuurlijk niet ongezien wilden blijven. Met 50 dansende mensen voor een beamer met nummers van ´One Direction´ en ´Wake me up before you go go´ volgden iedereen de dans pasjes die afgespeeld werden. Verder kon de suikerSPiN machine op dit evenement natuurlijk niet achter blijven.  

Denk je eindelijk dat deze heftige week tot een einde is gekomen, staat er een mystery bestuursweekend op de planning. Vrijdag middag op Schiphol werd dan eindelijk na tientallen foto’s van guinea pigs en andere tips de locatie Dublin bekend gemaakt. Door guinea pig en Guinness was de hint natuurlijk heel erg voor de hand liggend… In Dublin hebben we veel kennis opgedaan over whisky en hoe deze wordt gemaakt. Helaas helpt whisky zelf niet goed met het onthouden van deze kennis. Ik heb vooral onthouden hoe ouder hoe beter, maar dat wisten we al. De cliffs van Dublin konden we natuurlijk ook niet missen en hier hebben we een wandeling van 2,5 uur gemaakt. Na een fantastisch weekend kwamen we dan weer om 1 uur nachts aan in Nijmegen, waarna ik de dag erna om half 9 op het station moest staan voor de dagtrip naar Leiden. 

Zo zie je maar weer wat je allemaal kan meemaken in een maand als bestuurslid. Dan moet je ook nog even bedenken dat je deze levensstijl een heel jaar hebt. Het is dan ook niet voor niks dat ze een bestuursjaar het beste jaar van je studententijd noemen.