Bestuursblog Sophie

Hey lieve lezer,


Wat was dit jaar een rollercoaster voor mij. Dit jaar is voor mijn gevoel voorbijgevlogen. Ik weet nog heel goed dat ik te horen kreeg dat ik in het twaalfde bestuur van SPiN mocht. Tijdens de zomervakantie begonnen dan eindelijk onze policy dagen, waarin we ons beleid moesten schrijven over wat we dit jaar allemaal wilde gaan doen. Dat waren voor ons allemaal lange dagen, zeker ook omdat we elkaar allemaal nog niet zo goed kende. Toen eenmaal na de zomervakantie dan echt mijn bestuursjaar begon vond ik het enorm spannend. Het voelt soms nog steeds gek dat mensen naar de SPiN-kamer komen om vervolgens aan jou een vraag te stellen.
Ik moet zeggen, al is het een enorm cliché, de maanden zijn echt voorbij gevlogen. In dit jaar heb ik zo ontzettend veel geleerd, over mezelf maar ook over de vijf andere bestuursleden. En ik kan je vertellen dat ik op ze allemaal zo enorm trots ben. We hebben elkaar door het jaar heen allemaal zien groeien. Ik heb ook dingen over mezelf geleerd. Ik moet zeggen dat ik mijzelf dit jaar behoorlijk ben tegengekomen. Ik ben tegen dingen aangelopen waar ik het niet van zou verwachten. Dat vond ik soms best moeilijk. Maar gelukkig ben ik er ook achter gekomen dat ik in sommige dingen juist veel beter ben dan ik verwacht had. Dit jaar heb ik ervaringen opgedaan die ik voor de rest van mijn leven bij me heb.
Het is bijna niet te bevatten dat dit jaar al bijna voorbij is. Zoeken naar een nieuw bestuur is een gek gevoel. Maar ergens ook wel een goed gevoel. Voor ons is het dadelijk tijd om het stokje door te geven en een nieuw bestuur zo goed mogelijk in te werken zodat SPiN weer een succesvol jaar heeft. Ik heb in ieder geval enorm genoten dit jaar en dat is mede dankzij jullie!

Veel liefs,
Sophie Willems